Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghfjjghdeee

Proszę oceńcie.

Polecane posty

Gość fghfjjghdeee

Wklejam mój jadlospis z 3 dni, jeśli możecie napiszcie co sądzicie. 1. cukinia i fasolka gotowane na wodzie - ( 11-12 ) 8 paluszków krabowych - ( 11-12) jogurt naturalny, łyżeczka kakao - (13-14) puszka fasoli czerwonej- ( godzina 17) 3 marchewki i 8 paluszków krabowych ( 20 ) 2. 5 kromek chrupkiego chleba- ( 8 ) 250gra białego sera i łyżka kakao - ( 12 ) 2 batoniki corny linea- l ( 18) 2 kromki pieczywa chrupkiego - ( 19) 3. pół paczki owoców morza, 3 kawałki kalafiora, brokuł, kostka rosolowa, 5 małych szparagów. ( 14-15) baton corny linea + princessa carme love -( 17 ) kostka twarogu - (18) 3 kromki chrupkiego chleba (19) - 60 kcal W nawiasach podałam godziny posiłków.

2- Zdecydowanie za duzo weglowodanow prostych - batony, pieczywo chrupkie, aczkolwiek tego menu nie mozna postrzegac w kategorii diety, to jest ... samo - destrukcja ;)

Gość Anolbiubuooo
co masz Borsuku na myśli pisząc samo-destrukcja. Aż tak źle? Głodna nie chodzę, jem to co lubię, więc myślalam że dieta jest niezła ;(

Gość fghfjjghdeee
To wyżej to ja ;)

Gość dodaj sobie
dodaj sobie ogorki, pomidory, owoce, fajne sa ciasteczka z blonnikiem [dobre kalorie] ser zolty

Gość dodaj sobie
i najwazniejsze- nie jedz po 18 :]

Pieczywo chrupkie - przetworzone weglowodany, 0 wartosci odzywczych, tak samo batony. Tluszcze, tluszcze, tluszcze? - gdzie? Orzechy ziemne, wloskie, laskowe, pistacje, migdaly, oliwa z oliwek - polac serek. Bialko w kazdym posilku!!! - ok. 20-30g. Weglowodany - pieczywo ciemne, ryz, kasza, makaron ... z warzywami, a nie batony. W kazdym posilku jedz B/T/W. No i kalorie :( Wylicz najpierw swoje dzienne zapotrzebowanie a pozniej dostosuj ilosc kcal, a nie w ciemno z tymi kaloriami :P Mozesz wyliczyc tutaj: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3224040 Rozumiem, ze wstajesz ok. 10:45? :P

dodaj sobie - ocenie jeszcze Twoje rady: 2- Sorry za monotonie wynikow ;) Niewazna jest godzina, wazna jest aktywnsoc, ktora nastapi po posilkach, dlatego "najwazniejsze- nie jedz po 18 :]" - jest najmniej wazne. Jadam czasami o 23-24 i mam figure jak zyleta :classic_cool:

Gość dodaj sobie
wg mnie jesli sie zje na wieczor to ciezko sie spi. a ja sie nie odchudzam tylko jem zdrowo i mniej. w 3 miesiace schudlam 4-5kg. czuje sie super. aaa i bardzo malenko slodkiego malenko- od swieta!

Jaka rada moge sluzyc WacPannie? Ale to moze ja najpierw skocze na polowanie ... by miec lepsza karte przetargowa w pozniejszych negocjacjach :) A co bedzie negocjowane - tego jeszcze nie wiem.

Rozumiem, że test oblałam;P Ale przecież moja obecność tu to czysty przypadek, bo nie chcę używać słowa przeznaczenie;) Jak zapatrujesz się na 150 ml wytrawnego wina?:)

Rozumiem, że test oblałam;P Ale przecież moja obecność tu to czysty przypadek, bo nie chcę używać słowa przeznaczenie;) Jak zapatrujesz się na 150 ml wytrawnego wina?:)

Gość gfggfgg
straszna ta twoja dieta, masakra. Na raz 8 kromek chupkiego pieczywa? Albo 3 marchewki? Wszystko jesz w ogromnej ilosci, moze bardziej sobie zroznicuj posilki i zmniejsz ilosci