Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość damia.

duze czy male?

Polecane posty

Gość damia.

hej bardzo mnie ciekawi pewna sprawa. skierowana jest glownie do mezczyzn:) jakbyscie mieli wybierac swoja wybranke na cale zycie z posrod 2 cudownych kobiet a czynnikiem decydujacym mialby byc biust to ktora byscie wybrali i dlaczego? ta majaca biust B czy ta majaca biust E?

Gość wybieram zawsze D
:P :classic_cool:

Gość elooo
a dlaczego ktos wybral D?

Gość jjajaj
a mi kolaga kiedys powiedzial ze najlepsze to takie ktore idealnie mieszcza sie w rece:P

a Ty pewnie masz takie idealnie.. mieszczące się w ręce? :D kolega miał chyba dłoń na myśli, nie rękę, tak na marginesie.

Gość walikoń1991
Mi to wszystko jedno, ważne żeby jakiś biust miała, ważne żeby pusto w głowie nie miała, bo jeśli bym tylko na cycki liczył to bym sobie zamówił gorąca kurwe do łóżka i ją wyjebał na różne sposoby za jedyne 200zł, taniej mnie wyjdzie niż utrzymanie pustej dziewczyny z biustem D.

Gość 40 latek
B a najlepiej C, którego tu nima E to przesada i tak naprawdę więcej z tym problemów niż pożytku duże wcale nie jest piękne ... oczywiście z wyjątkami

Gość alojzy112
ale tu jest wtraznie napisane ze wybierasz sposrod super dziewczyn czyli ladnych i inteligentnych

Gość uikzz
dla mnie obojetne czy ma E czy B . Wazne zeby nie miala nadwagi ..To nadwaga skresla dziewczyne , a nie rozmiar biustu .

Gość ciekawe.......????
bardzo, piszcie ..

Gość biustkosz
nie nadwaga tylko proporcje bo co innego gdy kobieta ma duzy ale ladny ogragly tyleczek jak brzoskwinka a co innego jak wyglada jak kregiel. kraglosci maja byc w odpowiednich miejscach niedowaga natomiast jest zawsze zla - jeszcze nie widzialem kobiety ktora dobrze wygladala z niedowaga. A moje osobiste zdanie na temat biustu im wiekszy tym lepszy:) wiec na pewno E

czynnikiem którm miałbym się kierować wybierając kobietę z którą mam być przez całe życie,jest po prostu miłość,a czy ma duży czy mały biust to sprawa nie mająca znaczenia,czyba ważna jest osobowość.

Gość Tmaszekk
Zdecydowanie E. Pozostałe parametry obu pań są stałe. www.poszukujetancerki.republika.pl

Gość aliment
kto co lubi - ja tam wolę babki śmiało prezentujące swoje wdzięki. Nie tylko piękny dekolt na imprezie lub nagi cyc w łóżku ale śmiałe i dumne odsłonięcie piersi w saunie czy na plaży. chodzenie bez stanika z sutkami cudnie krążącymi po bluzce. A do tego tylko małe piersi. Te z dużymi certolą się że bez stanika wiszą i nie są dość atrakcyjne, że trzeba podtrzymać bo opadną itp. Więc B i jeszcze raz B.

Gość nino.
oj ja to i moge podtrzymywac te duze by nie opadly:)

Gość gh5bh5nn
wybranki zycia nie wybiera sie po cycach pizdo glupia:)

Gość lorel
ale tu mowa o dwoch identycznych osobach ktore roznia sie jedynie wielkoscia cycek

Gość Messugah
cyt.: a mi kolaga kiedys powiedzial ze najlepsze to takie ktore idealnie mieszcza sie w rece. Tzw. garsciowki. Ja tam wole srednie cycki. B jest dla mnie oki.

Gość ois1c
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE zdecydowanie EEEEEEEEEEEEE

Gość michas:)
ja bym wzial obie!!!

Gość she_kochanki szukam:)
kolega mojego faceta powiedzial kiedyś ze nie ma nic gorszego dla faceta od ciepłego piwa i małych cycków:/ z piwiem to się może zgodzę ale sądząc po wypowiedziach to nie wszyscy duże biusty lubicie.. ktoś dobrze określil że proporcje są ważne..ja mam mały biust,tera trochę za bardzo schudłam i też mi się to nie podoba,ale przy swojej normalnej wadze tez miałam B tylko takie większe i jakoś sobie,siebie z rozm E nie wyobrażam..trochę chyba było by to aseksualne..

Gość Alionka
Pragnę zwrócić uwagę panów i pań, na pewien problem. Mianowicie wielu z was nie wie jak na prawdę wyglądają dane rozmiary. Dzieje się tak bo kobiety z 95% mają źle dobrane staniki. Generalnie B to są bardzo małe piersi...

Gość adeli87
ciezki orzech do zgryzienia ale ja bym wzial mniejsza