Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WitamWas

Tyje w zastraszajacym tempie, 13 tc i 5 kilo na plusie

Polecane posty

Gość WitamWas

i nie jem takiego strasznego. poradzcie cos , blagam

Gość WitamWas
ale t dopiero 13ty tydzien!!!!

Gość :))))))))))))))
ja jestem w 9 i schudłam:P

Gość ja jestem teraz w drugiej
ciazy i za kazdym razem w I trymestrze chudlam.

Gość WitamWas
to juz 2 trymestr

Gość mirinda12
No dużo dużo, tymbardziej, że najwięcej przybiera się w ostatnich miesiącach. Ja w pierwszej ciąży w 13 tc jeszcze nic nie przytyłam, a pod koniec ciąży byłam jakieś 20 kg na plusie, na szczęście szybko to zrzuciłam. Ciąża to nie czas na odchudzanie, ale trzeba uważać na to co się je i ile się je. Ważne, żeby było zdrowo.

Gość hhhyhlllll_jknjhhhb
hmmm ja dzień przed samym porodem się warzyłam... Przez całą ciąże przytyłam 10,7kg

Gość witam kolezanke mam podobnie
wiesz co autorko ja chyba bede miala podobnie , moze to taka nasza uroda ?:O a moze woda ci sie zatrzymuje cukrzyce ciazowa masz ? przebadaj sie :) wiem ze wyda sie to smieszne ale u mnie dzis jest 5 t.2dzien wiec poczatek 6 tygodnia a ja jak cos zjem to jestem nadmuchana iwtedy juz zaczyna widac brzuszek , rozumiem w 4 miesiacu ale w 5 tyg ? :( cos mi sie zdaje ze szybko bede grubnac :( choc mam 40 kg i 154 :(

a ja jestem w 36tc i mam 3kg na plusie :P w pierwszej ciąży skończyło się na minus 15kg :P w 32tc :) zasadniczo jem to co mi każe organizm i dobrze na tym wychodzę dzieciaczki zdrowe a ja nie mam nie wiadomo ile kg na plusie :)

Gość 19kg na plusie
a ja do 9tc schudlam, potem przybralam wiec w 13tc bylam okolo 4kg na plusie...przed rozwiazaniem 19kg na plusie- teraz jestem 6 tygodni po porodzie,i jeszcze zostalo mi 5kg :) oczywiscie bez zadnego odchudzania sie bo karmie piersia:) nie jest zle:)...nie martw sie:) tylko nie przesadzaj ze slodyszami- chociaz ja nie potrafilam sie w ciazy powstrzymac:D

Gość Xero z kota
Chyba nie masz się czym przejmować, ja też szybko zaczęłam tyć nie obżerając się wcale... Też bardzo dużo przytyłam w I i II trymestrze - około 12 kg. i u mnie brzuch to od razu zaczął rosnąć mimo, że nie miał powodu. Teraz jestem w 33 tc i na plusie mam 13 kg,a i tak poszło mi tylko w brzuch :) czyli nie roztyłam się. Nie panikuj, każdy swoim trybem idzie :)

ja tak jak Eni i uważam, że to dużo :-( wszystko zależy od wagi wyjściowej, bo jak miałaś niską wagę przed ciążą to możesz przytyć więcej

Gość WitamWas
Bylo 51kg przy 170cm jest 56kilo

Gość SeksownaBlonGrzywa
uuupppp

ja jestem 30 tydzien i mam 14 na plusie, przed ciążą ważyłam 49kg ! i od poczatku tyje regularnie nie mam skoków wagi. Szczerze mówiąc to już przestałam się przejmować wagą, najważniejsze żeby mała była zdrowa ! no i nie mam rozstępów a tego sie bałam okropnie jesli chodzi o kwestie wagowe :P

Gość noo dużo, dużo
Ja w ostatniej ciąży pilnowałam się od początku , bo startowałam z wagi...74 kg i przytyłam tylko 8 ......ale nic nie zrobisz..to chyba jest sprawa indywidualna, no i ważne czy przed ciążą miałaś nadwagę, niedowagę czy w normie. Ja słyszałamm,że te chuderlaczki czasamicnabieraja i ponad 20, ale potem szybko traca

Gość noo dużo, dużo
maldzka nie chcę cie straszyć ale mi rozstępy wylazły nagle w 8 miesiącu....jednej nocy...wyłam jak bóbr , zwłaszcza ze miałam niecałe 20 lat.....teraz po 3 ciąży już olewka :P