Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka 18 latka

18letni syn uprawia seks!!!

Polecane posty

Gość matka 18 latka

No wlasnie moj 18letni syn(w tym miesiacu skonczyl 18 lat) uprawia seks, czesto sprowadza swoja dziewczyne do mojego a wlasciwie do domu moich rodzicow bo u nich mieszkamy. Moj ojciec jest to czlowiek ktoremu nie podobaja sie takie zachowanie, teraz sam podkreslil ze nie bedzie pomagal przy wychowaniu kolejnego pokolenia i kategorycznie powiedzial synowi ze nie zyczy sobie takiego zachowania pod swoim dachem. Po czym wypomnial mi ze ja juz wpadke zaliczyłam(z tym że ja miałam 20 lat). Nie wiem co robic? kazalam sie rodzicom nie wtracac w nie swoje sprawy.

Gość fasdafsafs
Stuknij się w łeb poyebana kobieta, kolejnego bachora też będą Twoi starzy chowali??

widzisz autorko tu są dwie kwestie ta- że syn jest teoretycznie dorosły i tak szczerze mówiąc skoro ma jedną dziewczynę i uprawia z nią seks to takie są koleje losu druga- że skoro mieszkasz u kogoś- to tak to już jest, że musisz godzić się na jego warunki a trudno żeby stary dziadek miał naginać się do 18latka a nie odwrotnie

Gość patisskaa
to normalne w jego wieku,tylko musi sie dobrze zabezpieczac.antykoncepcja teraz daje az 99% pewnosci ze sie w ciaze nie zajdzie.no ale mowie przy dobrym zabezpieczeniu.najlepiej niech dziewczyna skonsultuje sie z ginekologiem...a moze juz to zrobila... porozmawiaj z synem

a nakrylas ich jak sie dupczyli ?? skad wiesz co tam robia. ja tez wychodzilam do chlopaka wracalam o 5 nad ranem matka tez gadala pierdoly a my tylko filmy ogladalismy cala noc! niby to brzmi banalnie ale moze i z twoim synem tak jest ;] a jak nie jestes pewna podrzuc mu do pokoju dobre gumki

Gość Gratuluję synowi :) Przynajmni
nie zasili za kilka lat grona kafeteryjnych prawiczków 🖐️ Jeśli jednak właścicel domu nie wyraża zgody na to, żeby dodatkowa osoba tam sypiała to syn musi uszanować wole dziadka

Gość matka 18 latka
Napewno sie zabezpieczaja, powiedzial mi ze oto moge byc spokojne. Dawalam taki argument rodzicom ale oni tego nie sluchaja , moj ojciec wypowiedzial sie raz i powiedzial ze nie ma zamiaru sie powtarzac. Druga sprawa ze oni uwazaja rowniez ze moj syn powinien im sie tlumaczyc dokad idzie i o ktorej wroci do domu, twierdza nawet ze to iz ja wyrazilam na cos zgode w stosunku do syna nie ma wiekszego znaczenia.

Gość a niech sobie uprawia
ale dlaczego ma to robic w domu dziadka, niech chodzi do domu swojej dziewczyny na sex.

Gość matka 19 latkaaaaaaaaaaaaaa
pogonilam by mloda dupe pasem i kijem. chca byc dorosli to niech kupia sobie mieszkanie!!!ale z ciebie durna matka!!!!

ja bym w takich warunkach nie mogla mieszkac, juz dawno bym poszla na swoje. mysle ze pracujesz wiec moglabym mieszkac z synem sama

Gość matka 18 latka
Moj syn nocuje oczywiscie u swojej dziewczyny w domu, ona ma bardzo tolerancyjnych rodzicow. To bardzo mili i zyczliwi ludzie i o wszystkim wiedza. Gorzej jest z tym ze moi rodzice tez kontroluja o ktorej moj syn wraca do domu, ja juz staram sie w to nie wtracac gdzie moj syn chodzi bo w koncu jest dorosly i napewno chce miec wolnosc i niezaleznosc.

Gość matka 18 latka
Teraz to i tak wyprowadzki nie mialaby sensu, poza tym syn i tak juz ze jakis czas pojdzie na swoje. Po maturze ma zamiar wyjechac na studia, wiec juz rozpocznie samodzielne zycie.

sama sobie na to pozwoliłaś decydując się pozostać u rodziców owszem wtrącając się w twoje sprawy nie są w porządku ale każdy wybór niesie za sobą jakieś konsekwencje jeśli człowiek starej daty uważa , że sobie nie życzy takiego zachowania to co na to poradzisz to przecież jego dom jeśli się wtrąca w wychowanie wnuka to co na to poradzisz? przecież to jego dom jest takie powiedzenie- lepsze własne- choćby ciasne

więc niech syn się wstrzyma z przyprowadzaniem swojej dziewczyny na noc i tyle on się wyprowadzi i będzie sobie sypiał z kim chce i gdzie chce ty pozostaniesz u tatusia, który tobą dyryguje:)

Gość ja nigdy nie mieszkałabym z
rodzicami gdybym już miała swoje lata. To coś strasznego:/

ja mam dopiero 20 lat i juz nie moge wytrzymac w domu z rodzicami i rodzenstwoem. ale nie mam za co sie wyprowadzic i za co kupic mieszkania niestety. a twoj syn ma szczescie ze ma taka matke jak ty. ze sie nie wracasz do niego. ale ci dziadkowie to juz pzresada. zajeli by sie lepiej soba i swoimi lekami. no w sumie tak wyporwadzka juz nie ma sensu. jedynie pomozesz synowi sie ustawisz. kupisz mu mieszkanie czy cos. a ty bedziesz czekac az przejmiesz ten dom w ktorym obecnie mieszkasz . trzeba sie bedzie pomeczyc z dziadkami jeszcze troche. jak syn wyjedzie na studia to moze dziadek juz odpusci. chyba ze wtedy przejdzie na ciebie ze swoimi pretensjami o bzdury.. kto to wie

Gość Dziewczyna z Warszawy
20 lat, to niewiele wiecej niz 18 :)

dlaczego uwazasz ze ona pisze glupoty? racje ma, chlopak sie uwolni od zrzedzacego dziadka, ale ona bedzie musiala sie z nim jeszcze przemeczyc. nie ma nic gorszego od mieszkania z takimi zrzedami wtracajacymi sie we wszystko w co sie da.

Gość ssss$$
Skoro sie u kogos mieszka to ten ktos ma prawo sie wtracac.

naprawde do wszytskiego? też od 1,5 roku po 6 latach rozłąki wróciąłm do domu rodzióćw, poczatkwoy plan był taki, z eto tylko na chiwle, minał rok, a ja ma dosc i szukam mieszkania do wynajęcia, na tym skupiam siły, kredytu nie dostane już wiem, ale mieskzma w małejk miejscowosci prawie niema ofert, te które sa - nie stac mnie i już. Żle sie czuje w tym domu, jak sonibie pomysle, ze czekałoby mnie tam jescze 11 lat, to ogrnia mnie przygnębienie. Dlaczego jak u kof\goś mieszkasz, dokłądasz sie na palwiwo, kupujesz jedzenie, sprzatasz itd, dokłądasz sie do rachunków, to nadal traktruja cie jak popychadło i nieudacznika? Ja sie bynajmniej nieudacznikiem nie czuje. A do matki 18 latka wytłumacz mu, ze kres jego meki nadejdzie szybko.

dlaczego glupoty ?? bo nie jest tak latwo w doroslym zyciu jak jej sie wydaje :D zeby kupic dom/mieszkanie czesto trzeba wiele lat pracowac :D a nieraz nawet cale zycie, jak sie mieszka u kogos to trzeba sie ustosunkowac do jego decyzji :D

"kategorycznie powiedzial synowi ze nie zyczy sobie takiego zachowania pod swoim dachem" Może uświadom swojego ojca, że chyba lepiej jak Twój syn rżnie laskę we własnym łóżku, a nie w męskim kiblu na dyskotece? Choćby z dbałości o psychikę, wiesz, to mimo wszystko bywa stresujące na dłuższą metę... Rozumiem stanowisko "co z oczu to z serca", ale myślenie, że ograniczenia lokalowe powstrzymaja pożądanie jest bardzo naiwne...

tak MS niech uświadomi starszego pana zwłaszcza używając słowa "rżnąć" :P

"tak MS niech uświadomi starszego pana zwłaszcza używając słowa "rżnąć" Wiesz... Może starszy pan - wbrew pozorom - jest bardzo nowoczesny? ;) Bądź co bądź sam mówił o "wpadce", a nie o "niespodziewanym prezencie znalezionym w kapuście" :)

Gość ale hipokryzja
baby tutaj piszące potraciły dziewictwa z jakimiś fagasami w wieku 17 lat a 18latka krytykują