Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta832

małe pytanko

Polecane posty

Gość marta832

Mam takie pytanie, otóz wózek dla dziecka kupilam wielofunkcyjny -narazie corka ma 6 miesiecy wiec gondola przeszla do lamusa zostala spacerówka ,czy bede musiala jeszcze jeden wozek kupowac typu spacerowka jak corka bedzie miala np 2-3 lata ???? czy ten wozek wystarczy do konca????

teoretycznie powinien wystarczyć do końca ale ja np kupowałam tzw parasolke jak mała miała 2 latka bo była lżejsza i poręczniejsza niż wózek 2w1 :)

Gość oooopppoooooo
to zalezy jaki masz ten wózek, ajki masz samochód bo jakich chodnikach podrózujesz...jak dziecko bedzie miało 3 lata to raczej rzadko bedziesz uzywac wózka, bo przeciez dziecko ma nogi???

Gość marta832
dodam, że wózek jest sprowadzony z Niemiec na lawecie. wymieniony olej i wszystkie płyny, wymieniony rozrząd, bezwypadkowy, jeżdżący.

Gość marta832
aha -no mam wozek coneco v3 -sprawdza sie jak na dzien dzisiejszy dobrze,tylko bylam ostatnio kupowac fotelik samochodowy i akurat tak mi wpadly w oko takie wózki wlasnie lekkie typu parasolka i sie zastanawialam czy trzeba bedzie zmieniac ten wozek za jakis czas czy ten wystarczy -ale faktycznie tamte w sklepie to takie lekkie mi sie wydawaly .

Gość marta832
podszywaczom dziekuje:)

Gość niektóre z was to
ja miałam na początku wózek 3w1 travel system. byłam zadowolona, ale zanim syn skończył rok to już miałam 2 inne wózki. w tym właśnie parasolkę :) tylko, że ja miałam możliwość na prawdę po niskiej cenie kupić te wózki.

Gość marta832
no to w sumie wszystko wyjdzie w" praniu" .

marta dokładnie :) może przyjść taki moment że sama zapragniesz miec inny wózek bo ten np będzie za ciężki, może tez być tak że najzwyczajniej w świecie się popsuje, a równie dobrze może być tak że będziesz go używać tak długo jak tylko dziecko będzie się dało wozić w wózku bo wiadomo że prędzej czy później dziecko powie wózkowi stanowcze NIE!!!!

ja mialam wlasnie takie 3 w 1 i zaluje, ze wogole kupilam, jak maly mial 6 miesiecy to przeszedl na ten wlasnie lekki wozek. mi nie chcialo sie skladac i rozkladac tego masywnego wozka, gondoli prawie nie uzywal wogole, wozilam go w foteliku na ramie.. normalnie szkoda ze tyle kasy wydalam.

Gość marta832
no dokladnie . :)