Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawski przemek

Seks oralny - brzydlistwo

Polecane posty

Gość ciekawski przemek
ale trujecie- no widzialem ten portal ale nie jestem brzydki by szukac tam kobiety ale moze skorzystam z rady , dzieki kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii moze i tak ale predzej czy pozniej bys sie sama o to dopomniala prawda? autor to dziwak - bo mi sie to nie podoba? ale rozumiem jestes mlodziutka wychowana na pisemka i na lansie jakie to cudowne i wogole 🖐️

Gość MARNA PROWOKACJA :)
A PRZEMEK TO POPROSTU TROLL GIMNAZJALISTA Z KOMPLEKSAMI. TYLE W TEMACIE. SORKI ZA DUZE LITERY TAK MI SIE NAPISALO HEHEHEH BLEEE BTW ORAL JEST SUPER. DZIWNE ZE SA FACECI KTORZY NIE LUBIA JAK ICH DZIEWCZYNA CHCE TAK ZASPOKOIC.

Gość ale trujeccie
kobiety zgadzaja sie na kazda glupote zeby ich facet nie zostawil...taka jest prawda w 90 % przypadkow

Gość autor to dziwak
rozczaruję Cię:) nie czytam takich gazet bo dla mnie to strata czasu:) I mam 23 lata, więc podejrzewam,że więcej niż Ty, Tobie daję góra 18 lat. Nie dlatego, że nie lubisz, ale z racji faktu, że w ogóle taki temat założyłeś:) A lans nie ma nic do moich upodobań w łóżku:P

Gość ciekawski przemek
MARNA PROWOKACJA :) - ulzylo ? to teraz wylacz komputer i wracaj do ksiazek 🖐️ ale trujecie - a niech robia co chca co mi do tego ? ja poprostu szukam zwyklej ulozonej kobiety a trafiam na szalone panny w glowie maja ostra zabawe :O

Gość ale trujeccie
bo seks jest obrzydliwy. chwila przyjemnosci i koniec :) a co do autora - to kazdy musi lubic oral ? to jakas nowa moda?

Gość no mów szybko
ciekawski- tak myślałam, że stary z ciebie dzad, żyjący w chacie zza lasu. Jeśli twoja partnerka ma tam rzęsiste hery- to niech coś z tym zrobi, bo....blleeeee

Gość ale trujeccie
ja to pojmuje... tylko napisalem ,ze nie kazdy musi lubic to o czym pisza gazetki dla super inteligentych kobiet. 1001 sposob na podniecenie faceta :o

Gość ciekawski przemek
kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii - a widac ze sie smieje? autor to dziwak - niestety mam o wiele wiecej niz ty , tytul tematu moze troche nie trafiony ale juz jest no mów szybko - i po co takie docinki nie podoba sie to po co to czytasz?

Gość no mów szybko
Dramat, na prawdę i ten żałosny autor bijący się z myślami, że mu oral nie odpowiada- gratuluję Panu. To żenada jest na prawdę. Rozpatruj to w swojej głowie, bo kogo obchodzą twoje dewiacje? tak, bo w dzisiejszym swiecie są to dewiacje- gdzie cię chowali? I skąd wiesz ci jest w tych pisemkach?

Gość autor to dziwak
to wszystko tłumaczy, zapewne jesteś starym prawiczkiem.

zreszta w sumie to jego sprawa zycze powodzenia w szukaniu takiej laski ale troche ograniczony jestes no bo co w oralu jest obrzydliwego. ?? mam rozumiec ze ty minetek dziewczynie nie bedziesz robil tak o analu juz nie wspomne. czyli zostaje seks pod kołdrą po ciemku w gora 3 pozycjach. albo seks w celu tylko prokreacyjnym. moge napisac ze w2spolczuje tobie i przyszlej dziewczynie. a moze to przez wychowanie. tez mam kolezanke ktora nienawidzi orala i wogole seksu. po tym jak poznalem jej rodzicow juz wiem ze poprostu tak ja wychowali. seks jest beee nagosc jest bee i wogole wszystko jest bee. zal mi takich ludzi

Gość no mów szybko
czytam bo to jest niesłychane, że dzielisz się tego typu obawami z ludźmi- co chcesz tym zyskać, a może cię to jara że inni nad tym się głowią, bo wg mnie w zupełności by wystarczyło jak byś to zostawił w swojej głowinie i nie wystawiał na światło dzienne... tak?

Gość ciekawski przemek
no mów szybko - nie wiem jak ty ale juz dawno przestalem ciagnac tamet o oralu chodzi mi gdzie albo jak poznac kobiete ktora tego nie robi 🖐️ autor to dziwak - no rozumiem ze masz tak mala glowke ze nie mozesz pojac ze sa ludzie ktorzy tego nie lubia ale nie szkodzi zostawiam cie z twoimi domyslami 🖐️

Gość OMAJGAT
marka prowokacja - Ty jestes kolejna z pokolenia seksualnych rozpustnikow :o nic tylko robienie loda ,na kazdym kanale w tv seks. polowa tematow tutaj sprowadza sie do jebania...

Gość no mów szybko
życzysz sobie żeby ktoś za ciebie szukał tych kobiet? A czy to nie jest przypadkiem wyłącznie twoja sprawa? Trzymajcie się za rączki w takim razie i nie bawcie się w sex bo "z dupą nie ma żartów"! Taka moja skromna rada...

nie jestem seksualnym rozpustnikiem. ale fakt uwielbiam seks oczywiscie w granicach normalnosci.

Gość ciekawski przemek
MARNA PROWOKACJA :) - napisze to samo co twojej kolezance nie interesuje mnie to co ty robisz w swoim lozku mozesz przerobic wszystkie pozycje kamasutry nic mi do tego , pytam sie gdzie w jakich miejscach sa zwykle normalne kobiety no mów szybko - kolejna ktora nie potrafi czytac ze zrozumieniem :O co jest z wami ludzie takir ady typu "trzymajcie sie za raczki" zachowaj dla siebie jak nie masz nic madrego do napisania 🖐️

Gość autor to dziwak
no rozumiem ze masz tak mala glowke ze nie mozesz pojac ze sa ludzie ktorzy tego nie lubia ale nie szkodzi zostawiam cie z twoimi domyslami Boże widzisz a nie grzmisz. Chłopie, napisałam wyżej, że to jestem w stanie zrozumieć. I nie wyjeżdżaj mi tu z ' małą główką' bo akurat ja potrafię czytać ze zrozumieniem, a Ty niekoniecznie, czego przed chwilą dałeś dowód:O I nie traktuj mnie jak idiotki bo akurat do mnie to dzielą Cię całe lata świetlne:) twierdzisz, że jesteś sporo lat starszy ode mnie, ale po Twoich wypowiedziach tego w żaden sposób nie widać. Widać, że jesteś introwertyczną osobowością, co w konsekwencji wskazuje Cię na niepowodzenia w znalezieniu odpowiedniej kobiety. Zapewne to co napisałam jest dla Ciebie niezrozumiałe Panie Autorze :D

To ja bym Ci doradziła szukać w jakimś skostniałym, konserwatywnym środowisku. Nie mam doświadczeń, ale gdybam... że jakaś oaza przy kościele, pielgrzymka... Chociaż gdybam, że na zwykłym portalu randkowym dajesz anons z krótkim opisem i sprawa jest od początku jasna. Naprawdę nie wiesz gdzie szukać? Bądź facetem, bądź zdobywcą! :p

Gość autor to dziwak
*skazuje

Gość autor to dziwak
dziewczyny, zauważcie,że autor nic innego nie robi, tylko pluje jadem i próbuje nas obrazić:D

Gość oj autor jest widocznie
chlopcem jeszcze:) jak sie kocha swojego partnera, to chce sie jego przyjemnosci. Samo lizenie jego penisa jest ogromną przyjemnoscia, bo nalezy do niego:) jak sie kogos kocha to wszystko chce sie dac, calego siebie i pragnie sie czyjejs przyjemnosci. Penis akurat, jesli jest zadbany, jest bardziej higieniczny, od pocalunkow z jezyczkiem:) mnie bardzo podnieca meskosc mojego partnera:):)