Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawski przemek

Seks oralny - brzydlistwo

Polecane posty

Gość autor to dziwak ty serio masz
23 lata? widać, że fajna dojrzała babeczka z ciebie:) tak trzymaj

Gość ciekawski przemek
autor to dziwak - kocham nainterpretacje kobiet uwazajace sie za najmadrzejsze :) co jeszcze mi napiszesz o mnie ? spoko nie wysilaj sie juz 🖐️ bo wszystkie twe domysly sa chybione kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii - cos tego typu jak oaza ?

Gość penis sluzy do
Penis sluzy do wsadzania i spuszczania płynów z krzyza::)

Gość no mów szybko
Przemysławie, a co mądrego widzisz w swoim temacie? Jest nikomu nie potrzebny...Nie jesteś tutaj jakąś gwiazdą, żeby kogokolwiek interesowało twoje upodobanie- nie wiem może daj temat apropo jakiejś mądrej książki, lub biografii : bo ten temat jakby zajeżdża prostactwem i w dodatku niewiedzą...ehh

Gość MARNA PROWOKACJA :)
"oj autor jest widocznie" o i ta odpowiedz mi sie bardzo podoba. a do autora to nei wiem gdzie mozna spotkac takie dziewczyny moze zobacz kto po mszy zostaje w kosciele sie jeszcze pomodlic i uderzaj do takich. naprawde niewiem

Gość nudny ten temat :(

Gość autor to dziwak
autor to dziwak ty serio masz dziękuję:P Autorze, to Ty skończ się wysilać boś inteligencją nie grzeszysz:D My tu radzimy Ci, koleżanka dała Ci adres portalu dla takich jak Ty, ja znalazłam czat odpowiedni dla takich facetów jak Ty, a Ty nas obrażasz:D Zamiast zgrywać mądrego (co Ci nie wychodzi) bierz się za rejestrację w wymnienionych przez nas miejscach:classic_cool:

Gość phiiiii
no ale co masz za problem? nie lubisz to nie robisz. To tak jak nie lubisz rodzynek to ich nie jesz, nie lubisz jeździć na nartach to nie jeździsz. A seks oralny dla kobiet jest fajny, bo orgazm pochwowy to wyższa szkoła jazdy, a łechtaczkowy też jest fajny.

Gość ciekawski przemek
no mów szybko - ponawiam swoja prosbe nie masz nic ciekawego do napisania nie pisz , skoro cie to nie inetersuje idz na dzial ksiazki 🖐️ autor to dziwak - daj mi cytat z tym ublizaniem 🖐️ bo jaka narazie twoj nick sam mowi za siebie 🖐️

Gość no mów szybko
I co już wiesz gdzie masz się odnaleźć? czy jeszcze nie bardzo? móżdżek to ty masz niewielki chłopie...ajj

Gość autor to dziwak
no rozumiem ze masz tak mala glowke ze nie mozesz pojac ze sa ludzie ktorzy tego nie lubia ale nie szkodzi zostawiam cie z twoimi domyslami kolejna ktora nie potrafi czytac ze zrozumieniem co jest z wami ludzie proszę słonko:)

Gość ciekawski przemek
no mów szybko - kolejna ktora jako argument potrafi jedynie obrazic 🖐️ no nic cos sie wyjasnilo ze wiekszosc kobiet jest malo tolerancyjnych :O jesli odbiegasz od ogolu jestes dziwak , prawiczek , polgluwek 🖐️ dzieki za rade kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Gość no mów szybko
autor to dziwak- to jest bardzo słuszne stwierdzenie zaklęte w nicku, a teraz stary wuj Przemo podnieca się wypowiedziami forumowiczów na jego błyskotliwym temacie. Co za klasa!

Gość no mów szybko
Przemysławie, jesteś niewątpliwie bardzo bystrym człowiekiem...Samotnym pustelnikiem hehe :) zjesz co upolujesz, kobietki tez chcesz mieć takie pierwotne :)

Gość autor to dziwak
dokładnie, takich mężczyzn tylko ze świecą szukać:classic_cool: ideał jak się patrzy...

Gość no mów szybko
Czyli Twoja kobieta ma być mądra, zadbana, z klasą, najlepiej bogata, z mieszkaniem, a do tego ma nie lubić sexu oralnego? hmm Takich to jest chyba masa hehe

Gość ciekawski przemek
no mów szybko - kolejne bardzo ciekawe teorie na temat jakiej kobiety szukam :O

Gość no mów szybko
Przemo- mekro..coś tam jest twoją wymarzoną kobietą, ona ci nic nie zrobi- zapewnia o tym! W zamian ty musiałbyś ją popieścić :)

Gość ciekawski przemek
nekromanta - takiej jak Ty tez nie szukam niestety

Gość no mów szybko
nekro..coś tam

Gość no mów szybko
Przemo sądzę że żadna panna nie robi loda zgnuśniałym starcom, ale może ty się za dużo fikołeczków naoglądałeś? To się ma nijak do zycia, możesz być pewien, ze prawdziwy świat jest inny, trzeba się jedynie do niego udać :)

Gość ale dziwaki :)
nekromanta - to czemu nie lubisz sprawiac facetowi takiej przyjemnosci. skoro on ci tak robi. jesli sie kocha mezczyzne to trzeba sie starac sprawiac mu przyjemnosc w rozny sposob. poco sie ograniczac. tak czy inaczej uwazam ze kobiety nie lubiace sprawaic swojej drugiej połówce przyjemnosci oralnej sa nic nie warte koniec kropka

Gość ciekawski przemek
no mów szybko - ile razy mam razy pisac jezeli masz pisac glupie docinki na temat mej osoby przenies sie na inny temat 🖐️ nic o sobie nie pisalem a juz od 18 latka po zgusnialo starca jestem wyzywany nie potrafisz kulturalnie pisac?

Gość nie mówcie nic
Ciekawskiego Przemka rajcuje to, że może swoje wypociny umieszczać na forum. Jak zamilkniemy to On jeszcze trochę popitoli i będzie spokój. Niech żyje długo i szczęśliwie z tym swoim brzydlistwem (?) do oralu. Amen.

Gość no mów szybko
już cię pot oblał? Ja będę na tym temacie siedzieć ile chce, podoba mi się w nim to, że jest taki niewyjściowy i powinien zostać w twoim domu pod kołdrą, ale...jeśli się na to nie zdecydowałeś no to niestety hehe kara musi być :)

Gość ciekawski przemek
Kolejna oblakana kobieta :O juz pisalem ze pomijam swoje preferencje do oralu (sic!) pytalem sie gdzie mozna poznac zwyczajne , normlane kobiety a wy ciagle wypominacie co ja lubie badz nie zupelnie jak mantre :O

Gość autor to dziwak
autorze odpowiedzi dostałeś - koscol/oaza, przeznaczeni.pl i katolicki czat :O o co ci jeszcze chodzi?