Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawski przemek

Seks oralny - brzydlistwo

Polecane posty

Gość phiiiii
no ale autorze norma to jest niestety to co się łapie w środkowej części krzywej gaussa. Skoro mówisz, że większość lubi ten seks oralny to znaczy, że taka jest norma, tak jak w starożytnym Rzymie normą było niewolnictwo. Więc nie szukasz normy, tylko szukasz kogoś kto się do większości (czyli normy) nie łapie. Sam określiłeś, że mało jest takich dziewczyn, bo musisz ich jakoś specjalnie szukać. Co do oaz i innych takich to tu możesz się mocno przejechać, bo możesz trafić na dziewicę jeżeli chodzi o seks waginalny, posiłkującą się w międzyczasie innymi formami seksu czyli przede wszystkim seksem oralnym. Wszystko po to żeby zachować błonę.

Gość no mów szybko
Autorzyna chce usłyszeć, że nigdzie nie znajdzie hehe :) Jest głupi, nie umie sam nic zrobić...bidak...hmmm a co to znaczy (sic!)przemo?

Gość ale dziwaki :)
ej autorze tego durnego tematu a jak ty wogole zamierzasz znalesc taka dziewczyne. moze bedziesz sie kazdej pytal czy lubi robic loda , jesli tak to odpada a jesli nie to bedziesz uderzal do takiej prawda. tylko po takim pytaniu zadna juz cie nie bedzie chciala. albo ty im mow ze nie lubisz jak ci dziewczyna tam caluje i ona moze tez powie ze nie lubi orala i bedziecie zyc dlugo i szczesliwie czego ci oczywiscie zycze .

Gość -xyz.-
Rozumiem autora, bo mnie też to brzydziło na początku. Tylko że jak nie jest to seks "zwierzęcy", a po prostu- ze "zwykłej" miłości, to wiele rzeczy przestaje brzydzić, zupełnie zmienia się podejście do tych spraw. Zastanawia mnie tylko czy autor próbował (wie) co go tak brzydzi, czy tylko wydaje mu się, że to takie obrzydliwe, bo nigdy nie próbował. Ja z autopsji wiem, że nie można wypowiadać się na jakikolwiek temat, jeżeli nie ma się o tym danym temacie pojęcia ( i nie tylko seksu oralnego ta zasada dotyczy).

Gość autor to dziwak
przemo wyruszyl na poszukiwania chyba...

Gość autor jest ofiarą dzisiejszej
rzeczywistości, w której niestety często dziewczyny obciągają chłopakom po bramach, ledwo skończą 15 lat. Seks oralny kojarzy mu się z czymś wyuzdanym i zepsutym. Nigdy nie doświadczył go jako skutku głębokiej intymności w normalnym związku. Do tego dodać małą wyobraźnię seksualną i ogólne brak talentu oraz instynktu w łóżki i mamy efekt - szuka "normalnej" dziewczyny, czyli takiej która nie lubi seksu oralnego :) Bardzo ciekawa definicja normalności :) Przyznam, że pierwsze w życiu słyszę o facecie, który nie lubi jak kobieta pieści go ustami. No ale są różne dziwactwa :) Że niektórzy brzydzą się części intymnych kobiety, to wiem, ale to są dla mnie kryptogeje i bardzo im współczuję, bo żyją niezgodnie ze swoimi preferencjami :P W każdym razie współczuję marnego seksu obu stronom, no ale to nie mój problem :)

Gość ciekawski przemek
phiiiii - no ladnie mnie nastraszyles :O posiwece kolejne lata na szukanie takiej dziewczyny albo o zgrozo trzeba bedzie sie do tego zmuszac? :O -xyz.- - no rozczqaruje cie probowalem i mi sie nie spodobalo to mam na sile to robic by kobieta byla szczesliwa? chyba zartujesz :O

Gość ale dziwaki :)
oral ci sie nie spodobal. moze trafiles na nieodpowiednia dziewczyne, no bo jednak to trzeba umiec robic a moze poprostu jestes dziwakiem. heh kompletny przypał

Gość phiiiii
no ale do czego znowu zmuszać. Mówisz, że nie lubisz ani jak ty komuś tak robisz, albo jak ktoś ci coś takiego robi i tyle. To się komunikacja nazywa. Mówisz co lubisz, czego nie lubisz, słuchasz co lubi partnerka i czego nie lubi i robicie rzeczy z części wspólnej z tego co lubisz ty i co lubi ona, a nie robicie nic z rzeczy które znajdują się w albo wśród rzeczy których nie lubisz ty albo których nie lubi partnerka.

Gość -xyz.-
Nie, nie na siłę. Może po prostu nie szukać takiej dziewczyny, która będzie miała podobne upodobania łóżkowe, tylko takiej dla której najważniejszy w związku będziesz Ty, a seks będzie stanowił tylko dodatek, wtedy- jak przyjdzie co do czego to się dogadacie.

Gość ciekawski przemek
phiiiii - fajnie mi to wylozylas ale problem tkwi w tym ze nawet jesli znalazlem kobiete ktora tego nie lubila robic to sama sie tego domagala 🖐️ -xyz.- - przywrocilas mi wiare w wartosciowe dziewczyny :)

Gość ciekawski przemekkk
o jakies kobiecie sie zwyczajnie nudzi :)

Gość ciekawski przemekkkkkk
marnie sie kobieto starsza ale probuj dalej

Gość ciekawski przemekkkkkk
i dlatego takie kobiety mnie nie interesuja wulgarne chamskie wogole nie nadajace sie na partnerke :O

Gość no mów szybko
To nowość przemo! Wreszcie żeś się określił! Gratulacje za szczerość- teraz jest w cenie hehe kutasiki...

Gość ciekawski przemekkkkkkkk
Okreslil sie podszyw skoro ludzi "kutasiki" to co mi do tego ?

Gość no mów szybko
ale ci sie pokręciło....Nie czujesz, że tworzysz!

Gość autor to dziwak
uśmiałam się i oplułam aż laptop piwem:D :D :D

Gość no mów szybko
Może ty w\ ogóle kobiet nie lubisz?...hmm

smutne jest to ze same dzieci tu siedza :O zapytam na innym forum w takim razie 🖐️

Gość no mów szybko
kutasiki! Przemo już wiesz co dobre? Nie musisz oralu są inne sposoby...

może tam będzie chętny Pan na małe co nieco

Gość no mów szybko
Najlepiej na tych katolickich dziadu

Gość no mów szybko
kółko różańcowe hehe :)