Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asasdfhgf

ile przytylyscie w 1 trymestrze ciazy???

Polecane posty

Gość asasdfhgf

jestem ciekwa ja mam juz kilo na plusie a jeszcze zostal miesiac :(

Gość wnioskuje......
w I nie przytylam wcale:)

Gość niektóre z was to
ja w 5 tygodniu miałam 2 kilo na plusie :)

Gość asasdfhgf
no wlasnie musze troche ograniczyc nocne jedzenie bo to jeszcze zbyt wczesnie na tycie :)

Gość asasdfhgf
aaa czyli roznie bywa :)

Gość thaisse80
ja w 1 trym schudlam z dwa kilo.

Gość kkkjjjj
W 1. trymestrze schudłam. Ogólnie w ciągu ciąży przytyłam 11 kg. Synek ważył 4 kg 200 g.

Gość a ja to ...
a ja to jeszcze schudlam. wlasnie wrocilam do domu, pol godz jechalam autobusem i tak mi niedobrze bylo ze musialm wysiasc 2 razy, zeby jakos dojsc do siebie. U mnie koncowka 3 miesiaca, schudlam, a wymioty, mdlosci i inne "przyjemnisci" nadal ze mna... ;/ Kiedy nareszcie sie to sie konczy? Podobno mija wlasnie z reguly po 3mc? Pozdrawiam

Gość niektóre z was to
a ja właśnie w ogóle nie wymiotowałam i przytyłam w ciąży 18 kilo, ale miałam niedowagę przed ciążą. 5 mies. po urodzeniu wróciłam do wagi początkowej :)

Gość asasdfhgf
wiekszosc z was jednak chudla, niedobrze...

Gość Corr
Ja nic nie przytyłam :D A wręcz schudłam :D :D :D Ok. 1,5 kg.

Gość a ja to ...
Autorko nie przejmuj sie niczym to dopiero pierwszy kg. Ja schudlam przez wymioty i ciagle mdlosci, ale... brzuszek juz powolutku widac... :)

ja w pierwszym trymestrze schudlam 9kg!!!!nikt mi nie chciał uwierzyć że jestem w ciąży. dop w 5 mies zaczęlam powoli przybierac na wadze i do konca ciazy odrobiłam 8kg z tych 9, wiec przy porodzie mialam 1 kg mniej niż przed ciazą

Gość niektóre z was to
moja siostra tez schudła 9 kilo. teraz jest w 6 mies. i ma 2 kilo na plusie z wagi sprzed ciąży :)

Gość jedyny problem jaki widzę
gupie pytanie, gdybyś czytała literaturę fachową wiedziałabyś że w pierwszym trymestrze nei ma powodu by tyć jesli ktoś tyje to znak że albo puchnie z jakiegoś powodu albo zbyt dużo źre

Przybyło mi 0,5 kg :) Do teraz, czyli do 35tc mam 10kg więcej (licząc od początku ciąży). Mam nadzieję, że już za dużo w górę nie pójdzie ;)

Gość niektóre z was to
a co to znaczy źre ???

Gość nazywacie mnie krowa rozpłodow
W pierwszej ciąży - 2 kg W drugiej ciązy - 0 kg w trzeciej ciąży - schudłam 4 kg w czwartej ciąży - 4 kg w piątej ciąży - 0 kg w szóstej ciaży - nic w siódmej ciaży - nic

Gość asasdfhgf
a kto ci powiedzial ze literatury fachowej nie czytam? pytam prawdziwych kobiet ile przytyly, nie interesuja mnie dopuszczalne przecietne z ksiazek

Ja aktualnie jestem w 11 tygodniu (10 tygodni 1 dzień). Na chwilę obecną przytyłam 1 kg. Brzucha w ogóle nie widać chyba że się dobrze przyjrzeć :-)

Gość gość
zaczęłam przybierać od początku na wadze, zaokrągliłam się , byłam przerażona bo myślałam że dużo przytyję, pod koniec I trym 4 kg, obecnie jestem 27 tyg ciąży i jest 6 kg na plusie, lekarz sam się zdziwił, bo maluszek rośnie dobrze, a ja zeszczuplałam, tzn tak powiększył się brzuszek ale pupa , nogi, bardzo mi zeszczuplałły

Gość gość
ja zaczelam tyc o 24tc teraz jestem w 37 i mam 9kg na plusie, do 10 moze dobije ale mysle ze nie wiecej :)

Gość gość
Nie martw sie na zapas slonko.Ja do 4 mies nie przytylam nic a nawet schudlam jakies 3-5kg bo wymiotowalam wszytsko.Do 7 mies przytylam tylko stracone 5kg plus jeszcze 2.najwiecej przytylam przed porodem i nie martwilam sie tym bo mala miala nawet niedowage.lacznie 13 kg przybylo a mies po porodzie 9 spadlo.Na niewielkiej diecie pozbylam sie reszty.Tylko jak mala miala 8 mies to hormony zaczely wariowac i dzis mam niedoczynnos tarczycy oraz 20 kg nadwagi...:( czyli sama ciaza nie jest powodem do utozsamiania sie z wielorybkiem :) kazdy org reaguje inaczej.pozdrowionka

Gość gość
Przytyłam 2kg, nie miałam wymiotów.

Gość gość
schudłam 4kg, bez wymiotów ale na widok jedxzenia mnie mdlilo. jadlam w sumie tylko owoce