Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość god_is_nowhere

Straciłem najlepsze lata życia , aby kogoś poznać

Polecane posty

offerma "to chyba u raków kubańskich. u ludzi i u większości zwierząt zawsze w normalnych warunkach rodzi się więcej samców. mogłabym polemizować, w owej książce napisano że, że kobiet rodzi się więcej ponieważ mają zapewnić przetrwanie gatunku, ale pewnie czytamy różne książki

"podstawy sa ale ich nie widzisz i afirmacje maja ci w tym pomoc" Nie pomogą bo NIE DAJE SIĘ IM WIARY! Już widzę jak Offerma wmawia sobie, że jest najlepszym wyborem jakiego może dokonać kobieta... Pomoże jak nic. "ja za wszystkie dziewczyny odpowiadac nie bede ale dla mnie sa to wazne cechy" A więc gdybym miał te cechy to byłbym pożądany. Teraz już masz jasność.

" jakie dyrdymały??? Płaczesz że my się Wami bawimy, a sami robicie dokładnie to samo." Was za mordę nikt nie trzyma, możecie robić co wam się żywnie podoba a, ze wybieracie właśnie takich to już pretensje do siebie miejcie.

Gość nNoNoName
darker "Misja dla ciebie autorze: Wychodzisz na miasto i zaczynasz całować kobiety. Napisz ile razy cię spałowano na komendzie." nie o to chodzi by calowac dziewczyny na ulicy. ale kiedy juz nadarzy sie taka okazja to nie nalezy sie tym przejmowac bo na pewno bedzie wiedzial co robic. "A musi być? Czy trzeba wyglądać jak po zderzeniu z ciężarówką aby nie mieć powodzenia?" nie ale zawsze na piczatku zwraca sie uwage na wyglad bo charakteru niestety nie ma sie wypisanego na twarzy "Minęłabyś go jak innych." Moze tak ale nei pomyslalabym ze jest gorszy od innych Offerma "dalej to chyba idzie tak: "... szkoda że mój chłopak nie jest taki jak ty tylko ciągle mnie rani a ja go tak kooooocham. dziewczyna którą wybierzesz będzie szczęściarą" " ja bym tak nigdy nie powiedziala. nigdy nie bede z kims kto mnie rani i nie szanuje, juz wolalabym byc sama

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrr
darken a wy sobei jakie wybieracie??

"nie o to chodzi by calowac dziewczyny na ulicy. ale kiedy juz nadarzy sie taka okazja to nie nalezy sie tym przejmowac bo na pewno bedzie wiedzial co robic." Ciekawe skąd to będzie wiedział. Pewnie z jakiegoś niemieckiego filmu przyrodniczego.

Gość dokladnie w tym jest problem
Ja sobie juz zadnej nie wybieram , ogolnie biore zycie jakim jest jestem szczsliwy z tego co mam

"darken a wy sobei jakie wybieracie??" Ja sobie już nie wybieram. A wcześniej to były zwykłe dziewczyny z uczelni, żadne gwiazdy.

No na pewno. Za tyłek łapałem i do mieszkania ciągnąłem na dziką orgię. Chryste...

Gość nNoNoName
darker "A więc gdybym miał te cechy to byłbym pożądany. Teraz już masz jasność." nie potrafiłbys buc opiekunczy dla sowjej dziewczyny?? nie masz interesujacego hobby? nie wierze w to "Ciekawe skąd to będzie wiedział. Pewnie z jakiegoś niemieckiego filmu przyrodniczego." Nie wiem skad sie wie jak sie caluje ale wiem, ze tak jest. a myslisz ze ktos kto caluje sie 1 raz to wczesniej czyta jakies ksiazki o tym? nie po prostu sie caluje. jesli robisz to z kims kto juz sie calowal to jescze prostsze bo robisz to co on

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrr
harmonijna lubisz walczyc z wiatrakami?? przeciez sama widzisz ze oni zyja jak chca bo bedziesz ich uszczesliwiac na sile

Gość niemampseudonimubleh
offerma ktoś tu powiedział, że my źle wybieramy. Może to dotyczy również Ciebie :D

"nie potrafiłbys buc opiekunczy dla sowjej dziewczyny?? nie masz interesujacego hobby?" Dla swojej dziewczyny to każdy potrafi być opiekuńczy a co do hobby to one kosztują. Zainteresowania są darmowe. Chyba, że zasponsorujesz mi sprzęt fotograficzny za 15.000?

NoNOName :: Offerma "dalej to chyba idzie tak: "... szkoda że mój chłopak nie jest taki jak ty tylko ciągle mnie rani a ja go tak kooooocham. dziewczyna którą wybierzesz będzie szczęściarą" " >>>ja bym tak nigdy nie powiedziala. nigdy nie bede z kims kto mnie rani i nie szanuje, juz wolalabym byc sama DOKŁADNIE!!!!!! facet albo szanuje kobiete, albo niech spada na drzewo... Proste!!!

"ktoś tu powiedział, że my źle wybieramy. Może to dotyczy również Ciebie" On to sobie mógł wybrać tak jak ja :D

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrr
darker sprzedaj dziewictwo moze styknie na aparat hehehe

"DOKŁADNIE!!!!!! facet albo szanuje kobiete, albo niech spada na drzewo... Proste!!!" Wcale nie proste. Uzależniacie się a potem dylemat czy odejść czy nie odejść.

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrr
no tak ktora by tam za prawika zaplacila, zadna normalna

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrr
ten temat jest tak zalosny ze powinni go skasowac :/

"Wcale nie proste. Uzależniacie się a potem dylemat czy odejść czy nie odejść." Wszystko zalezy od sytuacji i od jednostki... Ja odeszłam, jestem po rozwodzie. Wolałam to, niż by wykończył mnie psychicznie.

Gość nNoNoName
Darker "Dla swojej dziewczyny to każdy potrafi być opiekuńczy a co do hobby to one kosztują. Zainteresowania są darmowe. Chyba, że zasponsorujesz mi sprzęt fotograficzny za 15.000?" Pisales ze nie masz tych cech... a teraz ze moglbys miec ojj zasponsorujesz... niestety w zyciu nie ma nic za darmo, ani aparatu ani dziewczyny. jesli bardzo chcesz aparat to sobei kredyt wezmiesz a bedziesz mial. jesli chcesz miec zone to w poczekasz w kolejce do psychologa i zmienisz myslenie o sobie i poedwriesz iekna dziwczyne tak ze bedzie z toba do konca zycia. niestety aby cos osiagnac trzeba poswiecenia

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrr
bo czytajac was naprawde mozna uwierzyc ze prawik to zenada i nic pozatym

Gość te pocieszycielki sa
coraz bardziej elokwetne :D