Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość god_is_nowhere

Straciłem najlepsze lata życia , aby kogoś poznać

Polecane posty

Gość nieeeeeeeeeee no
ktoś mi zaczernił nicka, to to już są szczyty

"tu nie chodzi o diagnoze tylko o podniesienie samooceny np. przez codzienne afirmacje, powtarzanei sobie miłych slow o sobie itp." Podświadomość nie wierzy w afirmacje. Tego już wam nie mówią, co? Gdy tłusta świnia staje przed lustrem i wmawia sobie, ze jest piękna i powabna to podświadomość mówi: masz 20 kg. nadwagi, idź po pączka! :D Ps. Płacić po 100 zeta za godzinę tylko po to aby gadać do siebie przy lustrze... kretynów nie brakuje. "od uwodzenia nie ale na pewno wie jak pomoc komus kto ma z tym problemy" Pewnie dlatego terapie zwykle trwają cholernie długo. "terapia czyli odpowiednia rozmowa powinna spowodowac zmiane myslenia" Nic tak nie motywuje jak pogadanka z obcym co dostaje kasę aby nas słuchać.

oferma Beckhama do tego nie mieszaj on nie ma problemów:) Dobra idę w kimono-aha-prze-ciekawa to teraz ciekawa-prze(dla objaśnienia)

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrr
a jakbym chciala sie z umowic z ktoryms z was???

" a jakbym chciala sie z umowic z ktoryms z was???" Aż taka samotna jesteś? :D:D:D

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrr
hehe czyli jak kobieta mogla by byc toba zainteresowana, to zle o niej swiadczy bo zdesperowana??

Nie, ja już się nie umawiam. Żelek narobiła mi nadziei a wybrała innego. Od tego czasu jestem zafoszony emo.

Gość god_is_nowhereeee
wrrrrrrrrrrrrrrrrr ---> jak byś się chciała umówić to pomyslałbym , że chyba zwariowałaś i nie wiesz w co się pakujesz. Dla twojego dobra ja i tak bym odmówił.

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrr
czyli jaki wniosek jak kobieta interesuje sie wami to jest dlawas zakiepska a jak was olewa to jest okrutna zastanowcie sie nad soba

"czyli jak kobieta mogla by byc toba zainteresowana, to zle o niej swiadczy bo zdesperowana??" Jeszcze się taka nie trafiła a teraz to ja w ogóle unikam ludzi więc już nie ma na to szans. Poza tym Offerma dobrze napisał, po co być z kimś komu tyle się napisało na swój temat?

Gość god_is_nowhereeee
Nie jest za kiepska. Nie chcę tylko aby marnowała sobie zycie z takim kimś jak ja. Niech sobie poszuka kogoś interesującego i wartościowego.

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrr
co kobieta nie zrobi to i tak jest zle nie ma dla was nadzieji

Gość dokladnie w tym jest problem
tu nie ma sie nad czym zastanawiac albo sie podobasz albo wypad :O na wszystko jest scisle okreslony czas skro mamy juz blizej do 30tki a jeden nawet blizej 40 tki to o czym tu pisac?

"zastanowcie sie nad soba" My to właśnie zrobiliśmy. Przynajmniej ja. Całe życie nic tylko boleśniejsze porażki, na co mi to? Po to aby jakaś panna czuła się atrakcyjna bo frajer za nią chodzi i do niej zarywa? Takiego wała!

Gość perfekcyjnie harmonijna
to prawda, czego by człowiek nie napisał to i tak źle

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrr
dobranoc

Gość nNoNoName
a kto mowi ze za 100 zł? przeciez jest jeszcze NFZ tak terapia trwa dosc dlugo ale przynajmniej cos robisz a narzekanie na pewno nic nie zmieni. afirmacje dzialaja na niska samoocene, bo to wlasnie o to chodzi ze ktos ocenia siebie bardzo zle a nie jest to prawda. np taki autor tego tpoku, wydaje sie byc madrym czlowiekiem, pewnie bardzo ciekawie by sie z nim rozmwialo. nie wiem jak wyglada ale na pewno ma cos w sobie co jest fajne, moze ładne zielone oczy, albo sliczne doleczki jak sie usmiecha, slodki nos, ładne dlonie, kazdy cos ma na co zwraca sie uwage i jest wyjatkowe. ktos z niska samoocena tego nei widzi a nawet potrafi obrocic to przeciw sobie i w tym ma pomoc psycholog. zeby szczerze na siebie spojrzec i zobaczyc jak widza nas inni

Gość god_is_nowhereeee
Ja wiem że już zawsze będę sam i nie ma co dalej gdybać.

god-daj sobie jescze szansę nie poddawaj się...wiesz inni są już zgorzkniali ale ty jeszcze nie nasiąknałeś kafe -owym nastrojem,tak myśle:)

Gość god_is_nowhereeee
Żegnajcie bo ja tutaj nie będę zaglądał.

Gość perfekcyjnie harmonijna
darker trudno więc, life is brutal

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrr
i znowu to samo, tak przynaje sie wszystkie erpnieni ameski to moja wina to wlasnie ja jestem ta okrutna kobieta ktora was stara sie zmusic do myslenia

Gość god_is_nowhereeee
a i zapomniałem dodać , że profil na sympatii też skasuję bo szkoda tracić tam czas. Podobnie zresztą jak w realnym zyciu. A teraz Dobranoc