Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość god_is_nowhere

Straciłem najlepsze lata życia , aby kogoś poznać

Polecane posty

Gość bo offerma jest po prostu
doswiadczony wiekiem i zyciem czy 24 latka moze wiedziec wiecej o zyciu niz 27 latek ? absolutnie nieeee!

Gość god_is_nowhereeee
przeczytajcie sobie ---> dodałem też tam swój komentarz. Zobaczycie , że tam też udowodnią mi że mam rację. Dla mnie już za poźno.

Znam ludzi po 40-stce którzy dopiero znaleźli drugą połowę facet ciepłe kluchy musi szukać szarej myszki

"max ty lepiej wypad stad ciec ktory nie potrafi niz konstruktywnego spadaj na swoj watek pabnie" zawodowy" " To nie musiało być konstruktywne ale logiczne:P.I czekam na odpowiedź od autora:classic_cool:.

No tak bo brzydal brzydkiej nie chce i nie chce sie pogodzić z tym że ładna nie chce brzydala :P i zostaje sam biedaczek

"Znam ludzi po 40-stce którzy dopiero znaleźli drugą połowę" Raczej wzięli z braku laku co zostało bo samotność /to taka wielka trwoga/. Ciekawe ile związków mieli wcześniej :D "facet ciepłe kluchy musi szukać szarej myszki" Taki facet to woli książkę poczytać lub psa kupić a nie życie sobie spierdolić.

"No tak bo brzydal brzydkiej nie chce i nie chce sie pogodzić z tym że ładna nie chce brzydala " Bo dla ciebie jak ładna to zaraz kurwa jakiś top model musi być... co za ludzie...

szara myszka cczyli brzydka? jak szara myszka to od razu założenie że brzydka, jak się umawiacie z tlenionymi solarami i tipsiarami to nie dziwą mnie w zasadzie wasze porażki

"tymczasem sympatyczni, inteligentni, nawet i przystojni, fajni kolesie są przez laski traktowani z góry, pretensje i fochy o byle co." Przyłożysz porządnie raz, drugi i fochów nie będzie.

"Bo właśnie takie kmioty podrywają, bajerują a nie stoją z boku i czekają niewiadomo na co" A wy tępe cipy nie macie własnego rozumu? Żadne światełko ostrzegawcze w głowie się nie zapala? Za to kisiel w gaciach jest - to najważniejsze.

nie mówie że ładne to kurwy, jestem daleko od takiego generalizowania, chodzi o to że faceci sami jak są brzydcy to od dziewczyny wymagają żeby była ładna, taka ich nie chce a potem sie dziwią i użalają na forum że są sami

Gość to darker jest taka
ciepla kluseczka z charakteru ❤️

"jak się umawiacie z tlenionymi solarami i tipsiarami to nie dziwą mnie w zasadzie wasze porażki" A ktoś tu do takich startował? Ja nie. Może koledzy się wypowiedzą?

"hodzi o to że faceci sami jak są brzydcy to od dziewczyny wymagają żeby była ładna" Tak trudno zrozumieć, że drugi człowiek musi się nam podobać? Chyba, ze wy tylko na kasę i prezenty lecicie to wtedy rozumiem.

"z takiej dyskusji wychodzi że najlepiej być samemu" Owszem. Przyjęcie trwa, stół jest zastawiony, miejsca pozajmowane a nas nie ma na liście gości. Po co zjawiać się na sam koniec i zjadać resztki z ziemi oraz dopijać zlewki z cudzych kieliszków (uwaga na pływające pety)

Gość to oprzeciez normalne
ktora kobieta by pisala do 38 letniego prawiczka ktory ma siano w glowie?

" lepiej urządzić sobie samotne party" I przytulić się na koniec do poduszki :D

Gość darke jeszcze bije sie z
myslalmi , a noz jakas piekna dziewica zwroci na mnie uwage :classic_cool: a tu latka beda leciec a wolne dziewczyny wykruszac o ile jeszcze jakies sie ostaly :D

Gość dokladnie w tym jest problem
Ja tamm mam psa i nie narzekam na samotnosc :)

" a tu latka beda leciec a wolne dziewczyny wykruszac o ile jeszcze jakies sie ostaly " Latka już zleciały a dziewczyny dawno się wykruszyły.

Darker już chyba wybrał samotność. Może jeszcze przejść na islam, wysadzić sie w powietrze a po śmierci bd miał 1000 czy ileś dziewic :):):):)