Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość god_is_nowhere

Straciłem najlepsze lata życia , aby kogoś poznać

Polecane posty

Jak sięgam pamięcią wstecz to żadna blondynka mi się nie podobała. Nigdy. Nie wiem czemu.

nic nie straciłes mozesz to wszystko w 3 lata nadrobic ale musisz miec odpowiednie nastawienie i wygląd conajmniej przeciętny a tej lasce co ma 2 foty w stopce daje 8 gdyby miała więcej jak 173 cm to by była 9 a jeczcze do tego niebieskie oczy to juz 10

Gość czarnosiężnik z krainy Polska
Darker "Przejrzałem zdjęcia" No to od 1-10 ile dajesz? a jaką liczbą oznacza się przeciętność, albo trochę powyżej ? :)

Gość god_is_nowhere
Z drugiej strony to , że jestem i będę sam ma też bardzo dużo zalet. Tańsze życie , nie muszę się o nikogo martwić , nie muszę wydawać pieniędzy na randki , nie będę miał dzieci a dzieci jak wiadomo bardzo dużo kosztują itd. Same plusy.

Gość zajebisty27
"Darker Jak sięgam pamięcią wstecz to żadna blondynka mi się nie podobała. Nigdy. Nie wiem czemu." pewnie po to, żebyś nie robił mi konkurencji :)

"chciałeś się żenić w podstawówce?" A co ma ślub wspólnego z najlepszymi latami życia? :D W jego wieku to już trzeba się wykazać pewnym bardziej poważnym podejściem do związku a on nawet głupiego chodzenia za dłonie nie miał a czego mu pewnie najbardziej brakuje. Teraz jest umowa: pokaż mi ile masz a zobaczymy czy się nadajesz.

Miłość przychodzi sama ale tylko do pięknych i bogatych albo towarzyskich. Pozostali muszą szukać albo sie pogodzić z tym jak jest. Autorze Ty jeszcze chyba nie dokońca sie z tym godzisz zakładając taki temat, może jeszcze warto poszukać, w końcu nie masz nic do stracenia

" jaką liczbą oznacza się przeciętność, albo trochę powyżej ?" Między 6,5 a 7.

Gość prze-ciekawa
no widzisz god...nawet w beznadziejnej sytuacji szukaj pozytywów

"Miłość przychodzi sama ale tylko do pięknych i bogatych albo towarzyskich." Dokładnie. "Autorze Ty jeszcze chyba nie dokońca sie z tym godzisz zakładając taki temat" Po to jest forum aby się na nim powkurwiać na los.

Gość god_is_nowhere
perfect harmony ---> ja nie mam dwudziestu kilku lat. Ja mam już 28. Na rozwijanie relacji z kobietami to jakieś 5 lat za późno.

Gość Witamy Milenę z Ostrołęki
na forum

Gość zajebisty27
"god_is_nowhere Z drugiej strony to , że jestem i będę sam ma też bardzo dużo zalet." skoro się nie podobałeś, nie wzbudzałeś ich zainteresowania swoim wyglądem to nic nie straciłeś - ONE PO PROSTU MIAŁY NA CIEBIE WYJEBANE zauważ paradoks, nie dosyć że one miały cię w dupie to jeszcze dodatkowo obwiniasz siebie za te rzekome niepowodzenia i katujesz się wyrzutami dziewczynom też zalezy na przystojnym facecie i gdybys spełniał ich kryteria to bys sie nie opędził nie straciłeś wiec tych lat bo i tak nie mogleś mieć tych dziewczyn

Gość ja mam 21 lat i juz dalem sobi
e z kobietami spokoj. Probowalem zagadywac, ale one mnie olewaja, ewentualnie ciagle czegos zadaja, materialistki. Dlatego ja zyje sobie sam.

Powkurwiać sie zawsze można na los, nie bronie :P Autorze samotność ma wiele zalet ale jest też nudna :(

Gość god_is_nowhere
ubranaWcodzienność ---> całe życie przede mną ale chyba to z najgorszym scenariuszem. Doskonale wiem i wy też wiecie , że najlepsze lata już za mną.

"Całe życie przed Tobą" Tak piszą tu nawet kobietom po 50-tce :D Straconego czasu nie odzyska a taryfy ulgowej z powodu niedoświadczenia u kobiet nie będzie miał.

" jaką liczbą oznacza się przeciętność, albo trochę powyżej ? Między 6,5 a 7." to tyle daje za twarz, tylko jak u niej z ciałem ? :)

"Autorze samotność ma wiele zalet ale jest też nudna " Nie, jeśli nie brak ci wyobraźni.

Gość prze-ciekawa
scenariusze to życie pisze nie ty...nie wiesz co cię spotka jutro za tydzień itp.

Gość god_is_nowhere
Ten brak doświadczenia jest chyba najgorszy. Przez jego brak jestem już skreślony na starcie. Ja mam takie doświadczenie jak 15-sto latkowie. Wstyd się przyznać. Kobiety to wyczuwają.

dobra, za twarz daje 6 , a wypadkową wyciągnę jak zobaczę zdjęcie na golasa :D

Gość dokladnie w tym jest problem
w najlepszym razie nasze zywoty zakoncza sie 21.12.2012 🖐️

Gość zajebisty27
ubrana W codzienność - a gdzie fotki?

"to tyle daje za twarz, tylko jak u niej z ciałem?" Tego nie wiem ale fotograf co je robił wie na pewno. Warto przejrzeć portfolio na jego stronie. To, że zdjęcie zniknęło ze stopki a nawet z portalu voila nie znaczy, że zniknęło całkiem :D