Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość god_is_nowhere

Straciłem najlepsze lata życia , aby kogoś poznać

Polecane posty

Autor przesadza. Kocha za mocno a tacy zwykle dostają po mordzie od losu. Ja cztery lata przed 30-stką, żadnego związku ani nawet randki a dziewczyny takich "dziwaków" unikają jakby im gwałt miał grozić co najmniej. Znajdź sobie jakieś zajęcie autorze i nie bądź na tyle głupi aby się wiązać z pierwsza lepszą co się tobą zainteresuje bo nie dość, że pewnie starsza od Ciebie będzie to jeszcze tak zdesperowana, że sama zrobi pierwszy, drugi i dziesiąty krok w Twoim kierunku.

Gość god_is_nowhere
Dla mnie już szansy nie ma. Ostatnio postanowiłem udowodnić to sobie. Założyłem sobie konto randkowe i zacząłem pisać z kilkoma i wiecie jaki jest efekt. Po tygodniu , dwóch wszystko umiera. Tak zawsze kończyły się moje próby nawiązania kontaktu z kobietami. One chyba wyczuwają (nawet wirtualnie) , że ja wytwarzam jakąś negatywną energię.

Gość prze-ciekawa
a co w szambie mieszkasz?

Gość czarnosiężnik z krainy Polska
nie każdemu jest dana zajebista laska ;(

"przestan szukac, a milosc sama przyjdzie" Sama to śmierć przychodzi. Jak się wygląda jak Ty to można się założyć o wszystko, że sama do ciebie przyjdzie. Mężczyźni mają troszkę trudniej.

god_is_nowhere skup się na rzeczywistości rzeczywistej ;), a nie jakieś tam portale randkowe ci w głowie

Gość prze-ciekawa
to zacznij wykazywać pozytywna,bo wiesz malkontenctwa za dużo na ziemi

Darker "przestan szukac, a milosc sama przyjdzie" Sama to śmierć przychodzi. Jak się wygląda jak Ty to można się założyć o wszystko, że sama do ciebie przyjdzie. Mężczyźni mają troszkę trudniej. opisz ubranąwcodzienność :) !!!!! ładna ?

"opisz ubranąwcodzienność !!!!! ładna ?" Sam się przekonasz jak zobaczysz jej zdjęcia ze stopki. Facepalm.

na zdjęciach w stopce to mam 60 w bicepsie ;)

Gość god_is_nowhere
W rzeczywistej rzeczywistości było identycznie jak w wirtualnej. Ja najzwyczajniej w świecie odpycham kobiety. Nawet życie zaplanowałem jak dla samotnika. Wybrałem taki zawód i pracę , że tylko ciągłe delegacje , wyjazdy itd. W szkole średniej i na studiach też kobiet nie było.

Gość darker nie zrozumial
:O🖐️ ale co sie spodziewac po 26 letnim prawiczku 🖐️

Gość prze-ciekawa
ale skoro już wiesz co robisz nie tak to postaraj się to zmienić...

Sam się przekonasz jak zobaczysz jej zdjęcia ze stopki. Facepalm. Przejrzałem zdjęcia

Gość god_is_nowhere
Tego nie da się zmienić...a do tych którzy piszą , że miłość sama się znajdzie. Jak do tej pory się nie znalazła to już się nie znajdzie.

A po co ma się zmieniać? Zmieniać to się może pijak i narkoman co tłucze swoją dziewczynę/żonę.

Gość zajebisty27
ja tam wolę blondynki

Gość dokladnie w tym jest problem
milosc sama przychodzi do kobiet 🖐️ a skoro ma sie taki wiek a nie inny to szansa na zmiane wynosi mniej niz 0.0000001% :O

Gość perfect harmony
autorze nie wiem jak można mieć 20 pare lat i pisać że najlepsze za nim, nie kumam, chciałeś się żenić w podstawówce?