Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość god_is_nowhere

Straciłem najlepsze lata życia , aby kogoś poznać

Polecane posty

Gość zajebisty27
" Darker są, z tym że wtedy mają coś nie tak z psychiką" Jak się czyta te forum to czasem odnosi się takie wrażenie. Z drugiej strony my je przebijamy " ja akurat przekonałem się o tym w realu, wczoraj się z taką musiałem rozstać

"Ale taka by ci odpowiadała ?" Nie straszy. "Wiem że są, znam takie, sama mam bardzo małe doświadczenie" Każda tak twieerdzi. "Tylko że są zwykłymi dziewczynami a takich nikt ( nawet stare prawiki ) nie chcą" Tak, tak bo my chcemy te super, hiper, mega niezwykłe. Ma wyglądać jak Adrianna Lima albo GTFO!. Ale bzdury aż zęby bolą

Gość żeby tylko ten mój upatrzony
Takim mendą nie był jak wy, bo się będę musiała z nim namęczyć, żeby go przekonać, że na niego lecę. A nie lubię facetów zmuszać, oj nie lubię... I jeszcze te wydumane kompleksy. Jak z nimi walczyć? A potem on z tych kompleksów wyrośnie i uzna, że jest wspaniały i mnie rzuci. No kurwa, i co tu robić?

Gość ja mam 21 lat i juz dalem sobi
Dajcie sobie spokoj z kobietami i tyle, ja tak zrobilem i pogodzilem sie z tym, ze bede sam, ale jakos mnie to nie przeraza, bardziej mnie przeraza zachowanie wspolczesnych kobiet.

"Za miesiąc trzecia rocznica, zakochana, inni faceci " nie istnieją" :/" Dziękujemy za ten raport ale nie omawiamy moich szans u Ciebie. Bez urazy :D

żeby tylko ten mój upatrzony Jesli jest taki jak my to przegral na starcie.

Gość iskierka 77
wydaje mi sie że sami nie wiecie kogo chcecie znaleźć, najlepiej modelka do tego bogata, niewyżyta seksualnie itp itd a skreślacie ze swojej listy samotne matki, kobiety po przejściach, dziewice bo to w dzisiejszych czasach totalne zboczenie być dziewicą...?? sami wystawiacie opinię o sobie a potem się dziwicie że żadnej nie możecie znaleźć

Gość zajebisty27
"ubranaWcodzienność Za miesiąc trzecia rocznica, zakochana, inni faceci " nie istnieją" :/" ubrana - to już 3 lata się męczysz? :) ciągle ta sama osoba i ciągle i na nowo, z czasem to irytuje, nieprawdaż?

Gość czarnosiężnik z krainy Polska
Darker chyba mam "predyspozycje psychiczne" i trochę fizyczne. nie chce się chwalić ale ja mam takich dziewczyn jak ubranawcodzienność na pęczki :D

Gość prze-ciekawa
korj-a co same ideały chodzą po ulicach?są ładniejsi i mniej ładni...są fajniejsi i mniej fajni...

Gość god_is_nowhere
Ale to przez was kobiety mamy kompleksy. Milena20 ---> może cię to zdziwi ale ja zawsze zwracałem uwagę na te zwykłe dziewczyny. I co i nic.

wydaje mi sie że sami nie wiecie kogo chcecie znaleźć, najlepiej modelka do tego bogata, niewyżyta seksualnie itp itd a skreślacie ze swojej listy samotne matki, kobiety po przejściach, dziewice bo to w dzisiejszych czasach totalne zboczenie być dziewicą...?? sami wystawiacie opinię o sobie a potem się dziwicie że żadnej nie możecie znaleźć Bzdura, ja bylem uz strasznie zdesperowany chcialem jakiejkolwiek kobiety, nie udalo sie znalezc zadnej. Jestem taki przypadek jak kolega Korjonos tylko pewnie mlodszy.

są ładniejsi i mniej ładni...są fajniejsi i mniej fajni... Są też tacy poniżej wszelkich norm, którym brakuje sporo nawet do dolnej granicy przeciętności.

Gość żeby tylko ten mój upatrzony
Po prostu facet obraża mój gust twierdząc, że jest brzydki, podczas gdy ja mówię, że jest przystojny. Ja dwuznacznie (ale tak, żeby zrozumiał) mówię, że chcę go zawlec do łóżka, a on wyskakuje, że żadna UWAGA normalna KONIEC UWAGI dziewczyna go nie zechce, że ładne na niego nie lecą (noż kurwa, a ja to co, Invisible Man, czy co?) i tak dalej, i tak dalej. No wydumane kompleksy. Skoro się komuś podoba, to znaczy, że nie jest potworem, jak twierdzi, prawda?

"dziewice bo to w dzisiejszych czasach totalne zboczenie być dziewicą.." z tym jest odwrotnie

"wydaje mi sie że sami nie wiecie kogo chcecie znaleźć" Nikt nie wie. Jakby wiedziano to nie było by rozwodów. "najlepiej modelka do tego bogata, niewyżyta seksualnie itp itd" A dla was latynos w BMW i portfelem jak biblia. "a skreślacie ze swojej listy samotne matki, kobiety po przejściach" Samotne matki już wybrały i wybrały źle. Więc niech piją piwo jakiego naważyły wybierając skurwysyna. Poza tym dzieciak zawsze będzie ważniejszy od nas. A dziewic nie skreślamy, nie wiem skąd taka głupota ci do głowy przyszła.

Gość god_is_nowhere
iskierka 77 ---> ja na starcie skreślam tylko samotne matki i rozwódki, więc nie pisz , że wszystkie

niestety nie każy facet chce się zajmować obcym dzieckiem. Dziecko ogranicza nie można wsżędzie iść bo co z dzieckiem. Dziecko to też koszty szczególnie gdy to nie własne tylko obce.

Gość zajebisty27
"ubranaWcodzienność Mam wciąż motylki w brzuchu Zasypiać i budzić się u boku ukochanej osoby - bezcenne." e tam, przereklamowane a motylki ponoć odlatują po 2-4 latach, zatem ... oby nie

żeby tylko ten mój upatrzony Nikt mi nigdy nie mowil, ze jestem przystojny i nie potrzebuje zeby ktos mi klamal.

Gość zajebisty27
a z jakiej racji mamy brać towar "second hand" co to kurwa ma być? ma być piekna i nieużywana

e tam, przereklamowane a motylki ponoć odlatują po 2-4 latach, zatem ... oby nie albo zdychają śmiercią naturalną :)

Gość god_is_nowhere
żeby tylko ten mój upatrzony ---> to ten twój to chyba jest bardziej nienormalny ode mnie. Napiszę jedno odnośnie mojego wyglądu. Jedyna kobieta , która powiedziała że jestem przystojny to była kobieta na emeryturze z okularami. Tak to była niedowidząca babcia.

Gość prze-ciekawa
kor-słuchaj czasem cukierek ma ladne opakowanie a w środku co?Stara czekoladka albo jescze coś gorszego...

"zajebisty27 ma być piekna i nieużywana" no, jak samochód LOL :)