Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MarliZ

Staramy się od roku i niemoge zajść w ciąże.

Polecane posty

Gość MarliZ
Tak oczywiscie napisze wam dziewczynki...jak zrobie test:) POZDRAWIAM

Gość MarliZ
dzisiaj zrobiłam test i wyszedł negatywny, az sie poplakałam, juz mi sie spoznia okres 8 dni, wychodzi na to, ze cos jest nie tak, bo nigdy tak nie było...czy moze oszukać test??? bo mam objawy jakbym była w ciąży, a wyszedł negatywny-( moze za wczesnie zrobiłam??

MarliZ może zrób bete??? mi tez przy pierwszej ciąży test nie wyszedł,także jest nadzieja,przecież to tylko test! Albo do lekarza!może ze stresu coś się wstrzymało??oby nie OCZYWIŚCIE licze na dzidziusia u Ciebie:)

Gość Marliz
No właśnie może ze stresu...tylko nigdy tak nie było, nadal mam nadzieje, ze to ciąża...jestem zapisana do lekarza pod koniec tygoddnia...juz niedlugo sie okaze czy to ciąża...narazie to wogole nie widać zeby okres miał sie zacząć...ale sie teraz to strasznie martwie...jesli nie ciąża to co to moze być :(

Gość Marliz
fajnie by było, lepiej bliźniacza...niż wcale :)

o 1 ciążę starałam sie 3 mies.o2gą którą poroniłam 1 rok, o 3cią 1,5 roku no i własnie wszystko ze mną i zmężęm było ok, chyba nie mogliśmy się wstrzelić w dni płodne i co odkryłam że normalnie dni płodne są w środku cyklu, a u mnie kilka razy dni płodne zaczynały się już 5 dni po okresie, a zaczynalismy się starać w 10 dniu , więc sprawdz sobie i taką ewentualnośc, kup 2 paczki test ów owulacyjnych(5szt w jednej) i zacznij je robić już w 5 dniu po okresie albo też możesz monitorować owulację u swojego ginekologa pozdrawiam i powodzenia jak masz jakieś pytania to chętnie odpowiem

Gość Marliz
labudka82 dzieki za podpowiedź, musze kupić testy owulacyjne.., zwlaszcza dlatego, ze mąż moj przyjezdza tylko na weekendy, wiec moze to wlasnie nie te dni..:) liczyłam, ze poprostu trafimy, niektorzy maja tak szybko dzidzi, myslałam, ze to proste....a tu jest jednak inaczej, Ci którzy niechcą to maja szybko...a my jak chcemy...to trzeba czekać i czekać :(

Gość MarliZ
witam dziewczyny, niestety wczoraj byłam u lekarza powiedział, ze to nie ciąża, ze pewnie ze stresu mi sie opoźnia okres, dziwne...a dzisiaj mi sie zaczeły jakies plamienia, ale to nie okres, nigdy tak nie było...niewiem co to moze być, martwie się-(

MarliZ poczekaj jeszcze i do lekarza znowu,moze lekarz coś ruszył??kurcze nie wiem co napisać nawet:( bardzo mi przykro.Ja nadal czekam

Gość MarliZ
Ja juz niewiem co mam myslec, a moze to za wczesnie zeby lekarz widział ciąże?...przepisała mi luteine, ona podtrzymuje ciąże jakbym była, a jak nie to wywoła miesiączke...wczoraj miałam plamienia, a dzisiaj juz nic niema...zaczeły mi sie plamienia zaraz po tym jak bylam u ginekologa i zaczał mnie brzuch boleć, mysle ze cos poprostu tam ruszyła...czytalam, ze nieraz tak moze być...jak dzisiaj nie bedzie zadnych plamien...to pojde na badanie beta, i wtedy bede pewna, ze to nie ciąża...tylko cos innego sie dzieje:(

Gość MarliZ
niestety u mnie to nie ciaża, niewiem co się stało...może to z nerwów..robiłam badanie z krwi i 100 % nie jestem w ciąży:( trzeba sie dalej starać, mam kupić sobie testy owulacyjne...stosujesz to???

Gość ecka
najlepiej zapomniec że się stara oo dziecko to pomaga :)

Hej dziewczyny. Z własnego doświadczenia wiem już że należy się przebadać odnośnie hormonów i jeśli coś was pobolewa to nie musi być ciąża. Ja się staram od stycznia i nic z tego.Miesiąc temu (dokładnie 9.09.2010) byłam u gina i było wszystko ok, zlecił mi przebadanie hormonów. Badania zrobiłam w piątek , od czwartku srasznie mnie bolały jajniki i pobolewały piersi a na @ za wcześnie. Wczoraj odebrałam wyniki i progesteron miałam za niski jak na ten dzień cyklu, więc pojechałam do mojego gina. Miałam nadzieję że może na fasolkę tak mnie wszystko boli a okazało się że od ostatniej wizyty zrobił mi się torbiel na jajniku o średnicy 6 cm w ciągu miesiąca :( i nici z dzidzi przez 3 m-ce na pewno. Trzymam za was wszystkie kciuki!!!!

MarliZtak stosuje od zeszłego miesiaca,zobaczymy jak z nimi bedzie,ten oststni cykl miałam jakis krótki tylko 26 dni,teraz juz w 10 dniu cyklu bedę robić,zobaczymy

dzisiaj 10 dc i będę robić test owu,nasienie oddałam do badania,w piątek wyniki....oby do piątku.

tararara a kto ci dal skierowanie na badanie nasienia??? i ile to kosztuje???

Gość szaramalamysza
jak sie odbywa badanie nasienia?