Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yujyhyhbyhjuyj

dlaczego ja nie moge poznac faceta z charakterem

Polecane posty

Gość yujyhyhbyhjuyj

Takiego pewnego siebie z poczuciem humoru i charakterem amnie same cieple zakompleksione kluchy bez osobowosci sie trafiają... Zaraz pojawia sie wpisy ze chce faceta co bedzie mnie lał... Ale ja naprawde nie chce maczo...chce pewnego siebie faceta...silnego z osobowoscia ze byl jakis...a nie ciepla rozmazana nudna ugrzeczniona nienaturalnie klucha:O

Gość lekka zenada
widocznie nie jestes interesujaca dla takich facetow, proste.

Gość Staszek Kolasa
Bo pewnie jesteś bazyliszkiem :)

Gość :)):)):)):))
bo takich praktycznie już nie ma

Gość lekka zenada
no tak, bo jak facet jest grzeczny i kulturalny to juz z nim cos nie tak... i nie mowimy tu o sytuacji gdy facet chce wszystkich uglaskiwac tylko o zwyklej kulturze.. popierdolilo sie babom we lbach calkowicie.

Gość yujyhyhbyhjuyj
ci grzeczni i mili az doobrzydzenia sa wszyscy tacy sami nie maja w sobie absolutnie nic!!niczym sie nie wyrozniaja to sa mezczyzni ktorzych sie potem nie pamieta!to jeden typ faceta nie wyrozniajacy sie niczym są nijacy nie da sie ich kochac!nudni jak flaki z olejem

istnieją tez i tacy mężczyźni jakiego ty szukasz.... ale może ty przyciągasz do siebie tzw. cieple kluchy

Gość dlaczego ja nie moge poznac
kobiety z duzą zawartością kobiecości, tylko same babochłopy, chłodne lale i dziwolągi?

Facetom się popier.... bo wiecznie szukają lasek z okładek magazynów, foto szopy i te sprawy, zamiast szukać normalnych naturalnych dziewczyn.

Gość lekka zenada
dobrze ze ty tepa ruru jestes taka zajebista, jak widac jedynie w swoim mniemaniu, bo brac meska ma cie w de :P

Gość hymka
a co to jest kobiecosc? Opisz.

Gość lekka zenada
normalne dziewczyny? To chyba trzeba by zaczac szukac w przedszkolach, potem to tylko obraz nedzy i rozpaczy, co pokolenie to gorsze

dlaczego ja nie mogę poznać kobiety z dużą zawartością kobiecości, tylko same babochłopy, chłodne lale i dziwolągi Co rozumiesz poprzez kobiecość?

Gość hymka
no i juz nie dowiem sie chyba co to jest kobiecosc :/

Gość fghfghfh
malo masz dresow pod blokiem

Gość Annnyja
Ciekawi faceci to często ci, którzy nie wyglądają atrakcyjnie, bo zamiast chodzić na randki (dziewczyny ich zlewają) zajmują się pogłebianiem swoich zainteresowań, pasji.

Dlaczego nie ma panienek bez kompleksów? Każdy ma jakieś swoje kompleksy, zależy tylko jak dobrze to ukrywa

Gość Kawa Douwe Egberts
2 probki kawy do zamowienia www.dlawtajemniczonych.pl/

Gość TH is IT ck
Ty suko suklo syuko uko suko suko suko sukos ukosuko

TH is IT ck uspokój się:) a ja nie umiem się zakochać :(

Gość tak kiedyś przeczytałam
Zamiast całe życie czekać na ludzi nadzwyczajnych, lepiej z tych zwyczajnych uczynić niezwykłych.

Zamiast całe życie czekać na ludzi nadzwyczajnych, lepiej z tych zwyczajnych uczynić niezwykłych. racja:) próbuje i nie umiem :(

Gość faceci ci się nie trafiają
tylko sama się z takimi spotykasz

Gość hymka
"dlaczego ja nie moge poznac faceta z charakterem" bo takich nie ma :)

offerma "ci grzeczni i mili az doobrzydzenia sa wszyscy tacy sami nie maja w sobie absolutnie nic!!" no to tak jak pisałaś na początku: weź sobie takiego który cię będzie grzał po łbie. z dylematem "będzie dzisiaj wpie**ol czy nie?" nudzić się nie sposób. --------- ty jesteś projektem jakimś czy tak naprawdę myślisz? tu nie chodzi o lanie kobiety w pysk(chociaż większości by się przydało) ale o noszenie spodni w związku. nie umizgiwanie się, ale o bycie FACETEM w związku. "kochanie ty wybierz"; "kochanie ty zdecyduj"; "kochanie zdaje się na ciebie" takich zwrotów FACET używa raz na miesiąc, a nie 3 razy dziennie. kobieta to takie stworzenie, które zaprzecza same sobie 3 razy dziennie. one nie lubią przemocy, ale jak ją ktoś obrazi w wulgarny sposób, to jednak chciałaby aby jej Romeo zmienił się w Adamka, Gołotę czy Tyson'a i posłał agresora na deski.