Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki ja taki ja

czy mam szanse u takiej laski??

Polecane posty

Gość taki ja taki ja

ja..wysztalcenie srednie technik logistyk...jezdze renaut clio lat 30 ona lat 25 ukonczone mazda323 mgr finansow...jezdzi konno,pracuje jako daradca w banku...i wlasnie wrocila z wakacji.......z Tanzanii....

Gość fghfghfh
przykro mi ale bez $ i bmw z6 nie masz szans

Gość Kosior
nie masz szans jestes zerem, nikim

Gość trzymaj nie puszczaj
Clio 30 lat? To już chyba co roku zyskuje na wartości, a nie traci ;)

Gość ziutas team
jak jezdzi konno to bardzo dobrze ,jak masz pokaznego kutasa jest twoja a w tej tanzani to pewnie stukała sie z tubylcami

Nie wazne, po jakiej szkole - ważne, co masz do powiedzenia. Nie wazny samochód, ważny kierowca. Nie ważna kasa - ważna pomysłowość.

Gość no i co najmniej 18cm

Gość tak sobie skomentuje
doradca w banku.. ile ona niby zarobi... nie sadze aby duzo.

Gość taki ja taki ja
no wlasnie mieszka w lodzi a pracuje w warszawie i niezle zarabia z tego co widze

hehe jak czujesz sie na silach to startuj do niej najwyzej nabawisz sie wiekszych kompleksow :D

Możesz być pomysłowy, możesz być inteligentny i mieć fajny charakter. To coś zmienia? W końcu i tak wychodzi nudna proza życia a obok uczucia pojawiają się "roszczenia" i potrzeby nie koniecznie uczuciowe jakie musisz dla drugiej osoby zaspokoić. Jesteś w stanie to zrobić nie poświęcając wszystkiego? Jest sens pokładać ufności w bajki że miłość wszystko przezwycięży, gdy życie co innego na każdym kroku nam pokazuje.

Gość ehy ehy ehy
U mnie szns byś nie miał - przykro- : - lat 25 skończone - mgr ekonomi - inspektor do s/p rozliczeń - auto BMW 5 Lipa. Ale podobno nie szata zdobi człowieka... WIĘC MIMO WSZYSTKO ŻYCZĘ POWODZENIA, NIE KAŻDY JEST PRZECIEŻ TAKI JAK JA. Dużo pracowałam na swój "mały sukces" i chcę kogoś równie ambitnego jak ja (i mam). Dodam tylko, że dobry seks jest równo znaczny z tym wszystkim co wymieniam w myślnikach więc jak masz czym manewrować zaciągnij ją do łóżka. Kobiety uwielbiają boski seks... Przynajmniej te pewne siebie.

Gość tyle dobrze ze nie gustujemy
w szmatach bo to by byla porazka dopiero :D

Gość jakie te laski sa puste..
ja mam wykształcenie wyższe i faceta po zawodówce mimo tego bardzo inteligentny i wykształcony i kocham go najbardziej na świecie jest sto razy lepszy niz nie jeden magister! Żal mi tych pustych lasek które patrzą na samochód i wykształcenie a nie na to co jest w człowieku..