Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz mezatkaa

moj sobotni slub

Polecane posty

Gość juz mezatkaa

Cummings Edward Estlin ***Noszę Twe serce z sobą Noszę twe serce z sobą (noszę je w moim sercu) nigdy się z nim nie rozstaję (gdzie idę ty idziesz ze mną; cokolwiek robię samotnie jest twoim dziełem, kochanie) i nie znam lęku przed losem (ty jesteś moim losem) nie pragnę piękniejszych światów (ty jesteś mój świat prawdziwy) ty jesteś tym co księżyc od dawien dawna znaczył tobą jest co słońce kiedykolwiek zaśpiewa oto jest tajemnica której nie dzielę z nikim (korzeń korzenia zalążek pierwszy zalążka niebo nieba nad drzewem co zwie się życiem; i rośnie wyżej niż dusza zapragnie i umysł zdoła zataić) cud co gwiazdy prowadzi po udzielnych orbitach noszę twe serce z sobą (noszę je w moim sercu) przeczytala mi ten wiersz przyjaciolka,w kosciele przy wszystkich. rozplakalam sie i wygladalam jak czarownica..

Gość juz mezatkaa
po slubie zamiast goscie mi skladac zyczenia musialam zwiaz zeeby zmazywac tusz.. ale wstyd. wy tez bysciie sie tak wzruszylyy? ogolnie jestem twarda, nad slubami sie nigdy nie rozczulalam. a tu pac.

Gość juz mezatkaa
moze, dziekuje za info, skopiowalam z neta. tusz mialam rozmazany po same policzki.

cóż- powiem ci,że ja na własnym ślubie dostałam mega głupawki i śmiałam się jak popierdolona :o nie mogłam się uspokoić- nawet w czasie przysięgi - na szczęście mieliśmy tylko cywilny i bardzo fajną babkę z usc i ona śmiała się razem ze mną :P

Gość juz mezatkaa
tam mialobyc zwiac*

Gość juz mezatkaa
a to dobrze. ja niestety koscielny, troche zblaz ale nawet babcie mialy lzy w oczach - bo to taka przyjazn na dobre i zle, moja jedyna przyjaciolka od dziecinstwa. wiesz co? przez 30 lat mojego zycia, od kiedy sie poznalysmy, rzadko zdarzal sie dzien bysmy sie nie spotykaly. ona u mnie teraz nawet jest prawie codziennie i mieszkamy kolo siebie, naszczescie mojemu to nie przeszkadza bo jej maz to i jego kumpel wiec sobie razem piwkuja :D

łe tam- wrzuć na luz- ślub ma się (zwykle) raz w życiu i to naprawdę jest powód do wzruszeń- zwłaszcza jeżeli ktoś naprawdę cię swoim zachowaniem poruszy :) trzymaj się młoda mężatko- jako stara wyjadaczka tylko ci poradzę- nie rób mu kanapek do pracy, bo ci na głowę wejdzie :P ;) :D

Gość juz mezatkaa
sam se robi, ja jeszcze spie jak on wstaje :D nie dam sie :D

i tak trzymać :D olej to,że się rozmazałaś na ślubie- przynajmniej będzie co wspominać :) no i gratuluję tak wspaniałej przyjaciółki :) 🖐️

Gość juz mezatkaa
dziekuje, tylko ze zdjecia chajowe bo taka czerwona:D ale z sesji za to ladne . pewnie za pare lat bede sie smiala z tego:D

Gość juz mezatkaa
Poszła w lasek stara babka, Bo swędziała jąkuciapka. A w tym lasku żyli zbuje, Którzy mieli tęgie chuje. Gdy złapali babkę w lasku, Nasypali babce piasku, Nasypali pisaku, soli - Niech się babka zadowoli!

Gość juz mezatkaa
Krakowiak krakowiance Zrobił dziecko na słomiance; Na słomiance na ryżowej, Żeby dziecko było zdrowe; Na słomiance na pszenicznej, Żeby dziecko było sliczne.

Gość juz mezatkaa
Maryś moja, Maryś, Chodź ze mną do lasa; Ja ci posród gąszcza Pokażę ....... chrabąszcza. Marys moja, Marys, Cos ty za niechluja, Że przy mojej mamie Łapiesz mnie za.......ramię.

Gość kolejna 17nastka in pregmend
ojejku, pieknie. kochana przyjaciolka