Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Błazenek

Pytanie do KOBIET Studniówka

Polecane posty

Możecie mi zdradzić wasze marzenia z czasów dzieciecych na temat tego balu? jakie mieliscie fantazje? Jak to sobie wyobrazaliście??

Gość aniaiaiaiai
a kto marzy o studiówce?? marzyc mozna o slubie... a studniowka bal w sumie jeden raz w zyciu ale nie kazdy ma taka przyjemnosc by byc, nie trzeba nic planowac bo to zazwyczaj nie wychodzi, najlepiej na lubie i na spontana...

Szczerze mówiąc za czasów dziecięcych nie wiedziałam, że jest coś takiego jak studniówka.

No ale wiem ze kobiety ...niektóre kobiety....miały takie rózne bzduryw głowie...typu: wymarzony ksaize na białym koniu, idealny pocałunek, idealny BAL czy tez potancówka z facetem itp.. ja wiem ze teraz to juz sie wartości pozmieniały...ale wiem ze w dalszym ciagu mozna spotkac takie kobiety :)

Gość aniaiaiaiai
dokladnie :)

Gość aniaiaiaiai
chlopaku co Ty za filmy ogladasz?:D:D:D a tak w ogole to jest taki zwyczaj ze chlopak przynosi dziewczynie kwaity przed balem i tyle :P a bialy kon ksiaze..- to moze marzenia ale o slubie predzien niz o studniowce hahaha- poza tym nie w tych czasach

No grunt w tym ze znam pewna takową osobe...i sie zastanawiam jak mozna jej "dogodzić"....Bo sory...ale wiem jak w dzisiejszych czasa jest rozumowane słowo :studniówka (pójśc, najeb a ć sie, zygnąc pawai po drodze...no i najlepiej jeszcze coś przelizac)