Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy mu to powiedziec...

chlopak nie wie, ze byl "moim pierwszym"

Polecane posty

Gość czy mu to powiedziec...

bylam z facetem przez 5 lat, ale z sexem czekalismy do slubu...coz..ze slubu nic nie wyszlo, bo rozstalismy sie, teraz mam nowego faceta. Mam 26 lat, on 25. On spal juz z wieloma dziewcyznami. Jestesmy razem pol roku. On nie wie, ze z nim przezylam mouj pierwszy raz bo mu o tym nie powiedzialam. Sadzil, ze po tak dlugoletnim zwiakzu na poewno nie jestem dziewica. A po nasyzm pierwzym razie prawie nie krwalilam... ostatnio zastanawiam sie czy mu o tym powiedziec...glupio tak po pol roku...ale nie mowilam mu o tym bo naprawde jakos mi glupio bylo ze jestem niedoswiadczona seksualnie w tym wieku...

Gość ale po co mowic, po fakcie?

Gość powalone jestescie ostro
pieprzycie sie z facetami, z ktorymi nawet rozmawiac nie potraficie i nie mozecie bys soba wspolczuje wam w sumie

Gość POWIEDZ MU.....
w noc poślubną (jeśli do niej dojdzie), będzie miał prezent;)

Gość a po cholere chcesz mówić
oni na to nie zasługują!!

Gość wydziwus
popierniczone kobiety nawet nie pozwalają się dotknąć facetowi na odległość a pozostawione płaczą w ukryciu i gdy idą na dyskotrzaski to chcą odreagować psychicznie po kilkumiesięcznym związku i z pierwszym lepszym idą się bzykać do zasranego sracza albo w krzaczory zarzygane i wtedy mają cudne wspomnienia i czują się dowartościowane :)

Gość lulcia piękna
Jakiś dziwny ten Twój facet, że się nie zorientował, albo z Ciebie niezła aktorka. samo krwawienie nie jest dowodem dziewictwa, więc nie ściemniaj przed forum, a tym bardziej przed nim. Gdybyś faktycznie była dziewicą, to byś mu powiedziała przed, a nie po pół roku o tym myślisz. Starego misia na sztuczny miód nie nabieraj- pamiętaj o tym! Swoją drogą to po co nam o tym piszesz?