Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szamtom śmierć

Każda kobieta ktora da dupy Arabowi lub Murzynowi to ścierwo godne śmierci

Polecane posty

Gość szamtom śmierć.
olek nie płacz, twoja mama jeszcze pozyje pare lat z tym hifem afrykanskim :D

Gość szamtom śmierć.
no dobra przyznaje sie - mam 15lat, tata posuwa mnie w pupcie, a mama wiecznie mowi ze chce murzynka. stad moj swiat runal do gory nogami, a do tego mam malo kasy, wiec jestem chetny na sponsoring. moge zarowno posunac starsza pania, jak tez ociagnac starszemu panowi. mlodych tez akceptuje, rowniez w dupsko:)

Gość intermarche
ty debilny autorze nawet slowa szmata w liczbie mnogiej nie umiesz napisac ty analfabeto !!!!

Gość olek00011
buahahha jak widac wszyscy sie nabijaja z ciebie i twojego pustego jak bebenorzumowania. ok - zdr. dziecko i idz spac - rano szkola! nara cwelku:*

Gość xxxx19
Znalazl się swiatowiec - olek - ;) zapewne wyjechales do UK po otwarciu granic, mieszkasz 2-3 lata i sadzisz ze wszystko wiesz o polkach :) swietnie :) piona!

Gość szamtom śmierć.
Mam polewe z takich jeb.anych tolerancyjnych ciot jak olek :D Pewnie jest synem jakiegos Kurda :O

Gość szamtom śmierć.
to wszystko dlatego, ze jestem bachorkiem ciapatego:( nienawidze was!!!

Gość szamtom śmierć.
nie wczuwaj sie tak bardzo w podszywanie vera bo ci stanie :D

Gość ewciaaaa18
szamtom śmierć. Popieram cie w całej rozciągłości, czasami wstyd się przyznać że jestem polką za granicą. Wszyscy ciapaci i murzyni którzy dowiedzą się że to polka to od razu chcą dymać, bo wiedzą że są łatwe.

Gość Arab jest super
Ta co nie sprobuje z Arabem to scierwo, nigdy nie bedzie wiedziala co stracila. Polok to maly czlonek i egoista. Trzeba przezyc zeby wiedziec , z czego sie rezygnuje.

Gość Arab w lozku, to
pewny orgazm, ktorego nasi nie potrafia nam zrobic !!!

Gość Srokkandea
Chcesz dobry seks, to tylko z Arabem .

Gość szamtom śmierć.
buhahahaha :D no jeszcze pozmieniaj nicki i pohwal arabow :D szmato bez zasad. Oby cie wywiozl arab do siebie i tam zamknal i tak 25 lat zebys gnila w jego haremie . Potem moze cie Rutkowski odbije :D

Gość To napisal polak
co nie nadaje sie do seksu i tak chce zastraszyc kobiety . to Każda kobieta ktora da dupy Arabowi lub Murzynowi to ścierwo godne śmierci

Gość Srokkandea
Nie pogardzę też czarnym badągiem murzyna z targu, dla rozrywki często dymam się z moim amstafem, bo ma dużego, czasami jak jestem u wujka na wsi często wkładam sobie pytę konia ze stajni, oni mają największe penisy, orgazm gwarantowany. Tak przy okazji biorę 150zł za godzinę, z analem dopłata 50zł.

Gość szamtom śmierć.
NO NIE MOGE :D Tak jestem Polakiem ! Pewnie ze sie nadaje do seksu i go mam z nie jedną kobietą, poniewaz jestem kobieciarzem. Ale nie chce spotkac na swojej drodze poarabskiej szmaty lub pomurzynskiej. Takie szmaty roznosza tylko syfy. Posimonowe ścierwa. Nikogo nie chce zastraszyc tępa bladzio.

Gość Srokkandea
Do doopy wasze podszywy, bo jestescie do dupy. Albo maz z seksem i seksapilem, albo nudny zalompleksiony polczyna !!! Arab by sie w takie glupie podszywy nie bawil, bo jest meski i pewny swojej meskosci to tylko polak niby kutasikiem. Ha...ha !

Gość Biedni polacy, polki
wola Arabow od was !!!! Ale jestescie kiepscy !!!

Gość Srokkandea
Dodam jeszcze że jestem trochę otyła, 143kg, niestety żaden polak nie chce mnie, arab chce oraz czarny, ogólnie jakoś daje radę(wchodzi przy dobrej fali tłuszczu). Zamierzam za rok założyć firankę na łeb i zmienić wyznanie na islam by służyć mojemu panu Amadeszawi. Może z czasem przeprowadze się do Pakistanu, tam podobno jest lepiej niż w polsce, podobno będę miała tam jak w raju.

Gość szamtom śmierć.
hahahaha typowa polka ktora daje duuuu arabom jest szerokim lukiem przez polakow omijana...

Gość Srokkandea
Nie jestem szczupla, nie mieszkam w polsce, mam duza firme, jezdze ciezka limuzyna. Na stale mieszkam na pewnej wyspie, na ktora zwykly smiertelnik nie moze sobie pozwolic. Lubie Arabow, mam wielu przyjacieli w nich. Nie sa takimi materialistami jak polacy. Pracuja dla mnie, no i mam ukokchanych, ktorym polak do stop nie dorasta . Punkt i kropka.

Gość Srokkandea
Jeszcze glupie komentarze ??? Z tej biednej i paskudnie zimnej polski ???? Wspolczuje jak mozna tam zyc.

Gość Srokkandea
Oczywiście kłamie, ale co mi tam i tak jestem anonimowa, oczywiście jeżdżę ciężką limuzyna w końcu mój boss jakoś musi te 143kg przewiesć. A i jeszcze jedno nie umiem pisać po polsku, bo zamiast czytać książki wolę zjeść kebab, który robi mój kochany arabus.

Gość Srokkandea
Nie podszywajacy sie hamie. Moj arab jest piekny. Ma piekna czekoladowa skore, ani jednej skazy. Pielegnuje sie tak ze nie ma wlosa pod pachami, ani na kladce, ani na nogach. Nie ma w nim bledu jest jak mlody bog, nie dam zdjecia bo bys sie podniecil.Pielegnuje swoje cialo dziennie, tak jak i ja. Jestem b. zadbana. Polacy to niezadbani smierdziele, dresiaki w brodnych butach z czarnymi kropkami na twarzy.

Gość Srokkandea
Zatkalo was ?

Gość Ja mieszkam w ....
Nikt juz nie nazeka, nie krytykuje Poszli spac, a u mnie dzien , swieci slonce i jest 30 stopni.

Gość bóg ahmed
W Polsce w przeciwieństwie do szmat z call center 0700 w uk muszą spać. Idź lepiej bo klienci czekają.

Gość gośćefwve
jak mozna z takim smierdzielem mieszkać wolałbym skunksa niz ciapatego lub murzyna