Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szamtom śmierć

Każda kobieta ktora da dupy Arabowi lub Murzynowi to ścierwo godne śmierci

Polecane posty

Gość szamtom śmierć

a dokladnie opcięcia głowy tępym nożem przez Mudżahedina.

Gość Samanta26
Rybak z bagien :d

Gość szamtom śmierć
co sie rzucacie szmaty ? Lepiej zbadajcie swoje pisdy na obecnośc chorób wenerycznych. Pozatym kazdy arab czy murzyn rucha wszystko co nie spie.rdala na drzewo. Jak to jest szmaty być jedną z dziesięciu ? :O Noscie ku.,rwiska na szyi lancuch z tabliczką - biała szmata, żeby można łatwo było was odróżnić od normalnych, czystych kobiet...

Gość zzz------333333333
Ja moze nie dokonca sie zgadzam z teza autora, ale rowniez uwazam, ze Polki szmaca sie z brudasami. Jak mozna leciec na takie scierwo?

Gość Nic z tego nie bedzie
:Jak mozna leciec na takie scierwo?: Bo Polki leca na kase i orientalna urode. Oczywiscie te puste idiotki.

Gość Samanta26
Vera :D :D Jestem smutna bo mam niska srednia :D :D

A Ty za to jesteś inteligentnym, błyskotliwym i co najważniejsze KULTURALNYM Polakiem (co widać po Twoich wypowiedziach)...

Gość szamtom śmierć
nie ważne jaki jestem, ważne,że mam prawo do opinii co denerwuje szmaty jedynie :D Pamietajcie tępe ścierwa, nigdy przenigdy ku,rwiska nie bedziecie akceptowane w polsce więc jeśli dajciecie dupy spoconym arabom lub śmierdzącym murzynom WON z POLSKI. Tutaj życie nie będziecie miały... Najlepiej do Afryki gównojady :classic_cool:

Gość do autoraa
jestes zdrowo jebniety !!!!

Gość xxxx19
@ do autoraa Piszesz tak bo dalas dupy smierdzacemu Murzynowi czy spoconemu Arabowi?

Gość Pyszny facet
nie pruj sie szmato lepiej sprawdz kim jest twojego skundlonego dziecka tato :classic_cool:

Gość do autoraa
nie , dalam eskimosowi !!

Gość jeśli ten topik ma mnie
zachęcić do Polaków to sorry - nie wyszło.

Gość szamtom śmierć
nikt cie szmato nie zamierza zachecac do siebie. buhahahaha co za tępe gowno :D

Gość olek00011
niezly ubaw. widac malo wiesz + jestes skrzywdzonym dzieckiem... ano - nie kazdemu zycie sie uklada, widac nie zasluzyles na nie. dalsza konwersacje uwazam za pozbawionsa sensu. poslkie kobiety dajace arabom i murzynom - GORA! skora chca, bo ty nie dajesz im tego co oni, to trudno - lewy jestes, leszczu.

Gość olek00011
a twopje wypociny to o kant dupy rozbic - dajesz sie nabierac bojestes naiwny jak gejek. typowy rasowy wiejski cham. poziom podloga - mniej niz zero. i z czym tu do ludu, głąbie?

Gość szamtom śmierć
Olek zebys sie nie zdziwil co ja daje kobietom :D śmierduchu moogłbyś mi pastowac buty :D Stad tez moj temat, nie chce spotkac na swojej drodze szmaty pomurzynskiej.

Gość xxxx19
Niektorzy polacy rzeczywiscie nie dają tego polkom na co zasluguja ale nie wszyscy ;) Wystarczy się trochę wysilic a nie leciec na kase ;) proste ;)

Gość intermarche
murzyni to przynajmniej maly duze penisy !!!! a ty autorze chyba masz kompleksy z powodu malego czlonka !!!

Gość olek00011
jak sie ma kompleksy, to zadna rada nie pomoze. idz spac, bo widac twoj chaotyczny belkot na nic sie zdaje, klaunie.

Gość xxxx19
@intermarche nikt tu o wielkosci penisa nie wspomina ;) wiec chyba Ty masz kompleksy ;) w wiekszosci sa to zapewne przesady :)

Gość szamtom śmierć.
No właśnie oto typowe myślenie typowej Polki :D - murzyn ma dużego, trzeba mu wystawić dupy :D Gardze toba tępa szmato :D Niech cie ku.rwo nie interesuje wielkosc mojego pena bo bys sie jeszcze chciala zebym ci nim w du.pie kakao wymieszal :D jakis pedal zaczdernil nick moj

Gość olek00011
temat z dupy - jakiegos pajaca. ide spac, szkoda czasu na błazenade. jak ktos jest malo obyty w swiecie i malo wie - to jak widac jest to dla niego szok. coz - bywa. PS: a twoja mama to sscie laski na dworcu za snickersa ale jej to nic nie powiesz co Przemek?

Gość szamtom śmierć.
Olek pajacyku idz trzymać kut.asa araboi jak posowa twoja patke od tylu :D

Gość olek00011
szamtom sam jestes szmata, scierwem ktore wypina pupy w szkolnej ubikacji. jak bedziesz pyskowac, to wkleje foty twoje.