Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marysienka-krakow_x

Telefon dotykowy - JAKI??? - please HELP

Polecane posty

Gość marysienka-krakow_x

Dostalam dzis 1000PLN premii, i za godzine ide kupic telefon, bo jesli nie kupie to kasa mi sie rozleci. Jaki polecacie, co macie, co odradzacie? Samsung czy Nokia? Na co zwracac uwage? Chce zeby mial dobry aparat, zeby mozna bylo dlugo sluchac mp3, bateria trzymała dlugo. Tyle z wymagan :-) Wszelkie komentarze mile widziane.

Gość pajtipaitis
ja mam dosc dotykowego, wole normalny nie to lajno nic nie warte. pacowac machac jak gluchoniemy

Gość marysienka-krakow_x
serio odradzasz?? Kurde, sie napalilam, ale juz pare osob mi mowilo ze lepiej zwykly... Ktos jeszcze cos dopowie?

Gość nie znajdziesz dotykowego
który będzie dlugo trzymal, jezeli chcesz sluchac mp3 to sobie kup odtwarzacz, bo będziesz telefon ladowala codziennie

Ja mam dotykowego samsunga. Jest solidny i nie narzekam na niego ale szczerze powiem , ze dotykjowe telefony są przereklamowane. Trzeba dużo bardziej uważać na nie.

Gość Ja ...
JAk ciągle edziesz słuchała muzy to będziesz ładowac codziennie ale Polecam LG Cookie bo moja ciocia taki am i jest bardzo ładny , dzewczęcy bo ma po brzegach czerwień i jest dotykowy

Gość mam to cudo
Sony Ericsson Xperia X10 tylko nie wiem ile to teraz kosztuje

Gość ja ma
samsunga dotykowy ale z klawiatura do pisania jak w komputerze,gdyby jej nie było to bym nie zdecydowała się na dotykowy.

Gość uwielbianyprzez ma
kazdy ma wady i zalety nie pytaj sie na forum bo otrzymasz sprzeczne info co ci muwi rozum? zeby radzic sie poradz sie w sklepie to sprzedadza ci ten ktory nie schodzi nie kupuj zadnego bo ci ukradna jak sie zlodziejowi spodoba kup taki coby nie wygladał na nic to nikt ci nie bedzie zazdroscił ani wysmiewal ani odradzal

A i jak Będziesz kupowała telefon dotykaowy to zwracaj uwagę na co reaguje ekran tzn na rysik itp czy np. tylko na "ciepło" wytwarzane przez palce. Bo ten drugi przypadek jest bardzo uciążliwy .

Ja mam ponad rok Nokie 5800, jestem zadowolona, nie mam problemów z pisaniem smsów, czy czymkolwiek. Naprawdę, z czystym sumieniem mogę Ci polecić ;)

Gość ja mam dotykowy
n95 wszędzie go dotykam

ja mam samsunga delphi b3410 i jestem zadowolona,bateria trzyma nawet 5 dni,kiedyś sama nie wierzyłam,że bateria w takim tel może tyle trzymać,ale widać jest to możliwe. mój tel ma dodatkową klawiature qwerty.

Gość berries
jak takie śmiecie lg i ericssony kupujecie to nic dziwnego że wam roku nie wytrzymuja, kup sobie Nokię N97 ale tą mini, ma pełną wysuwaną klawiature dzieki ktorej latwo pisze się sms-y, dobry aparat, dużo pamięci, sama mam taki i jestem baaaardzo zadowolona ale nowa kosztuje trochę więcej niż 1000 zł

Gość hehehe-hihihi
Nie śmiejcie się z LG, bo robią dobre zdjęcia. A ekran dotykowy jest OK. Oczywiście powinno się nakleic na niego folię ochronną, a najlepiej kupic jeszcze pokrowiec z własną folią A Samsung ? Może Omnia będzie dla Ciebie dobrym wyborem

Gość mammmma mia
Jesli telefon to tylko iphone, ja jestem bardzo zadowolona. Wczesniej mialam samsunga tocco - tez ok, ale wszystkie te dotykowe sa robione na wzor iphone. Po co CI cos co chce wygladac jak iphone? Lepiej wlasnie go kupic.

ja mam lg cookie i szlag mnie trafia juz z tym telefonem. pisanie smsow to udreka, nie mowiac o tym ze gdy go nosilam w torbie to sie odblokowywal i dzwonil sobie do roznych ludzi:O aparat tez niezbyt dobry, wychodza ladne zdjecia w duzym zblizeniu (fanki foteczek z perspektywy wyciagnietej reki bylyby zachwycone) ale juz jesli chcesz zrobic zdjecie calej sylwetki to lipa. strasznie sie wscieklam jak pojechalam na wycieczke narobilam mnostwo zdjec, a po przegraniu na kompa okazalo sie ze ledwo cokolwiek widac.bateria szybko sie czerpie. jestem zadowolona chyba tylko z odtwarzacza muzyki.

Gość zaden iphon
igphon to gofno,mam go dosc i kupilam HTC Desire.Piekny,wytrzymaly,100 razy lepszy niz iSiet!

Gość ja mam samsunga
avile typowo babskiego bo rozowego :P bateria trzyma do 6dni i jest naprawde wytrzymaly bo nie raz mi upadl na beton czy cos i nawet sie tak nie porysowal i dziala nadal bez zarzutow :)