Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Antiabscessus

Jak ją zaskoczyć??? Panie ... pomocy

Polecane posty

Gość bezsensuu
co za ciotowaty koleś :O albo pisze te sceme baba, albo facet nie masz jaj! howkh!!

Gość bbbbbboli
jak chcesz ja zaskoczyc to se wysmaruj paszcze nutella :O beznadziejny topik i marnapro

Gość wiesz co ci doradze?
Widzę,że naprawdę ją kochasz więc staraj się. Jednak nawet jeśli odejdzie powiedz,że zawsze może wrócić i zapewnij o miłości bo przy takim facecie to nie wróże,że długo zostanie :o

Gość senna***
a ja wierze ze to facet :) choc rzeczywiscie o żenskim sposobie myslenia, bo dokładnie znam kogoś niemalże bliźniaczego. o takich samych poglądach i takim samym sposobie myslenia o związku :classic_cool: ale wybacz nie wróże ci że ten twój związek przetrwa no chyba że lubisz być w tyłek koany :)

Gość sie pytam Cie
Po tak pieknie ujetej definicji milosci z Twojej strony mozna tylko powiedziec, ze albo Twoja zona jest stuknieta, albo Ty potrafisz pieknie teoretyzowac. Tak naprawde to, co napisales jest przepiekna wizytowka mezczyzny i kogos z kim by sie chcialo przezyc cale swoje zycie, ale... Jak spedzasz wieczory z reguly?

Gość mialam w swoim zyciu
a ja chyba , gdybym chciala byc zaskoczona, wolalabym cos niebanalnego, nie jakies tam wyjazdy, perfumy czy bizuterie. Wolalabym na przyklad, zeby facet zostawil mi list w domu ze mam wsiasc do samochodu, wlaczyc gps i wcisnac zaplanowana trase, jechac zgodnie z ta trasa, dojechac na miejsce i zobaczyc mojego faceta z rozyczka czekajacego na mnie, porywajacego mnie w ramiona i mowiacego ze nigdy nie pozwoli mi odejsc. na mnie to podzialalo :D

Mam dość i powiedziałem dość. Chcę zachować resztki godności i szacunku dla samego siebie. Droga wolna, krzyż na drogę. Nie będę sobie wyrzucał, że czegoś nie zrobiłem ... zrobiłem wszystko co było możliwe i dużo więcej. Mam wiele do zrobienia w życiu i mam dla kogo to robić - dziecko... I to mi wystarczy by cieszyć się szczęściem i pełnią życia.