Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zwariowałam.

Mam dwie szczoteczki elektryczne...

Polecane posty

Jedna do zębów a druga do masturbacji. Drażnie nią łechtaczkę. Jest nabrzmiala, gdy czuje ze dochodze na chwile przestaje a potem znow i az mna wstrząsa. Mam w ten sposób wiele bardzo silnych orgazmów. Uwielbiam sie tak zadowalać. Jest nieziemsko. Polecam!

Gość .,,marusia,,.
Ej, Przyjaciel: "Uwaga przy tym spuszczam się w 3 minuty http://www.youtube.com/watch?v=QXLqMB6vBic" - czyli, z 80 sekundowym opóźnieniem! Ciekawe, co wobec tego robisz, w tym właśnie czasie? Hmmmm, czy możesz....? Bo, jakoś sama nie umiem sobie tego wyobrazić..... Wcięcie Moje gratulacje!

Gość .,,marusia,,.
Przyjaciel "Hmmmm, czy możesz....? Bo, jakoś sama nie umiem sobie tego wyobrazić....." ta informacja, jest dla mnie ważna, bo niestety nie mam takich szczoteczek, jak Wcięcie i moja łechtaczka, jest dziś jeszcze niedopieszczona.

Dziewczyny polecam wam! Mam piękny usmiech i nieziemskie doznania.. Mmm. Juz dzis doszłam chyba z 8 razy.. A jakies 8 jeszcze przede mną :):):):):)

Gość katarynnkkaa
pocałuj się...wiesz w co.

hey arystokracjo kafeterianska 😘 :D wciecie ja mam taka nakladke na szczoteczke elekryczna, to taki mini wibrator....... super doznania......:D

wciecie ja ja biore zawsze w podroz...... najleppiej bylo, jak przy kontroli celnej rozbebeszali mi bagaz..... a tam szczoteczka i dwie nasadki: jedna szczoteczka druga bardzo rozowa nakladka wibrator... celnik sie pyta "a co to" a ja bez zajakniecia..... nasadka do masazu dziasel :classic_cool:

Gość defefed
spróbowalam- WOW!!

Gość dzis mi facet sie pytal
co tak dlugo szoruje te zeby

Gość Nawet nie podejrzewałam
Bylam sama w domu Wzielam zakupiona szczoteczke ze soba i Zrobilam sobie seans z przerwami na kafe. Nie podejrzewałam ze bede miala takie orgazmy cos zajebistego bardzo lubie sie masturbowac i również polecam po pierwsze dlatego ze mozna to swobodnie trzymać gdzies przy lozku i nikt nie pomyśli ze to do tego tak jak wibrtor a po drugie super doznania normalnie od stóp bylo mi goraca nie moglam opanować tego to bylo cos