Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka jaa

mamy - rok po roku - są tu takie??

Polecane posty

diablica1981 - ja mam różnicę lekko większą niż rok (patrz w stopke) ale jak chcesz chętnie odpowiem na Twoje pytania?

hej! mily temat :) u nas co prawda roznica wieksza niz rok, ale co tam ;) moje dzieci maja :syn 4 lata i 7 miesiecy, corka ma 2 lata i 3 miesiace kiedy wrocilam ze szpitala tez balam sie jak to bedzie syn spal juz w swoim nowym pokoju , corka spala z nami w sypialni byla zupelnym przeciwienstwem brata dala nam niezle popalic na poczatku :-P (kolki, wybudzanie sie z powodu skrzypniecia drzwi,krotkie drzemki) ale jak minely 3 miesiace nagle wielka zmiana :) na lepsze najlepszy okres jest wtedy kiedy dzieci zaczynaja dogadywac sie ze soba, corka wiele rzeczy powtarza za bratem, zaczela szybciej mowic, potrafi dlugo zajac sie sama zabawa, nie jest taka rozpieszczona mysle ze teraz mamy taki wlasnie najlepszy okres czasami potrafia dlugo bawic sie razem po poludniu ( syn chodzi do przedszkola) a czasami kloca sie o wszystko, bija po glowie (zwlaszcza mloda jest taka wojowniczka :-P ) zeby za chwile biegac za raczke :) ale widac jedno bez drugiego zyc nie potrafi :) syn jak tylko przychodze po niego do przedszkola, to pyta gdzie jest Emilka, jak wchodzimy do domu to mala rzuca sie bratu na szyje i biegna razem sie bawic :) ciesze sie ze mam taka roznice wieku, corka nie byla planowana, tzn byla w planach ale rok pozniej, mysle ze gdyby nie ta wpadka to nie zdecydowalabym sie juz tak szybko na drugie dziecko, jak syn skonczyl rok to stalam sie bardzo wygodna :-P

Gość ___rodzice__
Wiek przedszkolny to szczególny okres w rozwoju dziecka. Do 6 roku życia następuje rzeczywisty rozwój mózgu. Im młodsze jest dziecko, tym szybciej przyswaja nowe informacje. Im później je przyswoi tym dłużej będzie trwał ten proces i będzie coraz trudniejszy. Niestety często nie zdajemy sobie z tego sprawy. Dlatego chcemy Państwu pomóc i zaproponować zestawy, pomoce naukowe do stymulacji dzieci w wieku przedszkolnym i wczesnoszkolnym. Produkty naszej firmy wspomagają wszechstronny rozwój dziecka, przygotowując do poznania i pojmowania wiedzy. Sprawią, że Wasze pociechy szybciej i pełniej rozwiną się poprzez zabawę. Zestaw nr 3 to pond 150 literek i znaków o wysokości 5 cm do samodzielnego przyklejenia na blok techniczny, ( blok nie wchodzi w skład zestawu). Idealna pomoc do nauki alfabetu, pierwszych wyrazów, prostych zdań. Litery wykonane są z najwyższej jakości miękkiej samoprzylepnej folii. http://allegro.pl/literki-do-nauki-alfabetu-czytnia-zestw-3-i1313276713.html http://allegro.pl/cyferki-naklejki-zestaw-edukacyjny-nr2-i1313720175.html http://allegro.pl/alfabet-litery-literki-naklejki-zestw-nr-1-i1313720239.html

Gość dama78
dziewczyny, a jak Wasze organizmy poradziły sobie z ciążą tak szybko? Ja może bym i chciała mieć dzieci w zbliżonym wieku ale kurcze, po ciąży doszłam do siebie po jakims roku. Jak to u Was było?

Ja po ciąży po miesiącu latałam jak szalona. U mnie ciąża to wycięcie z życiorysu: cały czas wymioty, mdłości, skurcze, leżenie, infekcje...Koszmar.Myslałam nawet, że to ze mną coś nie tak, że wmawiam sobie to złe samopoczucie. Ale urodziłam córcię i wszystko przeszło jak ręką odjął!! Byłam przeszczęśliwa, że po tylu miesiącach moge wyjść z domu, 9 miesięcy kiedy byłam z córcia na wychowawczym miałam na maxa energii. No i wtedy zaszłam w ciążę.... I znów jest powtórka z rozrywki. MASAKRA. \Codziennie skreślam dni w kalendarzu.ech, byle do kwietnia....

Gość aale numerrrrr
o kuźwa, cala ciąża wymioty i ty znowu jesteś w ciąży. W życiu bym się nie zgodziła aby sie tak męczyć. I mówią, że kobiety sa delikatne.