Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oiiuouioiouiuooiuiuooi

Stres! Jadę dzisiaj na lotnisko. Przylatuje facet, z którym gadam przez Skypea

Polecane posty

Gość z nim jakies
jak dzieli Was roznica wieku? Zaprosilas go do domu czy bedzie mieszkal w hotelu?

Gość oiiiuouioiouiuooiuiuooi
bedzie mieszkał na lotnisku w skrzynce na narzędzia a dzieli nas 60 i półroku :)

co myślicie o tej piosence? Teraz będzie numer jeden, a mnie jest na imię Edek. Przeleć mnie w tej koniczynie. Przeleć mnie w tej koniczynie, przeleć mnie w tej koniczynie jeszcze raz. Teraz będzie numer dwa, ona wciąż ochotę ma Przeleć mnie w tej koniczynie. Przeleć mnie w tej koniczynie, przeleć mnie w tej koniczynie jeszcze raz. Teraz będzie numer trzy, ona ciągle mówi mi Przeleć mnie w tej koniczynie. Przeleć mnie w tej koniczynie, przeleć mnie w tej koniczynie jeszcze raz. Teraz będzie numer cztery, wyciąg żesz to do cholery, Przeleć mnie w tej koniczynie. Przeleć mnie w tej koniczynie, przeleć mnie w tej koniczynie jeszcze raz. Teraz będzie numer pięć, ona wciąż ma jeszcze chęć, Przeleć mnie w tej koniczynie. Przeleć mnie w tej koniczynie, przeleć mnie w tej koniczynie jeszcze raz. Teraz będzie numer sześć, ona mówi daj mi jeść Przeleć mnie w tej koniczynie. Przeleć mnie w tej koniczynie, przeleć mnie w tej koniczynie jeszcze raz.

Gość szkota szkota szkoda
o a może w spódnicy przyleci i jaja mu będziesz mogła z ptakiem od razu obaczyć na lotnisku:D

Gość kfdjsgfdhh
Jako prezent kup mu spódnice w kratkę jak nie ma :)