Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwoeor

Dowiedzialam sie dzisiaj ze moj brat ma wielki zal do mojego ojca. Smutno mi ;((

Polecane posty

Gość kwoeor

Dowiedzialam sie wlasnie od mamy ze moj brat nie odwiedza rodzicow bo ma wielki zal do ojca, ze jako malego nie zabieral nigdzie, wolal isc gdzies z kolegami niz wziac ze soba syna. Moj brat majac 30 lat dopiero powiedzial to mamie a mama mi. Jest mo bardzo smutno, placze od rana, nie potrafie sie pozbierac tak bardzo mnie to boli ;( Moj ojciec sam pochodzi z rodziny zlej, jego ojciec sie powiesil, matka zawsze lepiej traktowala jego brata. Nie mial dobrego przykladu z domu. Bardzo przezywam takie rzeczy, rozumiem ze moj brat ma zal, ale mysle ze nie powinno wracac sie do tego co bylo kiedys. W koncu moj ojciec kocha go, moze nie potrafi tego okazac, nie potrafi z nim rozmawiac , nie maja takiej wiezi, ale kocha go. Pomaga mu finansowo i w ogole..

Gość Niewierze w to!!
Niewierze w to!! a konkretnie chodzi mi o to ze jak ktos kogos koch to potrafi to okazac, osoby ktore tegoi nie okazyuja czyli tak naprawde nie kochaja bądź nigdy nie kochały i tylko sie tak glupio i szczeniacko tłumnacza że nie umie sie okazywac Jakby kochal to by traktowal z miloscia i sprawiedliwe, ze dawal mu jest, ze nie wyganial z domu, to nie znaczy ze byl miłosiernym ojcem Tez mam zal do matki o to, niuigdy nie okazywala , amowila ze kocha, ale tak zawsez mowi zeby ludzioe nie gadali , wiec nie wierze w to ze kochał kiedys wogole twojego brata

Gość kwoeor
Dlaczego mialby nie kochac?

Gość chleP
a może Twój tata poprostu go gwałcił w odbyt jak był młodszy ? :D

Gość julia000
jejku czasem naprawdę trudno okazac komuś miłośc. Też mam problemy z dorosłym synem, kocham go bardzo ale on...im ja bardziej chcę sie do niego zblizyc tym bardziej się oddala, kłóci się , obraza, zarzuca nieprawdziwe rzeczy dla niego miłośc = kasa, nie masz kasy to spadaj matka. Już wszystkiego próbowałam a on cała swoja energię traci na nienawićś do mnie >Jest mi go żal jak tak siedzi sam w swoim pokoju, głodny (nie chce jeśc mojego jedzenia żeby było mi przykro) samotny, nieszczęsliwy...

Gość Niewierze w to!!
Dlaczego miałby nie kochac?? A no dlatego że nie wszyscy rodzice kochaja swoje dzieci taka prawda I jesli masz zaprzeczyc , że nieprawda,i mówic że wszyscy rodzice kochaja swoje dzieci, to odsyłam cie do mediow, do prasy, do neta, ile rodzicow wyrządziło traumatyczna krzywde fizyczna jak i psychiczną Nie kazdy nadaje się na rodzica, brat poczuł sie opdtracony juz jako dziecko, i widzicie? a mowicie i myslicie ze dzieci duzo nie rozumieja i duzo zapominają Globalna bzdura, dzecko to istorta rozumna , i nie dziw sie wlasnemu bratu ze tak szargają go emocje, bo popatrz na psa w budzie wprzywiązanego do lancucha, niby wlasciciel daje mu jest, ma schronienie czyli bude, ale jego oczy same za siebie mowią, to jest najprostrzy przyklad Oczy pelne pustki, smutku, i blagania "poglaskaj mnie, przytul mnie)

Gość Niewierze w to!!
Zapewnienie bytu materialnego i finansowego to nie żadna łaska drogi rodzicu, ty masz wrecz obowiazek utrzymywania i zapewnienia odpowiedniego statusu finansowego swojemu dziecku, sztuką jest mu przelac miłość i troske z cieploscią, a nie przelac 100 do świnki skarbonki