Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

prawiczek masakra

Polecane posty

Gość dziefczę z kaf
17 lat? To mało strasznie, ja w tym wieku nawet się nie całowałam.

Gość hdmhdfdfd;ld;df
a obrzezany jest?

Jak masz 21 lat to normalne, że o tym myślisz. Póki co zamiast na chłopaka licz na samą siebie :)

Gość wódz dzielnych małp
darker w jakich okolicznościach przyznałeś się do tego? i co ci do głowy strzeliło? gadaj chłopie, bo mnie to zadziwia

Gość Pomarańcza89
No masz rację Darker. Tyle, ze ja bym już chciała z chłopakiem.

To była dziewczyna która naprawdę mi się podobała i wszystko zmierzało ku temu, że coś z tego będzie. Nie było. Zapytała na gg. Powiedziałem prawdę. Duży błąd.

"Tyle, ze ja bym już chciała z chłopakiem." No to musisz jakiegoś poznać. Nie masz w pobliżu takiego który Ci się podoba i jest wolny?

Gość Pomarańcza89
Jak ja się przyznałam mojemu byłemu, ze jestem dziewica to był chyba w małym szoku, a już na pewno bardzo się zdziwił.

Gość dziefczę z kaf
Offermo czuj się winny grzmocenia się małolatów ;)

"Jak ja się przyznałam mojemu byłemu, ze jestem dziewica to był chyba w małym szoku, a już na pewno bardzo się zdziwił." I co? Nie wyszło wam? Takie rozmowy to raczej tuż przed samą decyzją kiedy.

Gość Pomarańcza89
Właśnie ja mam mało kolegów, a zresztą kiedy mysle o moich kolegach to nigdy nie były to mysli typu erotycznego.

Właśnie ja mam mało kolegów, a zresztą kiedy mysle o moich kolegach to nigdy nie były to mysli typu erotycznego." A masz koleżanki? One pewnie mają kolegów i niektórzy z nich są na pewno do rzeczy.

Gość Pomarańcza89
Darker - to było tak, że on chciał sie ze mną kochac, nawet mi o tym powiedział. Ale bylismy ze sobą krótko i dlatego nie chciałam. Powiedziałam mu, że jeszcze nigdy nie uprawiałam seksu, a on się tak bardzo zdziwił.

"Przecież jesteś przystojny, wysoki i dobrze zbudowany a kobiety takich lubią " BLE BLE jest niski, niezbyt ładny i niezbyt dobrze zbudowany.

Gość wódz dzielnych małp
tak tak, offerma jest winny tej rozwiązłości to tak jak z pijakami; każdy pijak to złodziej a każdy prawiczek to statystyczny demoralizator albo odwrotnie demoralizator statystyczny

"on chciał sie ze mną kochac, nawet mi o tym powiedział. Ale bylismy ze sobą krótko i dlatego nie chciałam." I rozstaliście się następnego dnia po tym jak mu powiedziałaś?

Gość Pomarańcza89
To nie takie proste znaleźć sobie chłopaka. Problem tkwi jeszcze w tym, że ja do niedawna byłam bardzo niesmiała i dlatego teraz mam mało znajomych. A wiadomo, ze przez znajomych poznaje się dużo nowych ludzi, w tym oczywiscie chłopaków, tych do rzeczy pewnie tez.

Gość dokladnie w tym jest problem
ble ble a ta kolezanka ma chlopaka czy tak z nudy cie wyciagnela na ten spacer?

Gość wódz dzielnych małp
darker cholera z tymi porywami szczerości ja kiedyś też w przypływie szczerości powiedziałem zbyt wiele o sobie potem czułem niesmak

Też jestem nieśmiały ale nieśmiałość nieśmiałości nie równa. Co innego w przypadku chłopaka a co innego w przypadku dziewczyny.

Gość Pomarańcza89
Darker - nie, chyba miesiąc później rozstalismy się. Nie wiem nawet tak do końca dlaczego, moze to była moja wina. Moze własnie chodziło o to, ze nie chciałam się z nim kochac. Raz było już tak blisko, ale nie bede tu o tym pisac.

Gość wódz dzielnych małp
napisz napisz wyrzucisz to z siebie i popatrzysz na świat inaczej :classic_cool:

Gość prawiczek maciej
ja tez sie ostatnio przyznalem i tez dwie laski byly w szoku

Gość dokladnie w tym jest problem
banda kretynow przyznawac sie blizej nieokreslonym znajomym :D jeszcze mozna dac sie podejsc dziewczynie z ktora jestescie ale kolezance byliscie pijani ? :D

"jeszcze mozna dac sie podejsc dziewczynie z ktora jestescie ale kolezance byliscie pijani ?" Człowiek był młody i głupi :)

Gość Pomarańcza89
Nie mogę, bo jeszcze on tu zajrzy i wszystko się wyda.

"Nie mogę, bo jeszcze on tu zajrzy i wszystko się wyda." Tym bardziej nie pisz.

Gość daarker ale jak ona zapytała
tak nagle" czesc. co tam ? jestes może prawiczkiem ?" czy może gadaliście o sexie ?