Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

prawiczek masakra

Polecane posty

Gość Pomarańcza89
A mogę wiedziec czym się zajmujecie niewinni chłopcy? Studiujecie, pracujecie, czy może nic nie robicie?

Gość to nie ich wina
że kobiety wolą dresiarzy

Ja obecnie obroniłem licencjat a za rok ruszam do Warszawy po magistra. W między czasie pracuję gdzie mogę.

Gość dokladnie w tym jest problem
"Człowiek był młody i głupi " Tez tak myslalem jak bylem mlodszy wykladasz kawe na lawe i wszystko zostaje w rodzinie , ale zycie zweryfikowalo to i owo. :D

Gość Pomarańcza89
To ile Ty masz lat Darker??

"Ta banda debili nie ma pojęcia jak postępować z kobietami, co im mówić a kiedy kłamać " W sumie sie do nich zaliczam ale w zyciu bym sie nie przyznal do tego kim jestem , troche godnosci trzeba miec a z pewnoscia maja jakies podjrzenia ktore sie nigdy nie potwierdza :D

Ale mnie zastanawia po co tej kolezance byla ta informacja skoro sa tylko "znajomymi" :D

Gość wódz dzielnych małp
kobiety wolą takich, którzy są w miarę pewni siebie dresiarze takich odgrywają, szczególnie w grupie pamiętam, kiedyś spotkałem dziewczynę, na jakiejś wycieczce, ja się po prostu włóczyłem bez celu, pogadałem z nią trochę a na końcu, zaproponowałem jej wymianę nr tel, tak też zrobiliśmy potem się zorietnowałem, że ja jej wręcz kazałem dać ten numer, takim tonem to powiedziałem :D było mi trochę głupio ale okazało się, że zupełnie niepotrzebnie bo dobrze utrafiłem najlepsze jest to, że była dziewicą :D bardzo ładna, wykształcona i bystra dziewczyna, ale minęło i dobrze

"Do obgadania z koleżankami LOL" Kolego zacznij warzyc slowa ble ble ma 27 lat wiec watpie by mial kolezanki z gimnazjum :O

Gość Pomarańcza89
Mysle, ze rzeczywiscie na przyszłośc nie mówcie dziewczynom, ze jestescie prawiczkami. Dla wielu dziewczyn to moze byc dziwne, albo smieszne. Chyba ze traficie na dziewice.

Szkoda ze ble ble uciekl moze by troche rzucil swiatla na ta sprawe a tak tylko domysly zostaly :P

Gość wódz dzielnych małp
no niestety, też mi się zdaje, że gadały, gadały aż jedna powiedziała, że spróbuje zapytać :D ktoś tu mówił o tych statystykach mnie też się wydają podejrzane, chociaż gołym okiem widać, że wiele się zmieniło przez naście lat

"Mysle, ze rzeczywiscie na przyszłośc nie mówcie dziewczynom, ze jestescie prawiczkami. Dla wielu dziewczyn to moze byc dziwne, albo smieszne. Chyba ze traficie na dziewice." Podobno łatwiej znaleźć dziewicę na oddziale położniczym niż w liceum :D

Gość wódz dzielnych małp
darker to jest nieprawda sprawdzone und potwierdzone :D

Gość Pomarańcza89
Chłopcy, ja już spadam. Kładę się do łóżka i bede się modlic do Boga, zeby zesłał mi jakiegoś fajnego chłopaka, w którym zakocham się z wzajemnością.

Nie no mozna powiedziec ale jak juz jestes pewny drugiej osoby anie rzycasz slowa w cztery strony swiata i myslisz ze przejda bez echa :D

"Chłopcy, ja już spadam. Kładę się do łóżka i bede się modlic do Boga, zeby zesłał mi jakiegoś fajnego chłopaka, w którym zakocham się z wzajemnością." Żebyś się długo sama do łózka kłaść nie musiała. :D

Gość ble ble nie bierz więcej
"dzis kolezanka zaprosila mnie na spacer i zapytala mnie czy jestem prawiczkiem " :O 🖐️

Gość nnNoName
pytanie o to czy ktos jest prawiczkiem wydaje mi sie takie dziecinne

Gość ble ble nie bierz więcej
po prostu pewnie siedzi na kafe wyczytała o prawiczkach, sprawdziła miasto i okazało się że pasuje.... brzydki, 150 cm wzrostu, 30 lat... to zapytała. Jutro jakaś pomarańcza będzie drzeć łacha :classic_cool:

Gość Pomarańcza89
Hej chłopaki, co tu tak ucichło?? Czyżbyście zdążyli się od wczoraj rozparwiczyć??