Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ixaa

Prokrastynacja. Kobiety perfekcjonistki , jak Wy to robicie ?

Polecane posty

Gość ixaa

Przykład - moja koleżanka. Skończyła studia z wynikiem mega zadowalającym, list od dziekana z pochwałą, potem drugie studia, trzecie, wyszła za mąż, dziecko, zawsze idealnie ubrana, pełen makijaż, trawnik przed domem równiutki co do milimetra, pełna energii, doskonała kucharka, dusza towarzystwa, bywalczyni siłowni - figura jak u modelki, kilka języków obcych, dosłownie jedną ręką wbija gwoździe a drugą wekuje gruszki, chyba nie ma osoby, która by jej nie lubiła, dom zadbany - gdyby mogła pucowałaby okna non stop, zawsze świeża, pełna energii, ma gust jeśli chodzi o ubrania dla siebie,męża, wystrój domu, prawo jazdy zdała za pierwszym razem, praca w dużej firmie, przeczyta jakieś notatki raz i już wszystko pamięta. Boże ja też tak chcę, mam wrażenie, że w jej miejscowości dobra jest elastyczna i rozciągnęła się do plus nieskończoności. Podziwiam ją. Jest niesamowita.

Gość maxmagazin
tez znam takie laski, tylko pozazdroscic, bo mnie sie nic nie chce ihaaaa :) :) trus trus

Gość zrobilam se kolca w twarzy
macie więc 27 dni, bo tyle potrzeba na wyrobienie w sobie NAWYKU, leniuchy śmierdzące 😠