Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Toshibal30

komornik x 2

Polecane posty

Witam. Wczoraj otrzymałem pismo od komornika o wszczęciu postępowania egzekucyjnego za kredyt gotówkowy... mam do spłaty około 4tyś... Dzisiaj żeby mnie dobić zapukał do drzwi kolejny z inne banku również kredyt gotówkowy a do spłąty 5 tyś... Wypytywał gdzie pracuje itp. Niestety ułozyło się tak że straciłem pracę... nie byłem w stanie opłacać tych kredytów przez dłuższy okres. Od niedawna zacząłem nową prace i jak narazie wyciągnąłem na prostą kredyt samochodowy... Dzisiejszy komornik mówił że mogą mi zająć samochód... ale dlaczego skoro on jest zabezpieczeniem kredytu w którym nie zalegam?? Jak się z nimi dogadać o rozłożenie spłaty w ratach? Albo poprosić ojca o złożenie wniosku kredytowego żeby ich spłacić i powoli spłacać tego? Nie wiem.... jakieś porady??? Jestem dobity

Gość tak ban na IP bardzo pomoze
bo jesteś głupi jak chuj :O jak ma się problemy finansowe i kredyty, to pierwsze co to OD RAZU idzie sie do banku :O:O:O teraz to chuja mozesz, komornicy nie ida na reke 🖐️

Gość ale twoja wina ze nie poszedle
s do banku od razu

popros ojca o pomoc i spłacaj ojca :-) a do banku trza było isc po stracie pracy i poszliby ci na reke wtedy zapewne

No teraz to wiem że źle zrobiłem.... niestety włąśnie przeglądałem te umowy kredytowe i obydwa kredyty były ubezpieczone... ehhhh mądry polak po szkodzie:( Nie mam wyjścia porozmawiać z ojcem o zaciągnięciu pozyczki... jeśli nie pomoże to już nie wiem..... W ogóle jaka kwota jest wolna od potrąceń komorniczych?

Gość Ja wiem co dzis bedzie
najniższa krajowa jest wolna od obciążeń komorniczych, odezwij sie do mnie bezbik1@o2.pl