Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZaMlodaByUmrzec

Chyba jestem w ciazy i zycie mi sie wali

Polecane posty

Gość ZaMlodaByUmrzec

Witam! Niedawno skonczylam 19lat, studiuje, pochodze z niezbyt zamoznej rodziny robotnikow, moj chlopak rowniez tyle ze on juz konczy studia i bedzie sam na siebie zarabial :( Oboje rodzice wierza ze skoncze studia, stane sie wyksztalcona osoba ktora nie bedzie pchac wozkow w marketach tylko bedzie szanowanym fizjoterapeuta :( Ja tez tego pragne, pragne byc kims w zyciu i korzystac z tego zycia puki jestem mloda tj wyksztalcic sie, pozwiedzac swiat, wybawic sie itp. Zaczelam tez wspolzycie ze swoim partnerem ale zabezpieczalismy sie prezerwatywa+stosunek przerywany+wspolzycie w dni nieplodne, poniewaz u mnie tabletki hormonalne odpadaja - duzo osob w mojej rodzinie zmarlo na raka i nie zamierzam w przyszlosci leczyc sie na nowotwor macicy czy jajnikow :( NIGDY nie pekla nam prezerwatywa, zawsze on konczyl na zewnatrz i ZAWSZE kochalismy sie w moje dni nieplodne. Teraz przechodze horror, nie mam okresu mimo iz powinnam go dostac wczoraj(nigdy okres mi sie nie spoznial, byl co prawda niekiedy nieregularny ale dostawalam go wtedy wczesniej tj co jakies 26dni, normalny cykl mam 28dniowy, rozchwial mi sie po zazyciu rok temu escapelle i po tej tabletce spoznil mi sie 3dni ale nigdy potem sie nie spoznial:(), bola mnie jedynie piersi, od czasu do czasu pobolewa mnie macica i prawy jajnik, boli mnie w srodku przy kazdej probie umieszczenia tam czego kolwiek, jestem rozdrazniona i ciagle smutna:( strasznie boje sie wykonac test, nie wiem co mam robic. nie boje sie rodzicow ze mnie wyrzuca z domu czy cos bo tak sie nie stanie ale martwie sie ze im wyrzadze krzywde, ze sama sobie zjebie zycie i chyba zjebalam:( nienawidze tego bekarta ktorego nawet nie ma jak narazie :( kurwa przeciez tak sie zabezpieczalam, jakim cudem moge byc w ciazy?!jakim cudem kiedy kochalam sie w gumce(ktora nie pekla!), moj chloptas sposcil sie na zewnatrz w gumce i mialam dni nieplodne ?!:( jak ja nienawidze siebie... teraz bede miec tak zjebane zycie:( bede musiala rzucic studia ktore kocham, pozegnac sie z praca fizjoterapeuty tylko zostac jebanym robolem-dalej ciagnac ta wariacka sztafete pokolen, wychowywac bekarta ktory bedzie darl morde i wyl bez przerwy, odmawiac sobie wielu rzeczy ktore sa mi niezbedne a ktorych miec nie bede bo mnie nie bedzie na nie stac bo wszystko bedzie szlo na tego dzieciaka np soczewki ktore nosic musze..jak moj chloptas zawali prace inzynierska i nie dostanie roboty to sie w ogole zalamie :( mieszkac bedziemy mieli gdzie bo mam mieszkanie po dziadku ale kurwa oplacac je, pieluchy bachora i jedzenie, podstawowe przedmioty niezbedne do zycia ... na rodzicach nie bede zerowac, matka ciezko pracuje a ojciec jest na rencie(chory na serce i kregoslup), nie jestem jakas glupia szmata ktora twierdzi ze obowiazkiem jej rodzicow jest utrzymywanie jej bachora:( gdybym miala wolne 4tys usunelabym to bez wachania, ale mysle nad usunieciem farmakologicznym ktore jest tansze od skrobanki lub srodkiem sprowadzanym ze Szwecji na pozbycie sie problemu:( MOHERY NIE ODPISUJCIE NA TO BO MI KOLO DUPY LATAJA WASZE BLUZGI I CHRYSTUSOWE POUCZENIA, WASZ KATOLICKI BELKOT O MORDERCACH ITP :( czy jest tu jakas dziewczyna ktora ma podobny problem, ktora tez czeka koniec zycia i poczatek najgorszego koszmaru jaki kolwiek mogl sie przysnic?:(a moze sa i takie co usunely bachora np tymi srodkami na bole stawow? sa one skuteczne? POMOCY:( ja nie bede dobra matka, a jak juz bym miala nia byc to tylko i wylacznie jak skoncze szkole, nie chce zeby moj dzieciak wychowywal sie w niedostatku przy matce ktora za 800zl ciaga ponad sily wozki w markecie a on musi patrzec jak sie zajezdza na smierc :(

Gość polka8613
prowokkacja jak nic bo nie wierze ze sa takie idiotki

Gość ZaMlodaByUmrzec
wez spierdalaj krowo, moge byc dla ciebie idiotka tylko ciekawe dlaczego? bo nie chce byc w wieku 20lat mamusia i dupa tego swiata?! nie kazda dziewczyna marzy o maciezynstwie i bachorze, nie wiesz co przechodze psychicznie i odpierdol sie skoro nie masz nic madrego do powiedzenia

Gość polka8613
i takie osoby studiuja....slownictwo bardzo dobrze o Tobie świadczy...tak samo jak i błędy. Bachorem nazywasz swoje dziecko panikaro? straszna musisz byc na zywo...

Gość trzeba bylo sie nie
puszczac dziwko a na temat hormonalnych srodkow antykoncepcyjnych najpierw sie czegos dowiedz z odpowiedniego zrodla,a nie od kolezanek idiotek,bo potem glupote rozsiewasz

Nie odpiszę Ci nic na temat, bo nie ma co polemizować z idiotką. Ściągnęłabyś mnie do swojego poziomu i pobiła doświadczeniem :classic_cool: nara

z takim podejściem nie nadajesz się na Fizjoterapeutę. zmień kierunek:( i pierwszą naukę w życiu już masz-sex wiąże się z możliwością zajścia w ciążę. DOROSŁY człowiek o tym wie:) dzieci jeszcze nie:)

Gość przeciez to proste jest
masz racje ... to dziecko mialoby przsrane maja c taka zryta matke... szanowana fizjoterapeuta... popierdolilo ci s ie w tej glowce

Gość jolka jolka***
to było straszne....pogadaj sobie z koleżankami ze "studiów" na swoim poziomie.....Nikt takiej prymitywnej osbie nie bedzie radzic!

Gość przeciez to proste jest
itycze to slownictwo- spuscil sie... ja pierdole ,wez sie za ksiazki i popraw sowja inteligencje i kulture a potem sie za sex bierz

Także zaszłam w ciąże na studiach i jakoś sobie daliśmy radę,a synek ma już 8 lat.Więc da się te dwie rzeczy pogodzić!!

Gość skoro nie możesz
brać tabletek to jeszcze jest od groma innych środków antykoncepcyjnych. Trzeba było o tym wcześniej pomyśleć. Skoro jesteś taka dorosła żeby uprawiać seks to chyba musisz wiedzieć że żadne środki nie są w 100% pewne i że ryzyko ciąży zawsze istnieje. Trzeba brać odpowiedzialność za swoje czyny.

Gość ja piernicze co za dziewucha!!
Dziewczyno co z tego, że wczoraj miałaś dostać okres??? Może dostaniesz za tydzień??? I po cholerę taka panika??? Jeden dzien dziewczynie się spóźnił okres i już świat się wali... Heh... Zrób sobie do cholery test i już po sprawie. Nie wiem po co to wszystko piszesz??? Co za matka z ciebie będzie jak już nazywasz dziecko bachorem??? Może zacznij się leczyć??? I do gina zapier.....!!! Gumka i heja jak nie chcesz mieć dziecka. teraz sa różne środki antykoncepcyjne, że możesz się zabezpieczyć!!! Zachciało cię bzykać to powinnaś mieć świadomość, że kiedyś wpadniesz!!! Tym bardziej, że nie jesteś z osób które odpowiednio się zabezpieczają!!! Seks przerywany??? Heh... Nie 100% skuteczny... Dni niepłodne??? Skąd wiesz, że owulacja ci się nie przesunęła?? Miałaś nie regularne cykle.... Poniesiesz teraz konsekwencje ze swojego głupiego zachowania!!

Gość piszesz
"nie jestem jakas glupia szmata"a wlasnie ze jestes jeszcze nawet nie wiesz czy jestes napewno w ciazy a juz nazywasz moze nawet nie poczete dziecko bachorem i to w dodatku swoje masz 19 lat i studjujesz a tepa jestes jak nie wiem co jeden dzien coi sie okres spoznia a ty juz takie glupoty wypisujesz szkoda wogule cos pisac na ten temat:(

Gość przeciez to na bank PROWOKACJA
:O naprawdę tego nie widzicie?:O

Gość piszesz
a pozatym jak sie uprawia sex to sie trzeba liczyc z konsekwencjami no chyba ze nie wiesz z kad sie biora dzieci? a jak nie chcesz ich miec to sie nie puszczaj bo zadna antykoncepcja nie daje 100% pewnosci

Gość do autorki nie martw sie kocha
na. Wg mnie nie jestes w ciazy bo wszytsko wskazuje na to ze nie jestes;) nie słuchaj tychmamusiek tu, w ogóle nie powinnas tu pisac. ja ciebei rozumiem... jak bedziesz w ciazy to są farmakologiczne srodki... okres spóźnia ci sie dopiero dwa dni... to nieduzo i stres... spokojnie, poczkeaj, zrób test jak co... kochana i sie nie martw.... ja rozumiem ze chcesz w zyciu cos osiągnać. jak co podaj maila to napisze;) buziaki i trzymaj sie

Gość tak tak wlasnie
sama studiuje fizjoterapie i jest to wyksztalcenie porownywane do robotnika kopiącego rowy bo jest tak samo ciężkie. a pieniadz z tego niewielkie.

Gość do autorki nie martw sie kocha
jak mozecie zycczyc jej źle? ludzie! to jej sprawa czy chce byc matka czy nie!

Gość DO do autorki nie martw si
kurwa ty tez jestes widze zjebana, wypierdalaj z topiku . widzisz jak ta szmata sie odzywa, jak mowi o dziecko ze koles sie spuscil... to musi byc prowokacja bo nie wierze ze takie kurwy chodzą bezkarnie po ziemii.

Gość DO do autorki nie martw si
obys kurwo nie byla w tej ciazy, bo dziecko ma przejebane; miec matke za suke i szmate to za chuj bym nie chciala. spierdalaj pole orac a nie na fizjoterapie

Gość Do autorki nie martw sie
podaj maila, to napisze do ciebie, mozna pogadac, tutaj dostaniesz same bluzgi od mamusiek:O

Gość o jakiej ciąży mówisz?
Na razie spóźnia Ci się okres, zwyczajnie dzień w jedną czy w drugą stronę... A na marginesie, to współczuje Twojemu dziecku - kiedyś, bo ktoś z Twoim słownictwem i na Twoim poziomie... szkoda słów!

Gość Bonadease
A co ona ma sie cieszyc? po co jej ciaza???! przeciez pisze ze GUMA+przerywany+dni niepołodne, czyli sie zabezpiecza tak? nie chce miec dziecka, do tego ma prawo! odwalcie sie od niej nawiedzone grubaski!

Gość Bonadease
a dzieciory mają tez kobiety z gorszym słownictwem i bez wykształcenia, kasy domu... wiec o co wam chodzi? co sie tego słownictwa przypieprzyłyscie? ona działa pod wpływem emocji to sie kurwa czy chuj wymknie nie? takie macie usteczka nieskalane? pożal sie boże:O moralizatorki od siedmiu boleści, żal

Gość o jakiej ciąży mówisz?
Ona jeszcze nie wie czy jest w ciąży, a już panikuje, zachowuje się jak psychopatka a niektóre podobne do niej tak samo. Dziś, jutro lub za tydzień dostanie okres i po co się tutaj kłócić!

Gość zyj w swiecie iluzji
po pierwsze dziewczyno: NA JAKIM ŚWIECIE TY ŻYJESZ???? widać ze masz ZEROWE POJECIE na temat rynku pracy. Czy ty myślisz ze jak już skończysz tą swoja FIZJOTERAPIE czy coś; to KAŻDY pracodawca będzie witał cie drzwiami i oknami??? Wiesz ile takich zakichanych Fizjoterapeutów siedzi w domu albo ciągnie wózki w supermarkecie??? Takich fizjoterapeutów jest na pęczki.

Gość ruuuda lisiczka
Żal... Obyś przemądrzała pannico NIGDY nie miała dzieci!!!!!!!