Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alesssandro

Skad biora sie ludzie na tyle glupi, zeby krytykowac Kaczynskiego?

Polecane posty

Gość Alesssandro

On walczyl i wywalczyl dla nas wolnosc, ktora teraz PO wysprzedaje za pare srebnikow. Ponadto chroni Polske przed utrata naszej narodowej tozsamosci. Jestem wyksztalconym czlowiekiem (skonczylem psychologie i filozofie na UW), duzo podrozowalem i obserwowalem demokracje w innych krajach. Dzis jestem pewien - takiego czlowieka zazdroszcza nam nie tylko w Europie, ale takze za oceanem

Gość maturks4
:D Jako pajaca i błazna mogą zazdrościć. Także jako durnia, który wmawia ciemnym masom jakieś brednie, przez co ciemnogrodem łatwiej manipulować

Gość sdfghsd
skąd się biorą ludzie na tyle głupi, żeby wyzywać od głupich innych, z którymi się nie zgadza? tak nie przystoi filozofowi! gówno, nie filozof jesteś!

Kaczyński walczył? ;D tylko dla tego był na czele Solidarności (mowa o Lechu) bo znał się na prawie pracy. Jarosław teraz dosłownie wariuje bo głupotą jest oskarżanie kogoś za to że na niego ludzie nie zagłosowali i twierdzenie że przegrał wybory bo brał leki.

Gość Alesssandro
Lepię z kaczych gówien pomniki patriotyzmu.

To chyba , że Bogusława nam zazdroszą. Bo tamta fruwajka to chodząca antyrelkama naszego kraju. To tak jak by ktoś o wroście 100 cm wystąpił w reklamie mleka z hasłem-pij mleko bedziesz wielki:p

Bardzo ładne ogólniki. Myślenie w stylu wykształcony, obyty widziałem-więc na bank wiem; on wywalczył-rozsprzedają. Żadnego konkretu. Słonko, nie skończyłeś ani psychologii ani filozofii na UW a politologię na uczelni prywatnej może. Gdybyś skończył filozofię wiedziałbyś coś o postmodernie, postkolonializmie a nie tkwił przed etapem Państwa Platona. Gdybyś skończył psychologię miałbyś lepiej opanowane ciągi przyczynowo skutkowe i dostrzgłbyś u Kaczyńskiego choćby niektóre objawy nerwicy natręctw. Schow się w gówno, ja idę na lancza.

fetyszysta -> powiedz mi jak ktoś może rządzić krajem nie mając własnego konta w banku, przygotowywać zmiany w przepisach ruchu drogowego nie mając prawa jazdy, rozwiązywać problemy rodzinne nie mając własnej rodziny i dzieci?

Gość Alesssandro
uwielbiam mieć w ustach końcówke zywego Kaczyńskiego :)

Lev, akurat to nie są cechy relewantne. Idąc tym tropem najleprzym prezydentem byłby człowiek biseksualny, który ma za sobą ślub kościelny, ukończone studia humanistyczne i ścisłe, ale dopiero po czasie, bo liznął biedy, pracował jako policjant, nauczyciel, prezes banku, etc. etc. Mnie przeraża zacietrzewienie w jego ortodoksyjnych poglądach: absolutnej lojalności, czy kształtowaniem ludzi tak, żeby byli szczęśliwi wg jego doskonałej miary wynikającej z doskonałej analizy jego doskonałego umysłu, który demaskuje zło i walczy o dobro za wszelką cenę. Idę, bo nie wyjdę, narta 🖐️

może i tak ale to że przegrał wybory oznacza że ON nie zyskał poparcia ludzi a nie jego sztab a całą winę widać zwala na sztab wyborczy. również nieraz wykorzystuje krzyż do atakowania prezydenta i rządu. używa symbolu religijnego do atakowania państwa które powinno być maksymalnie świeckie

Gość Delia Peabody
Kaczyński to autokrata, który nie uznaje nikogo poza sobą, a najlepsze jest to, że obraził się na wszystko i wszystkich bo nie wygrał w wyborach - jak przedszkolak. Ja go nie lubię, bo zabrał mi ubogiej studentce stypendium na budowę Świątyni Opatrzności Bożej. Nie miałam za co żyć, a on sobie kościół budował... Litości!

Gość głucho wszędzie
''Levviatan Levviatan@tlen.pl'; fetyszysta -> powiedz mi jak ktoś może rządzić krajem nie mając własnego konta w banku, przygotowywać zmiany w przepisach ruchu drogowego nie mając prawa jazdy, rozwiązywać problemy rodzinne nie mając własnej rodziny i dzieci? '' - skoro tak to dlaczego mówisz tutaj na forum co mają robić osoby w związkach, skoro Ty w związku nie jesteś? Mamy wolność słowa i proszę mi tu nie obrażać popierających PiS. Nazywanie ich głupcami na pewno nie przekona ich do głosowania na marionetkę putina.

Gość Kaczor nie potrafi
pogodzic się z przegraną dlatego będzie teraz buntował mohery!!! dobry katolik tak nie postępuje, kieruje nim zawiść i pycha!!

Gość a kto jest marionetką putina
??????????? przeciez lewica nie rządzi pajacu! marionetką putina był Kwaśniewski!

Gość Kaczor glupi
pierdoli ze mu zalezy na Polsce a wlasnie utrudnia rządzącym, podkłada im świnie, czyli działa przeciwko Polsce, on sie powinien leczyc bo ma powazne zaburzenia, na łeb mu padło

Gość głucho wszędzie
a myślisz, że tusk to kim jest?

Gość takaprawda
tutaj widać jak na dłoni: wykształciuch i buc popierają tuska...

Gość ja bo ja
Do autora tematu dobrze się czujesz?