Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maja520

Co sadzicie?

Polecane posty

Gość Maja520

Witam, Chcialam zapytac czy w 3 miesiace jest mozliwe abym schudla 14 kg? w tydzien schudlam 2.5 kg sadzicie ze to mozliwe ?? dziekuje z gory za odp;) pozdrawiam. Maja.

Gość kilcia
Zamierzasz czy schudłaś? Stosujesz jakąś dietę?Ale jeśli nie zamierzałaś schudnąć to może być objaw nadczynności tarczycy.

na poczatku dosc szybko sie gubi wage poxniej coraz wolniej wiec raczej zbyt mozliwe to nie jest a czy sporty jakies uprawiasz??:)

Gość Maja520
tak, codziennie cwicze i tancze :)

Gość podaj wage wyjsciowa
i wzrost

Gość ja mam 173 cm i waze 78 kg
chce schudnac do 60 kg a wiec 18 kg i to jak najszybciej powiem ci ze kiedys w wakacje przez 10 dni jadlam 500 kal i schudlam 12 kg!!

Gość Maja520
to duzo, a nie mialas efektu jo jo??

Gość mi tez po paru mc powiedzial
mialam ;/ ale dlatego ze zaczelam jesc po 2 tys aorii;/

Gość Maja520
no to duzy przeskok z 500 na ponad 2 tys :/

Gość mi tez po paru mc powiedzial
byly potem wakacje i dziennie po 2-3 piwka i kebabki ale teraz zow chce od poniedzialku zaczac moze razem? wredy w ciagu mc damy rade nawet 12 kg!! pomysl sobie18 listopada lzejsze o 12 kg! a wiec bylm wazyla 65 kg!ah pieknie

Gość Maja520
mozemy sprobowac ;) tylko co pozniej zrobic aby uniknac efektu jo jo ?

kochana takie cos jest bardzo nie zdrowe!! zeby w 10 dni 12 kg ;/ Maju super ze tyle cwiczysz wiec zapewne szybko zobaczysz rezultaty musisz byc cierpliwa ;) diety sa od tego aby zmienić nawyki żywieniowe! wiec lepiej idz do dietetyka aby dobrał odpowiednia dla Ciebie;)

Gość Maja520
no musze byc cierpliwa i mam nadzieje ze osiagne upragniona wage w 3 miesiace :)

staraj sie wytrwale cwiczyc :) ja jem na co mam ochote ale duzo cwicze ;) prawie codziennie jestem w fitness klubie ;) tylko ze ja mam 168 i waze 60 kg a chce 58 ;d ale ja mam 20 lat może masz wode zatrzymana w organiźmie?? ja miałam 8 kg wiecej przez wode która została zatrzymana przez tabletki anty. polecam również kropelki odchudzające herbapolu ;)

Gość Maja520
a ile cwiczysz dziennie? wody nie mam zatrzymanej w organizmie na pewno :p

średnio ok 1,5 godz :) polecam spinning ;) oraz bieżnia super sprawa ;) ja 3 min biegu 2 minuty marszu i tak z 4 razy zmieniam ;) takie aerobiczne najlepiej wpływają na nas :) niż ciągły bieg :) aerobik tez zaliczam ;) super są zajęcia na stepie ;) jutro idę na spinning a w pon na latino dance:) we wt pewnie odpuszcze aby tkanki sie zregenerowały;) lubie rowniez basen;D ale raczej chodze jacuzzi ;) aby zbić troche ciało ;D sauna tez super sprawa;)

Gość Maja520
zjadlam dzis rano pol kanapki z serkiem maslanym i obiad : galka ziemniakow kotlet schabowy sredni i duzo surowki z kapusty pekinskiej na dzis jeszcze bede cwiczyc ok godz rowerek stacjonarny lub taniec i jak zglodnieje to jogurt lub jablko nie za duzo zjem?

raczej jogurt :) najlepiej naturalny polecam z płatkami fitness czy jakoś tak:) jabłko ma duzo cukru :) Maju pij duzo wody niegazowanej odpusc wszystkto co gazowane zamiast cukru kup soie słodzik soki sa słodkie jak juz to rob je sama w sokowirówce jedz duo ryb :) kotleciki kochana możesz normalnie przyprawic ale najlepiej bez panierki :) mam nadzieje ze swoj obiadek usmazulas na oliwie z oliwek lub w piekarniku :) jedz płatki owsiane ale wiemy ze mleczko jest tluste to te 0,5 %:) staraj sie nie podjadac:) ale jak juz musisz;p to grepfruty:) maja 90%wody:) jedz ich duzo:) ktory to dzien na diecie??:) może ustalmy ze poczotkowo bedzie to 50 dni:) i codziennie bedziesz tu notowac twoje codzienne potrawy i ile cwiczysz :P za 50 dni kochana zwazysz sie dopiero :) polecam sałatke z sałaty :) różne rodzaje sałat i troche surowej marchewki sobie wkroj jak lubisz pomidorka:) mozesz dodac sos vinegre ktory sama zrobisz:) zamiast tradycyjnego octu dodaj jabłkowy :) i zamiast oliwy to oczywiscie oliwa z oliwek :)

MAJU liczmy,że to pierwszy dzien i od dzis zaczynasz:) DZIEŃ 1 !! I PAMIETAJ NIE PRZEGINAJ Z CWICZENIAMI ABYS JUTRO MOGŁA WSTAC Z ŁÓŻKA:)

Gość Maja520
no wiec tak na diecie jestem 2 tydz :p z mlekiem nie bedzie problemu bo nie lubie :/ cukru uzywam ok 1 lyz dziennie bo pije tylko kawe rozpuszczalna z odrobina mleka ale daje ona dla mnie efekt przeczyszczajacy, pije jedynie wode zimna przegotowana soki i wody gazowane odpadaja ;) A co do cwiczen to co jest lepsze ? rowerek stacjonarny + taniec ok 1-1.5 h dziennie ( chociaz slyszalam ze po rowerku robia sie duze lydki a nie chce duzych :/) czy bieganie ok 30-40 minut? 50 dni bez wazenia? ojj nie wiem czy az tyle wytrzymam :d ale postaram sie :)

ale pomysl jak za 50 dni wejdziesz i :D ooo ;D miłe zaskoczenie;) kochana biegi to dobra rozgrzewka :) spinning to dobra sprawa :) w klubach fitness sa takie zajecia:) i sa rozne treningi fat burner to jest na spalanie tluszczu :) nie przeraz sie po pierwszym treningu :) kolejne bedzie lepiej ;)

Gość Maja520
tylko ze nie mam dostepu do klubu fitnes :/ i raczej musze cwiczyc w domu :)

rozumiem :) w takim razie nagraj soibie płyte z rożnymi rodzajami muzyki w internecie zobacz jak przebiegaja takie cwiczenia i w podobny sposob rob tak w domku:)

Gość Maja520
dobrze ;) od dzis juz zaczne ;) dziekkuje za wszystkie Twoje odp ;)

Gość Do Majki520
Kochana Maju sadzić a sądzić to dwa różne pojęcia. Naucz się pisania polskich liter, bo dalej będą z Ciebie ciągnąć łacha. Polskie litery typu ą ę, ż ź ł, ś. ć uzyskujemy: prawy alt + litera z klawiatury Mam nadzieję, że po tej reprymendzie już nie będziesz sadzić "byków" a na węch sądzę, że jesteś ekstra laska, o taka: http://img222.imageshack.us/my.php?image=dziewczynkaic2.png Potwierdź lub zaprzecz, nara.👄 a najlepiej wklej link swojego zdjęcia.