Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukująca informatyka

Szukam informatyka- tylko na nich lece.

Polecane posty

Gość n-imfoman
Już wróciłem i spieszę odpisać ... a u-boty mi nie groźne, mam na wyposażeniu jeszcze jedną torpedę ;-) Kręcąca, jeśli informatyk jest hetero, to kręcą go nie tylko te niewiasty, które "studiują" sztukę władania myszką ... ale głowy nie dam, bo jak powiedziałem po takim praniu mózgu mogą się zwoje powywijać na lewą stronę i orientacja przestawić o 180 stopni ;-)

Gość a ja dołacze .. kręci mnie
jak ma dobrego procka :P to sie nie przekręci.Kurka to jestem dziwolągiem.Faceci patrza na mnie jak na zombi -o czym ty kobieto mówisz jaki seabird itp a informatyków wywiało:((((

nie jestes zombie, tez interesuje sie komputerami, testuje ciekawe programy, 'wchodze' do kompa, eksperymentuje. 3 lata temu 'przesiadlam' sie ma macintosha. nigdy nie korzystalam z fachowej pomocy, zawsze radze sobie sama. sa jednak rzeczy, ktore wymagaja ingerencji kogos bardziej swiatlego :)

a zgadzam sie z Tobą tez większośc rzeczy nauczyłam sie sama ,jak były problemy z kompem no to miałam az taki dreszczyk ,że sama dojdę co sie zwaliło.Ale do programowania to juz potrzebuje nauczyciela.Jakos nieczytelne jest to dla mnie.

Gość n-imfoman
Świeczko, emalia na ścianie, tzn. w skrzynce ;-) Kręcąca, Ty naprawdę uczysz się programowania ?

no dokładnie:) Kiedys dwa tygodnie program rozwalałam ,spałam po 2 ha w ciuchach na łóżku.Jak sie zobaczyłam po tym czasie to miałam jeden kołtun na głowie ,biała ,i wyglądałam jakbym się nacpała.:) Lubie to.Troche jest to jak rozwiązywanie zagadek kryminalnych:)

Gość KapitanDupa
if(cycki>80||talia>60||dupcia>80) if(IQ=PoziomRozsadny) graWstepna(); Else goto NextDziewoja() ...mj algorytm podrywu, o to chodzi? :classic_cool:

podchodziłam do tego 4 razy .I nie łapię .Wkurza mnie to.Chciała bym usiąśc i to rozumiec a nie rozumiem.No i dupa blada.Ale kombinuje od lutego żeby podziałać w tym kierunku juz pod kątem fachowców.Widocznie za cienka jestem.To czego sie teraz ucze to żenada.Po prostu robie kurs będe miała papierek.A ucze sie teogo co już umiem.

kapiatn dupa ciekawa jestem jakie autosumowanie będziesz tego miał + się blaszka?T or F

Gość poszukująca informatyka
no jestem chwilowo byłam zajęta czyms innym no między innymi szukaniem informacji o tym zjeździe

Gość KapitanDupa
...z powodu zawsze mylnie odczytywanego IQ komp często sie wiesza ;-)

musisz zainwestować w dobry program:P i zwiększyc zasilanie oraz chłodzenie i będzie git.

Gość n-imfoman
Kręcąca, to szacun kobieto :-) Ja nawet nie miałbym odwagi brać się za to ... też nie lubię kołtunów na głowie ;-) Obiecałem sobie, że zajmę się inną pasjanką ;-) ale jak człek z jedną się zwiąże, to już na zawsze ... tak mawiają Eskimosi ;-) Poszukująca, jesteś pewna, że chcesz wstąpić do ich mrocznego świata elfów i gadających żab ? Na taki zjazd zabierz ze sobą Harrego ;-)

Gość KapitanDupa
...a tak na serio to przykładem prawdziwego weterana jest mój kumpel który po 2 piwach tłumaczył mi że kostka brukowa po 'traosformacji' to guma do żucia - jak się z nami można nudzić :classic_cool:

a dziekuję.Ale skąd mi się ta miłość do kompów wzięła to nie wiem.Nawet jak z kimś rozmawiam to normalne rozmowy mnie nudzą , nie mówiąc już o banalnych podrywach.Dopiero jak wchodzi temat kompów to ozywam (więc zombi). Szukająca ja poznałam na forum fantastycznego faceta:) przypadkiem.To była miłość od 1 piksela:).

Gość KapitanDupa
mnie? ahaha

nie :( moje iq to 60 a talia 80, grafika ci wybuchnie:(((((

Gość kapitanie ....
talia > 60 ? lubisz kobity przy kości czy miałeś na myśli wcięcie w talii ? :P

Gość KapitanDupa
bardziej to drugie, już mi error znalazły jak ja kocham tą zdolność ;-)

Gość kapitanie ....
mów mi debugger :P

Gość KapitanDupa
ahahaha z tego wrażenia przebhodze w stan uśpienia ;-)

Gość kapitanie ....
co do tematu - też lubię informatyków, ogólnie lubię facetów, którzy myślą abstrakcyjnie

ubogi ten skrypt jest head jest body ale przydałoby sie więcej danych:P

Gość KapitanDupa
na początek to wręcz nadmiar informacji :classic_cool:

Gość n-imfoman
Kręcąca, jak kobieta fascynuje się procesorem faceta ... znaczy się komputera ;-) to zawsze dotrzyma towarzystwa i wesprze przy, jakże trudnym wyborze podczas zakupu nowych wibrująco-chłodzących gadżetów, na widok których sama dozna błogich stanów uniesienia ;-) Fajna taka babeczka, z którą można pogawędzić o prockach i chłodziwach ;-)

to zainstaluj następny radiator co by cię ochłodził:)

Gość informatycy maja swoj swiat
😴

Gość n-imfoman
Kręcąca, a gdzie ten Twój piksel teraz, że nadużywasz mocy obliczeniowej jego procesora ... komputera ? ;-)