Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość UWAGA!!! OSZUSTWO W INTERNECIE

UWAGA!!!OSZUSTWO W INTERNECIE

Polecane posty

chodzi tu o strone POBIERACZEK!!! kiedys załozyłam tam konto wogóle z niego nie korzystałam a oni przysłali mi wezwanie do zapłaty zignorowałam je. ale dzisiaj dostałam przedsadowe wezwanie do zapłaty, zapłace te 94 zł ale chce was ostrzec przed tymi naciagaczami

ale maja mój adres domowy

Gość Rzepakowska
nie płać. moga ci skoczyc,polpolski nie zaplacil

Gość ertrfhdfgh
niech płaci, głupich nie sieją ;)

Gość reporterrr
Bylo kiedys o tym w programnie Express reporterow wlasnie pobieraczek zbija kase za nic.

Gość ja zrobilem tak
korzystalem z darmowego hot-spota zarejestrowalem sie sciagnalem co chcialem i do widzenia. zreszta nie rozumiem czemu ktos podaje swoje dane. aj w necie nigdy nei podaje prawdziwych danych na tego tylu stronach. z tego pobieraczka to moga mi naskoczyc. tyle w temacie

Gość a no wlasnie
moja kolezanka tez miala taki problem miala do zaplaty ponad 100 zl przyszlo pismo a potem komornik ale nie wiem czy zaplacila w koncu

to jest identyczna sytuacja, jak z Reader's Digest, nieuczciwa reklama, a specjalny do zwalczania tych spraw urząd, ma do w dupsku, bo, oni płacą podatki, a jak ktoś jest głupi, to jego sprawa....

DZIS DOSTALAM E-MAILA OD POBIERACZEK,KONTO ZALOZYL MOJ NIEPELNOLETNI BRATANEK,PODAL MOJ ADRES E-MAIL BO ON NIE MA ALE PODCZAS REJESTRACJI NA ICH STRONIE PODAL SWOJE DANE,STRASZA GO SADEM,KOMORNIKIEM,ITP, CZY UMOWA BEZ PODPISU ELEKTRONICZNEGO,BEZ PISEMNEJ FORMY I PISEMNEGO POTWIERDZENIA LUB ZAWIERANA PRZEZ OSOBE NIEPELNOLETNIA JEST WAZNA?