Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fsdfsd

to zle o mnie swiadczy ?

Polecane posty

bezedury --> pomyliłaś miejsca ! Każdy żyję tak jak chce , to nasze zycie ..Ty zajmij się swoim !!!! Nie każ innym żyć wg. Twoich zasad !!!!

Gość cvkvkvkv
Koścół płaci podatki - czas troche poznać prawo podatkowe. Ja mam 30 lat, jestem w trakcie rozwodu i wiem że jak poznam kogoś, zamieszka u mnie ( w moim mieszkaniu) to bedzie jazda.. Tacy są i tyle. Ale ja juz nauczyłam sie, że to ja odpowiadam za to co robię i jeżeli ja zgrzeszę to tylko ja za to odpowiem a nie moi rodzice i nie popełnię więcej błędu kiedy po bardzo krótkiej znajomośc zamiast zamieszkac razem i się poznac wzięłam ślub żeby rodziców nie gryzło sumienie a ja nie musiała wysłuchiwac ich gadania. Jak chca pogadać sobei to prosze bardzo i tyle... wysłucham i zrobię po swojemu - bez kłótni udowadniania im że to moje żyie i decyzje tylko spokojnie i mam nadzieję szczęśliwie.

bezedury pierdolisz jak potłuczona a czy ja ci dyktuje jak masz żyć NIE mi tak dobrze i życ tak będę

"bezedury pie**olisz jak potłuczona a czy ja ci dyktuje jak masz żyć NIE mi tak dobrze i życ tak będę" Nie jestem kobietą młoda pannico. I ty tak na poważnie mi cały czas odpisywałaś ;)

pierdoli to mało powiedziane !!!! ciekawe jak wygląda to jej życie , ??!! bardzo jestem ciekawa pochwal się ! Jesteś taka "czysta" nic sobie nie możesz zarzucić..jesteś bez grzechu ..hahah

facet .. sie domyslałam już się gdzieś tu przewijałeś !!! ściema ach .. a ja sie nie potrzebnie oburzyłam ..!!!

Gość sarkastiq
musisz zmienic karme, ulozenie wroci

Mnie bawią te przeróźne tematy i te "problemy" haha ! ;P no ,ale trzeba Ci przyznać Twoje pisanie spowodowało ,że zbulwersowałam się ..no takie pieprzenie ..ciśnienie mi sie podniosło ! ach ..

CAYRA - dlatego lubię kafeterię i jak mam czas to tu piszę. Jakoś mam ubaw z ludzi, którzy nie czują dystansu do tego co tu się wypisuje ;)