Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fsdfsd

to zle o mnie swiadczy ?

Polecane posty

Gość fsdfsd

mam 20 lat i mieszkam z chlopakiem. Wiem, ze rodzice i dziadkowie wstydza sie tego i ukrywaja przed znajomymi. To faktycznie zle brzmi ? :(

Gość z byłą sie spotykał
bez przesady :S dulszczyzna przez nich nie przemawia?

Gość a przez autorkę
dupczyzna

Gość fsdfsd
po prostu zawsze bylam taka ulozona, nigdy zadnych problemow, a teraz wiem ze ich zawiodlam i zle sie z tym czuje. Nie wiem co zrobic zeby spojrzeli na to z innej, lepszej strony,

Gość ja tez nie na czarno..
a ja mam 18 i mieszkam z narzeczonym, wiec to tez złe ? :classic_cool:

Też mam 20 lat i mieszkam z facetem, na szczęście moich rodziców mało to obchodzi. Jesteś dorosła, więc nie wiem co w tym dziwnego.

Gość drogie dewoty!!1
dziwnie wrecz sie WAS czyta:) przecież żyjemy w XXI wieku..nic co ludzkie nie powinno byc obce....majac 20 lat pytasz czy to źle? no dajcie na luz:)

drogie dewoty!!1 - nie przesadzaj, rodziców trzeba słuchać w tak młodym wieku, oni lepiej wiedzą co jest lepsze dla dziecka

chyba normalne a wiesz jakbym sie miała przejmować co ludzie powiedzą to bym zwariowała żyje jak chce wszystkim nie dogodzisz

"a wiesz jakbym sie miała przejmować co ludzie powiedzą" No jak tak można nie przejmować się tym co ludzie mówią ?? Co ty opowiadasz ??

no zwyczajnie mnie nie obchodzi co ludzie mówią o mnie !! patrz stopka mam to wpisane nawet na stałe

ludzie gadaj i gadadz beda a co czlowiek to inna teoria wiec ??? a do czego mi te ich gadki ? co mi dadzą

Następna grzesznica, co się dzieje z wami kobiety. Jesteście coraz gorsze: bez ślubu mieszkacie z facetem, do kościoła nie chodzicie, nie przejmujecie się tym co rodzice o was myślą. To jest straszne

wiesz wg kośioła to mase robie grzechów seks przed slubem tabletki alkohol trawa :D:D:D i żyje mam męża syna

nienormalnie ? a normalnie pracuje wychowuje synka w weekendy spedzam z meżem ze znajomymi jak najbardziej normalnie a z czym ma mnie sumienie gryżć ????

Gość no faktycznie artystka
mnie sumienie przestało gryźć jak się przyjrzałam jak żyją księża.... ani w ubóstwie ani umiaru w jedzeniu i piciu do tego grzeszą pychą i wpieprzają się do polityki tu chodzi o kasę i władzę....a seks załatwiają sobie w ukryciu ot w majestacie Kościoła żyją jak reszta tylko lepiej im się powodzi nie płacą podatków i nie brudzą rąk robotą

myszka83 - zbłądziłaś i to strasznie. Pomodlę się dziś za twą grzeszną duszę. Przeraża mnie to co piszesz

ale nie módl sie nawet nie chce i mi tak świetnie i nigdzie nie zbłądziłam jestem soba i tak mi dobrze :D