Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rozdziewiczłowiek

Nigdy nie widziałem błony dziewiczej

Polecane posty

Od dawna brakuje mi palców u rąk by policzyć kobiety które obdarowałem orgazmem. Imprezowe dziewczyny. Ale mam jeden problem :( Nigdy na swej drodze nie spotkałem dziewicy. Chociaż prawdę mówiąc kilka z nich (można je policzyć na palcach) zaklina się że były dziewicami kiedy mi się oddawały. Ale ja im nie wierzę :( Kurde... Chciałbym w końcu poznać prawdziwą dziewicę co do której nie było by wątpliwości że nie ściemnia. Jeśli jesteś dziewicą i możesz bezinteresownie mi w tym pomóc - pomóż!!!!!!!!!!!!! help

Gość Boratka
Jestem. Ale nie pomogę

Ja miałem :P Może będzie to żałosne co napiszę ale nie zdołałem jej do końca rozdziewiczyć. Miała błonę twardą jak stal i przez tydzień bolał mnie penis, pojawiło się trochę krwi, ale dziewicą pozostała nadal :) Mimo to miło wspominam.

Gość ponury_zniwiarz
ja mialem w liczbie sztuk: 2

Gość aafisia fisia
ja też nie widziałam

Wiesz mała żal... Ja jakbym był na twoim miejscu to zanim bym ją poddał nieodwracalnej defloracji na pewno bym sobie ja dokładnie obejrzał :P a może (kto wie) nawet utrwalił na błonie fotograficznej dla potomności. Albo kupamieci :D

No cóż przyjdzie Ci żyć w tej niewiedzy :( Cóż rozumiem jaka to tragedia. :( Inni już myślą jak tu kamyki na Marsie kopać a Ty nadal nic nie "rozpakowałeś" :O

Czyli co ? Wziąłeś lupę i zajrzałeś w duupę ? Oświeć mnie proszę. Bo chociaż zgrywasz inteligenta, to z byle "kozą" nie potrafisz sobie poradzić. :O Rozczarowałeś mnie :O

panie "nowy w mieście" ja wiem że tam u was na wsi z kozą to normalka od kiedy wszystkie dziołchy za chlebem i masełkiem wyjechały, ale bądź pan tolerancyjny dla ludzi kochających normalnie.

Gość witasek
A ja widziałem i nawet kilka sfotografowałem i jak będziecie grzecznie prosić to może coś wkleję :)

Gość oglądałam moją
w lusterku

"Nigdy na swej drodze nie spotkałem dziewicy." Ja poznalem dwie, jedna na studiach, iles lat temu; druga z 3 miesiace temu, miala 21 lat... dziwica, teraz jeczy i steka ze ja boli, widac za malo ja szturam;) hajtac jej sie zachcialo;) Kretynka

Gość SAMIRA1234
JESTES NENORMALNY

Jak mozesz? Nawet mnie nie znasz; skoro mowi ze jest ciasna i ja jeszcze boli, to pewnie tak jest. A przebilem ja w 2 minutki;) Grunt to doswiadczenie, najgorzej jak jaki mugol meczy dupe cala noc i nie potrafi sie wkluc... Pozniej ciezko zachecic ja do sexu

Gość hehhe
do ponurego zniwiarza: chyba się chwalisz a tak naprawdę nie masz pojęcia jak to jest :P widać już po twoim opisie.

Gość która, swojego faceta okłamała
i czemu proszę o odpowiedzi:

Gość Boratka
A tu jeszcze o tym? Nie pomogę bo przed obcymi nóg nie rozkładam;p