Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daadaa

kołdor to ja

Polecane posty

Gość daadaa
przepraszam, znów mi sie pojebało, to nie ja jestem kołdor ja jestem ułomnym schizolem ktory nudzi sie w sobote rano :(

Gość daadaa
kołdor to ja i sram se do ryja :classic_cool:

Gość daadaa
G. Frela to sucz i sram na to co ona mówi , bo ja tu żądze i tyle. Czyli kołdor jest wyjebana :classic_cool:

No nie kpij mi tu prosto w nick! Za fajna z Ciebie lachona żeby się nie interesowali Tobą :P No chyba żeś toxic girl i ich pędzisz

ee mówisz tak bo mnie nie widziałeś :D żebyś widział lachony z mojej klasy :P aż kompleksów można sie nabawić :classic_cool: ale mam to gdzieś i nie nabawiam sie kompleksów :P ale obiektywna jestem.

no rozume to może i mam,ale chłopoki nie mają i wolą cycore i doopsony,niż rozumy :D :classic_cool: a nie pokaże,bo wystarczy mi moja ocena i osób co mnie widzą na codzień :P poza tym nawet nie wiem kim jesteś :D oprócz tego oczywiście że podkurwiaczem :classic_cool:

nie widziałam jej na gg od 4.10.2010. :P pewnie memła chlep w jajku ze swoim frendbojem :P albo co innego memłają,ale z jajkami to może mieć coś wspólnego ja Ci tak powiem :classic_cool: