Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anka323

Czy ktoras z mam ma dziecko z celiakia?

Polecane posty

Witam, Pytam,bo podejrzewam nietolerancje glutego u mojego 8miesiecznego synka. Mieszkam w Irlandii i z tymi konowalami nie moge sie dogadac. Od ponad tygodnia moj synek robi obfite kupki,wiekszosc z duza iloscia sluzu,do 6 dziennie. Bylismy u irl lekarza,wzial probke kalu na badanie.Dzis przyszly wyniki i nic nie znalezli. Pytam sie co mam robic,a idiotka do mnie,ze mam mu dawac duzo pic...Nosz ku*wa mac za przeproszeniem,ale moje dziecko sie meczy,ma wzdecia i boli go brzuszek,a ta mi kaze dawac mu pic...No rece opadaja. Zaczelam dzis szperac w internecie i znalazlam artykul o celiakii i wyczytalam,ze pierwsze objawy sa po ok 2-3tyg od wprowadzenia glutenu... I sama nie wiem co o tym myslec...Synek juz po 6miesiecu dostawal chrupki,biszkopty,czasem obiadek z kaszka manna i nic mu nie bylo,ale wlasnie ze 3 tyg temu dostal pierwsze obiadki po 8ym miesiacu... Mamy podpowiedzcie cos...

Gość upupupupupupupupupupupupup
up

Witaj..Nic Tobie nie jestem w stanie powiedziec ale faktycznie masz racje z tymi idiotami to maskra!!! Ja mieszkam w Uk tu jest tak samo na wszystko paracetamol itp brak profesionalnej opieki medycznej az strach pomyslec co by sie stalo gdyby naprawde sytuacja zagrazalaby zyciu nam lub naszym dzieciom:/Moja 2letnia corka ma problemy z kupkami ale odwrotnie robi raz na 2-3 dni i to w nocy..kal jest zbity w twarde kulki masakra odbyt jej krwawi bylam u GP i powidzial wszystko ok dajwaj duzo wody do picia!! rece mi opadly..lece do PL z tym problemem bo mi dziecko wykoncza..pozdrawiam i zycze powodzenia:)

jeżeli dawałas dziecku juz gluten i ni mu nie było to może to alergia pokarmowa na cos. Ja też miałam podejrzenie celiakii a wyszła alergia na zboża.

Dzieki za odzew.. Co do lekarzy na wyspach,to naprawde szkoda gadac... Dostawal biszkopty od 6miesiaca,chrupki i czasem obiadek z kaszka manna.. Wydaje mi sie,ze to sie zaczelo od obiadkow po 8ym miesiacu... We wtorek mamy wizyte u polskiego lekarza..zobaczymy co nam powie