Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyzwolona___

Sex i pieszczoty między dwoma dziewczynami - zapraszam.

Polecane posty

Gość wyzwolona___

Dziewczyny a teraz powiedźcie tak szczerze - zdarzyło Wam się kiedyś pieścić ze swoimi koleżankami? Jakie to było uczucie? Widujecie swoje przyjaciółki nago? Mi zdarzyło się wielokrotnie pieścić sutki przyjaciółki i uwielbiam jak stają mi w rękach:) Często też dotykam okolic jej krocza, ale nie posuwamy sie dalej:D Obie to uwielbiamy!

Panowie to hipokryci. Heteroseksualiści nie lubią gejów, ale do lesbijek nic nie mają. A powinno być odwrotnie, bo więcej gejów to mniejsza konkurencja, zaś więcej lesbijek to mniej kobiet dla nich.

Gość kochająca inaczej
ja poznam chętną kobietę zainteresowaną tą tematyką...

Gość wyzwolona___
A może powiesz coś o sobie? Pieściłaś się tak kiedyś z dziewczyną?

Gość kochająca inaczej
oczywiście, niesamowite doznania, dlatego pragnę więcej

Gość wyzwolona___
A jakiś opis??:D Chciałabym wiedzieć jak inne to robią, abym mogła jeszcze lepiej zadowolić swoją przyjaciółkę:) Może ja opiszę jak to jest u Nas?? Zazwyczaj kładziemy się w objęciach i zaczynamy się całować i pieścić najpierw po szyi, karku, plecach, udach. Do pewnego momentu na tym się kończyło:P Kiedyś zaczęłam ją pieścić wokół biustonosza, a jej się to tak spodobało, że aż go ściągnęła. Nigdy nie zapomnę jakim cudownym doznaniem było dotykanie jej cycuszków, z początku krępowałam się trochę i nie dotykałam jej brodawek, teraz uwielbiam czuć jak twardnieją. Bawię się nimi na różne sposoby:D Widziałam także jej wygoloną piczkę i popieściłam ją palcami niedaleko wejścia do krainy rozkoszy jednak nie wsunęłam tam palca. Kto wie - może kiedyś??:D Dziewczyny czy naprawde tylko ja to lubię? Czy nikt z Was nie pieścił koleżanki? Opowiadajcie! :D

Gość kochająca inaczej
sorki, nie jestem pisarką erotomanką, pragnę poznać konkretną kobietę!

Gość wyzwolona___
Nie chodzi mi o jakiś wymyślony opis tylko chciałabym wiedzieć co jeszcze mogę zrobić, żeby ją podniecić.

Gość rozpalonaa
a może któraś chętna na świntuszenie na gg ? z chęcią bym spróbowała ,

Gość she_kochanki szukam:)
hmmmm ja też konkretnej kobiety szukam,jestem Bi.. 22latka szczupla brunetka..

Gość kochająca inaczej
ja jestem dojrzałą kobietą w wieku 42 lat, dolny sląsk

Gość wyzwolona___
Ja nie szukam bo już mam swoją cudowną przyjaciółkę:) Mamy po 21 latek:)

Gość she_kochanki szukam:)
widze że pare osóbek tu szuka.. to piszcie miasto i wiek.. wtedy będzie prościej:) a tak spytam kobietki ktore mają to już za sobą.. czy po seksie macie ochotę przytulić się do tej drugiej tak jak do faceta?? ja kiedyś chyba gafę strzelilam.. jak bylo a uczestniczył mój facet,to do niego się przytulilam a ją olałam:( głupio troche..

Gość on.....
dziewczynki dajecie nabrać się na taką marną prowokację??? temat seksu miedzy dziewczynami jest fajny tyle że żenujące jest to iż jakiś pryszczaty onanista próbuje Was podejść jak dzieci

Gość wyzwolona___
Na jakiej podstawie twierdzisz że jestem pryszczatym onanistą? Może to poprostu pierwsze co zobaczyłeś po spojrzeniu w lustro??:P Kim innym jeśli nie żałosnym onanistą musi być "mężczyzna" wypowiadający się na babskim forum??:P

Gość on.....
wystarczy poczytać twoje wypociny. tyle w temacie bo szkoda na ciebie czasu

Gość kochająca inaczej
jakoś nie ma chętnych pań....

Gość dominig
mam 41 lat nigdy nie piescilam sie zkobieta aczkolwiek strasznie bym chciala tego sprobowac uwielbiam ogladac pieszczoty kobiet i nie ukrywam strasznie sie wtedy podniecam

Gość ewcia !
tez bym chetnie sprobowala a tak powaznie sie troche wstydze

Gość ewcia !
tez chetnie hihihi

Gość ewcia !
ciekawa jestem jak to jest byc dotykana przez inna kobiete

Tak to prawda. Sam dotyk drugiej kobiety sprawia że nam dreszcze a bo dopiero być pieszczoną po całym ciele przez drugą kobietę. Też jestem chętna tego doświadczyć. Zgadzam się że autorka tego tematu to prawdopodobnie facet który chciałby naciągnąć tu dziewczyny na zwierzenia. Jednak my kobiety nie opisujemy swoich przezyc tak dokładnie azję komu i na zawołanie a do tego jeszcze na ogólnym forum. Owszem między sobą możemy zdradzić i wymienić swoje doświadczenia a najlepiej się że sobą spotkać i nie tylko porozmawiać :)

Gość gość
Mam ochote na jedna ze swoich znajomych. Piekna kobieta ktorej z checia dobralabym się do piers... I nie tylko. Widze że ona tez mam na mnie ochote. Rozpromienia się na moj widok, czesto odzywa. Tylko zawsze ciezko nam się spotkac. Niby ona chce ale zawsze cos jej wypadnie i takie tam. Oby fantazja nie pozostala tylko fantazja. Ktorej z Was udalo się poderwac I uwiesc kobieta? I jak ?

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Chcę być Twoją suczką. Tutaj zobaczysz moje fotki i kontakt: http://seksnumer.pl/sex-telefon-basia.html Wiem, że tylko jako uległa suka mogę osiągnąć orgazm. Chcesz by Twoja niewolnica nie marudziła tylko pokornie wykonywała nawet najbardziej wyuzdane zadania. Jestem gotowa! Wystarczy kilka mocnych lub wulgarnych słów a staję się suką. Gdy wejdę w ten stan możesz ze mną zrobić wszystko co zechcesz.

Gość gość
Jest tutaj ktoś, kto ma ochotę na wirtualny seks? Bardzo zboczona 18stka zaprasza na sex telefon. Jestem Aneta, fotki znajdziesz tutaj: http://sex-rozmowy.pl/aneta_sex_telefon.html Uwielbiam sobie robic dobrze rozmawiajac z facetem na temat sexu.