Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aż trudno uwierzyć

KTOŚ TU KŁAMIE PANOWIE - FORUMOWICZE

Polecane posty

Gość wódz dzielnych małp
Dominacja mężczyzn jest wynikiem funkcji ich płci. Gdyby cywilizacja, ze wszystkimi ułatwieniami, które dają fory kobietom, upadła, mężczyźni automatycznie zaczęliby dominować. I nie ma na to rady.

Gość Losiubambosiu
To tylko lista kobiet, którym przyznano patenty. Po krótkim przyjrzeniu widać, że sporo jest tam bzdetnych "wynalazków" (może i nawet wszystkie), np. łyżka, a konketnie opatentowany jedynie jej wygląd, czytaj: zdobienia. Ciekawostka, kilka patentów przyznano Marlonowi Brando, który jak wiadomo nie był wynalazcą (tzn. można go dzięki tym patentom do tego grona zaliczyć, ale przede wszystkim był aktorem). Widać na przykładzie Brando, że patenty to wcale nie taka wielka rzecz, wszystko zależy od tego, co jest patentowane. A Marlon jakiś wielkich wynalazków nie skonstruował. Faceci też rozmawiają o problemach życia codziennego ba, niejednokrotnie wplatają je w tematy znacznie głębsze (np. filozoficzne czy polityczne). Szkopuł w tym, że kobietom zazwyczaj nie chce się rozmawiać o niczym innym niż o prostym życiu, bo nie mają innych zainteresowań. Wystarczy spojrzeć na czasopisma dla pań, z reguły przepełnione one są poradami na temat życia (odchudzanie, partnerstwo, moda itp) i łzawymi historyjkami miłosnymi. Faceci jeżeli kupują czasopismo, to najczęsciej jest ono specjalistyczne (wędkarskie, komputerowe itp), a dla relaksu wezmą te z gołymi cyckami (:-D). Oczywiście że studia humanistyczne mogą nie być łatwe. Przecież opanowanie na pamieć sporej części materiału to nie lekki spacerek. Często ze studentkami z najwyższą średnią (czyli teoretycznie najmądrzejszymi) ciężko porozmawiać o czymś innym niż o studiach. Znam takie przypadki z doświadczenia. To tak jakbyś znała kilka języków, a w żadnym z nich nie potrafiłabyś powiedzieć czegoś ciekawego.

Gość gggdgg
Losiubambosiu Oczywiście ze masz rację, odpuść sobie z tą pustaczką :Dwidać babsztyl niema co robić że tak się tu produkuje:D

Gość Aż trudno uwierzyć
gggdgg Losiubambosiu "Oczywiście ze masz rację, odpuść sobie z tą pustaczką widać babsztyl niema co robić że tak się tu produkuje ". Nie oceniaj kogoś, kogo nie znasz. I wypraszam sobie obelgi. No ale one świadczą jedynie o Tobie. A co robić to mam aż w nadmiarze, ale skoro już założyłam wątek i Wy mi ze mną polemizujecie, to wypada mi odpowiedzieć. Zwłaszcza że dobrze poznać Wasz punkt widzenia na pewne sprawy. A człowiek też nie żyje samą pracą, ona zresztą nie ucieknie.

Gość Aż trudno uwierzyć
Losiubambosiu, ja mam zainteresowania i nie czytam prasy dla kobiet. :-)

Gość Aż trudno uwierzyć
Losiubambosiu "Ciekawostka, kilka patentów przyznano Marlonowi Brando, który jak wiadomo nie był wynalazcą (tzn. można go dzięki tym patentom do tego grona zaliczyć, ale przede wszystkim był aktorem)". Wynalazca to nie zawód. :-D Każdy może nim być, jeśli jest wystarczająco kreatywny. Nie trzeba całe życie zajmować się tylko siedzeniem w laboratorium, warsztacie czy innym przeznaczonym do tego miejscu, by wpaść na doskonały pomysł.

Gość Aż trudno uwierzyć
petrol "mądre słowa założycielko". Petrol, jesli to nie ironia, to dziękuję. :-)

Gość Aż trudno uwierzyć
wódz dzielnych małp "Dominacja mężczyzn jest wynikiem funkcji ich płci. Gdyby cywilizacja, ze wszystkimi ułatwieniami, które dają fory kobietom, upadła, mężczyźni automatycznie zaczęliby dominować. I nie ma na to rady". Dokładnie tak, Wodzu. I dlatego na przestrzeni wieków, nawet jeśli były kobiety, które otrzymały edukację, to zazwyczaj była ona dużo niższa niż ta, która była dostępna dla mężczyzn.

Gość Losiubambosiu
Wynalazek to nie tylko sam pomysł, trzeba ten pomysł jeszcze "ożywić" i cóż z tego, że do głowy wpadnie coś doskonałego, jeżeli nie przemieni sie tej myśli na coś namacalnego? "Losiubambosiu, ja mam zainteresowania i nie czytam prasy dla kobiet." Wydaje się, ze jesteś po prostu anomalią, o której wcześniej wspominałem. Bliżej Tobie do do facetów niż do kobiet (i nie mówię tu o ciele).

Gość Aż trudno uwierzyć
Losiubambosiu "Wynalazek to nie tylko sam pomysł, trzeba ten pomysł jeszcze "ożywić" i cóż z tego, że do głowy wpadnie coś doskonałego, jeżeli nie przemieni sie tej myśli na coś namacalnego?" Oczywiście, że nie wystarczy. :-) Ale czas na wykonanie i ilośc pracy zależą już od stopnia skomplikowania wynalazku. Bo dużo jest wynalazków zabawnych, zaskakujących, które jednak mają niewielkie zastosowanie lub nie są zbytnio potrzebne. "Losiubambosiu, ja mam zainteresowania i nie czytam prasy dla kobiet." "Wydaje się, ze jesteś po prostu anomalią, o której wcześniej "wspominałem. Bliżej Tobie do do facetów niż do kobiet (i nie mówię tu o ciele)". Czasem też tak myślę, choć mam i wiele takich cech, które zdecydowanie męskie nie są. :-) Ale w zakresie podejścia do nauki rzeczywiście bliżej mi do mężczyzn i dlatego dobrze się z nimi rozumiem. I może też dlatego ci porządni koledzy traktują mnie bardziej jak dobrego kumpla do dyskusji i wysłuchania?

Gość buhahahhaha :D
"Gdyby cywilizacja, ze wszystkimi ułatwieniami, które dają fory kobietom" jakie ulatwienia:-D:-D:-D?

Gość La1a1a1a1a1a1a
buhahahhaha :D, twoje komentarze to dno i 5 metrów mułu. Milcz zatem.

nie mam zamiaru znizac sie do twojego poziomu, jak komus zabraklo merytorycznych argumentow to zaczynaja sie wyzwiska- zalosne:-D

Gość hahhahaaa
I może też dlatego ci porządni koledzy traktują mnie bardziej jak dobrego kumpla do dyskusji i wysłuchania?" Bo jestes brzydka albo co najwyzej przecietna,oto powod. Takie jak ty zostaja starymi pannami.

Gość Aż trudno uwierzyć
hahhahaaa "Bo jestes brzydka albo co najwyzej przecietna,oto powod. Takie jak ty zostaja starymi pannami". Też tak kiedyś myślałam, ale to właśnie od mężczyzn - i znajomych, i nowo poznanych, i starszych, i młodszych wciąż słyszę, albo że jestem piękną kobietą, albo że atrakcyjną, albo że mam klasę. Niektórym ręce się kleją, co mnie wkurza. Dlatego nie wiem, w czym tkwi problem.

Gość Aż trudno uwierzyć
Aż trudno uwierzyć spadaj juz "idiotko i nie wracaj". Pieprz się. Nikt Ci nie każe tu zaglądać.

Kretynka nie rozumie :D

Gość Aż trudno uwierzyć
Rucha mnie pies, a ja rucham psa gdy sra.

Gość Aż trudno uwierzyć
Nie będę się zniżać do Waszego poziomu. Jak chcecie rzucać obelgami, to idźcie do meliny, tam znajdziecie odpowiednie dla Was towarzystwo.

Gość Aż trudno uwierzyć
Aż trudno uwierzyć Rucha mnie pies, a ja rucham psa gdy sra. A Ty podszywaczu daj sobie spokój.

Gość Aż trudno uwierzyć
Jestem jebnięta i nie umiem zaczernić nicka, poza tym jem kupy na obiad.

:D:D:D

Gość Aż trudno uwierzyć
Dzisiaj kupię wibrator i mój Azor odpocznie :)

oczywiscie te klnace wypowiedzi powyzej to podszywy

jestem starym bezrobotnym jak "Aż trudno uwierzyć""D

Gość Aż trudno uwierzyć
Tak jak ja :classic_cool:

Gość wypierdalaayyyyyyyyy

Gość Aż trudno uwierzyć.
buhahahhaha :D "oczywiscie te klnace wypowiedzi powyzej to podszywy". Było widać, że to nie Ty. W ostatnich postach też i pode mnie podszywa się ten idiota. I w dodatku zarezerwował sobie mojego nicka. Argument mężczyzn, że piszemy na korzysć kobiet dlatego, że chcemy bronić naszej płci, jest kompletnie bez sensu. Bo my też możemy powiedzieć, że oni piszą korzystnie o mężczyznach, bo sami nimi są. :-D Tylko że tego typu argumenty prowadzą donikąd.