Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy tak można na dłuższą metę?

czasem wydaje mi się, że Bóg stwarzając jabłka i dzieląc je na połówki- zgubił..

Polecane posty

moją połówkę. Więc chyba nie mam kogo i czego szukać na ziemi.

Gość 2 live 2 die
a ktoś kto przeleciał 500 dziewczyn to miał 500 połówek?

no chyba tak :) dosypano więcej do jego koszyka a do innych w ogole ani jednej polowki :)

Gość 2 live 2 die
czyli 499 facetów jest w du pie

czemu? wszystko w swoim czasie...:)

Gość 2 live 2 die
a chcesz taka uzywana? bo ja nie

czemu uzywana? chyba uzywanego ;) tzn kazdy jest juz w jakims stopniu zużyty- tylko zależy w jakim stopniu; chociaż jeśli wchodzi się w coś nowego, w nowy związek czy ktoś myśli o tym czy się jest zużytym czy nie?

Teorię o połówkach wymyslił Tomasz Zan z toarzystwa filomatów i filaretów. Do mnie ta teoria jakoś nie przemawia.

to tylko metafora.

Gość 2 live 2 die
do mnie przemawia MOJA TEORIA piramidy im ktoś jest atrakcyjniejszy tym jego piramida obejmuje większą ilość dziewczyn, ma szerszą podstawę u niektórych obejmuje niemal wszystkie dziewczyny, u niektórych żadnej, a u większości to takie małe piramidki

haha, ciekawe. rozumiem że z dziewczynami to samo...tzn im dziewczyna ładniejsza to ma szersza podstawe piramidy?

do 2live 2 die: Uważam dokładnie tak samo i to co mówisz mi się akurat sprawdza w 100%. Tylko co, jeśli wśród tych facetów np nie odpowiada mi żaden???

Gość 2 live 2 die
dokładnie, w wieku 18-24 u dziewczyn jej zasięg oddziaływania jest największy, a od 25 roku życia zaczyna się kurczyć

to jeszcze mam 2 lata ;)

Gość 2 live 2 die
'Tylko co, jeśli wśród tych facetów np nie odpowiada mi żaden???" może twoim przeznaczeniem jest samotność poza tym na tym kure wskim świecie nie ma co oczekiwać nic dobrego od innych

Gość 2 live 2 die
nekromanta - czasami są wyjątki, zgadza sie powodzenia

czy ja wiem...wydaje mi sie gorzej jest jesli to Ty nie odpowiadasz zadnemu niz nikt z nich Tobie :)

Gość 2 live 2 die
chyba lepiej być zakochanym niż tylko mieć możliwość kogoś kochać

2 live 2 die Bo po 25 roku życia już nikt nie patrzy na dziewczynę tylko pod względem urody i charakteru. Wtedy dochodzi do tego też pozycja społeczna i status materialny takiej dziewczyny. Kiedyś faceci patrzyli tylko na mój wygląd. A odkąd skończyłam szkołę poszłam do pracy to patrzą tez i na to. A ja uważam, że facet powinien zarabiać przynajmniej tyle co ja lub kwotę przybliżoną. Bo ja nikogo utrzymywać nie zamierzam.

Gość 2 live 2 die
"nekromanta 2 live 2 die Bo po 25 roku życia już nikt nie patrzy na dziewczynę tylko pod względem urody i charakteru. Wtedy dochodzi do tego też pozycja społeczna i status materialny takiej dziewczyny. " dla mnie nigdy nie liczył się status materialny ani pozycja społeczna dziewczyny przypuszczam, że dla innych facetów też nas to w ogóle nie interesuje

wymadlac? :D skad, nie zdejme mych szat pokutnych przenigdy! wychodze do ludzi w trakcie 6 dni, natomiast dnia 6stego zasluguje na chwile nic nie robienia na takim forum jak to. nekromanta- tez tak sadze ;)

"Bo po 25 roku życia już nikt nie patrzy na dziewczynę tylko pod względem urody i charakteru. Wtedy dochodzi do tego też pozycja społeczna i status materialny takiej dziewczyny." Nie ośmieszaj się. Twój status materialny nie ma znaczenia chyba, że facet chce abyś go utrzymywała.

No wiesz ale związek to nie tylko spotykanie się na randkach, rozmowy, sex. To też planowanie wspólnej przyszłości-np wspólnego zamieszkania. Dlatego wolałabym aby facet zarabiał przynajmniej tak samo jak ja. Bo inaczej wszystkie koszty związane z utrzymaniem domu- opłaty, jedzenie itd spadną głownie na mnie. A na takie coś nigdy się nie zgodzę bo czułabym się okradana i wykorzystywana.

Gość 2 live 2 die
tak jak napisał Darker - dla nas nie ma to znaczenia a jeżeli jakiś facet leci na kasę czy pozycję społeczną to dla mnie to nie facet trudno wam w to uwierzyć, ale tak jest

Gość 2 live 2 die
"Dlatego wolałabym aby facet zarabiał przynajmniej tak samo jak ja.' ty byś wolała faceta z kasą, a ja bym wolał dziewczynę bez kasy ale żeby była niezaprzeczalnie piękna - tyle mi wystarczy, moźe nic nie mieć

Gość Miss Cole
Rozbawila mnie teoria piramidy. Zgadzam sie z nia po czesci, im atrakcyjniejsza osoba tym ma wieksze branie, ale w teorii o polowkach jablka nie chodzi o branie ale o milosc. Ja jestem w 100 % za jablkiem. Niestety w moim przypadku moja polowka odnalazla sie zbyt pozno i teraz przyszlo walczyc o milosc z przeszloscia :(