Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Top Model 2010

Program TOP MODEL - kto ogląda?

Polecane posty

Gość Top Model 2010

Jak myślicie kto wygra? A raczej wygrał? Bo program był kręcony w lecie to zapewne już jest zwyciężczyni. Znacie może jakieś przecieki? Mi się wydaje, że wygrała Paulina Papierska, bo jest najładniejsza i wprofilu na NK ma opis, że SPEŁNIA MARZENIA, czyli dostała kontrakt! Ja od początku obstawiałam na Paulinę Papierską albo Kasię Smolińską ale Paulina jest chyba bardziej fotogeniczna! Co do Pameli, którą się tak wszyscy zachwycają - może i jest śliczna ale na modelkę się nie nadaje - jest za gruba!!! Widzieliście jakie chudzielce chodzą po wybiegach. I odnoszę takie wrażenie, że Krupa załatwia Pameli każdy odcinek - że przechodzi dalej, bo bardzo jej broni i stoi za nią. To niesprawiedliwe w stosunku do innych dziewczyn!

Gość oglądam namiętnie
z zaparciem i wypiekami na twarzy.

Gość djksakfsa
a ja jak patrze i slucham tej panny Krupy udajacej na maksa Amerykankę:( z krwi i kosci mysle sobie ze ten program jest ustawiony jak wiekszosc takich... przyklad? panna Zuzia z Poznania , ktora zostala wzieta do finalu by ogladalnosc podskoczyla bo byla dosc ...hm....arogancka w wypowiedziach ( wracam do brata bo mi brakuje jak do mnie mowi debilu ..czy jakos tak powiedziala) i pokazala na castingu co pokazala...a wiadomo bylo ze nie ma ciala modelki ... poza tym jakos te jury mi nie pasuje...myslalam ze pan Tyszka jest bardziej dojrzalym facetem... czasem sie wstydze za jury a nie te dziewczyny ....

Gość Top Model 2010
Ja nadal uważam, że 2 najładniejsze dziewczyny z figurą modelki to Paulina papierska i Kasia Smolińska! I na nie stawiam!

Gość Top Model 2010
Rzeczywiście nie ma głosowania SMSowego :-) A zawsze w takich programach jest :p Ciekawe która wygrała :-) Co do Krupy to ja do niej nic nie mam...

Gość djksakfsa
ale jesli jest teraz w Polsce to moze normalnie mowic prawda?? podobno tak kocha nasz kraj ....a wstawia na sile te amerykanskie slowa i mysli ze jest bardziej international...to mi sie nie podoba

Gość maaaadziuniaaaa
raczej wynik juz maja obstawiony...a małolaty sie podniecaja:( żal...

Gość olunia z kielc
ja sie ciesze ze moja siostra tego nie oglada! ten program wytapia mózg hihi a najgorsze ze cale jej gimnazjum tym żyje...jejku nie ma już ciekawszych rzeczy dla młodzieży do oglądania?

Gość ooookokokokokokok
ciekawe swoją drogą czemu ta pani Joanna tak lansuje tą Pamele? robi jej krzywdę ..

Gość odpowiadam dlaczego
bo sama nie nalezy to chudych szcczap, jest smacznie szczupla, ale wiekszoc modelek to kije od szczotek. Pamela natomiat nie jest z tych wieszkow, jest piekna! dlateog Krupa chce, zeby reprezentantak takiego typu figury byla dalej i moze cos przelamala w swiecie mody..

Gość żabulka z kokardą
za głęboko filozofia do tego:) myślę że pani J. chce byśmy tak myśleli ale obawiam się że chodzi o coś innego...:(

Gość a ja oglądałam
różne odcinki tego programu na you tube i myślę sobie że polskie kandydatki są mdłe...Greczynki to dopiero mają finałową grupę!

Gość odpowiadam dlaczego
zabulka, musisz bys strasznie plytka, skoro to wyjasnienie to dla Ciebie "za gleboka filozofia":o krupa zreszta nie raz wypowiadala sie publicznie na temat rozmiaru zero, zawsze niepochlebnie...

o ile sobie przypominam, chyba Krupa była w programie Kuby Wojewódzkiego. Dziwnie mówiła, jak nie Polka, bo muszę powiedzieć, że moi przyjaciele, co wyemigrowali przed wielu laty, po polsku mówią bardzo ładnie, coś chyba ma ta Krupa z główką, może od przypadłości modelek, bulimii, i kresek cudownej koki....

Gość Top Model 2010
A jak myslicie kto odpadnie w środę? Ja obstawiam Anię Piszczałkę albo Emilkę :-) Albo Martę, bo nie wygląda jak modelka.

Gość zxcx
Szkoda, ze to nie leci codziennie, bo jestem ciekawa...

Gość Top Model 2010
I wczoraj... odpadła Pamela. Wcześniej czy później i tak by odpadła, bo nie ma figury modelki!!!! Jest pulchna! Nawet nie udało się już Krupie o nią walczyć :-) Dlaczego jak wczoraj najlepsze zdjęcie w sesji miała Ania Piszzcałka lub któraś tam to Papierska dostała kupon na zakupy w Reserved?????? Ja nadal jestem przekonana, że program wygrała Paulina! Bo ma na Naszej Klasie napisane, że spełnia marzenia! Gdyby to chodziło o to, że dlatego, bo jest w tym programie to by pisało w lipcu - kiedy trwał ten program. A już jest dawno PO! I pewnie teraz jest na kontrakcie w Paryżu albo Mediolanie :-)

Gość Top Model 2010
Surowe mięso ssała Ania Piszczałka

Gość loj tam oj tam
potwierdzam- wygrala aleksandra kuligowska:p

Gość A skad to niby wiecie

Gość ja jakos nie padłam :(
ja jestem za Kasią Smolińską no i za Beata Szarłowska... Dobrze ze odeszła Paulina Pszech bo nie nawidziłam jej a i takze mnie wkurwia Marta Szulawiak - udaje słodka idiotke. Przed facetami w klubie pokazywała cycki bez problemu a jak mieli sesje rozbierana to strasznie sie wstydziła buahahha zal

Gość lepsze to ze
Piersze zdjecie tez miala toples i jakos nie przezywala

Gość ja ogladamm
Weronika nie pamiętam nazwiska, ale ta co na castingu ugniatała ciasto jest twarzą wichy w jednej z gazet jest na reklamie jakiegos kremu. Mi sie wydaje, ze to ona mogla wygrac, albo dostala po prostu propozycje. Zmieniona na maksa, ale usta i oczy te same. Strasznie w foto shopie zrobiona ale to ona, bo te same oczy i w oogle.. ale nie wnikam. Paulina Papierska jest tak wkurzajaca zrobiola sie na szara myszke i ciagle powtarza jaka to ona szara myszka jak mnie to wkurwia. Niech zamknie ten ryj, bo masakra znia jest niby szara mycha, a tak bez oporu sie rozbiera i robi wszystko najlepiej. No to niech robi, ale niech skonczy z ta gadanina, ze jest szara myszka. No Marta tez dala czadu tanczy a tu nagle sie poplakala ze sie rozebrac nie moze. Przezywala strasznie juz Pamela lepiej sobie poradzila mimo, ze wstydzila sie i to bardzo. Falszywe sa te dziewczynki

Gość Joanna Krupa mowi jak mowi
o w wieku 3 czy 5 lat wyjechala do USA i tam mieszka. Widocznie rodzice sie za bardzo nie przykladali, zeby dziecko mowilo dobrze po polsku. Ja wyjechalam z PL do UK ponad 8 lat temu i mowie po polsku normalnie, bez nalecialosci akcentowych, to samo moi znajomi, ale wyjechalismy jako osoby dorosle, a to bardzo duza roznica.