Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Top Model 2010

Program TOP MODEL - kto ogląda?

Polecane posty

Gość Joanna Krupa mowi jak mowi
ponoc jej siostra w ogole nie mowi po polsku

Gość a ja o pameli kilka slow
pamela robi fajnie minki jak pierwszy raz byla na castingu do tego bruneta taki grymas fajny zrobila, i na przedostatnim finale powiedzial ty wstretny fotografioe czy tam projektancie tak fajnie, moglaby zostac aktorka;d

Gość a ja o pameli kilka slow
a marta mi przypomina malgorzate kozuchowska;p

Marta sie nie nadaje, ma strasznie zniszczona skore...

ooo masz racje!! Mandaryne, szczegolnie teraz z nowa fryzura :D a ta Weronika jaka przerazona byla Drag Queens haahahahahaha

Gość caterinka aa
wiecie gdzie mozna w necie obejrzec odcinki top model?

Gość Top Model 2010
Marta też odpadnie, nie nadaje się na modelke i wcale nie jest taka ładna. No i chyba jest za niska. Modelka ma byc chuda! Jak Smolińska czy Papierska! Piszczałka też jest chuda i ma szanse ale tamte są z twarzy piekniejsze i fotogeniczne! Mi się Papierska bardzo podobała w tym futrze białym na sesji, bardzo ślicznie wyglądała i jeszcze na pierwszym pokazie co została nagrodzona. A Smolińska bardziej mi się podoba na żywo niż na sesjach. Na castingu zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie!

Gość no cos musialo byc skoro mala
ponoc ma wrocic do Top Model jedna z tych 50 co byly na poczatku i potem zostalo 13... Magda czy jakos tak co to za pielegniarke byla przebrana na fotkach na poligonie

Gość Top Model 2010
Wróci taka ruda :-) Wydaje mi się, że dlatego ją przywracają, bo tamta z chorą nogą musiała odejść i zwolniło się miejsce :-) I dlatego ta ruda pielęgniarka, bo ją niesprawiedliwie potraktowano. Założono jej kitel i ustawiono daleko z tyłu a potem jury miało pretensje, że jejj nie widać było i tak ubrana, a to przecież nie jej wina!!! Także należy jej się dać szansę! Teraz będzie ciekawy odcinek, bo będą musiały się wykazać znajomością języka angielskiego :-) Coś moja ulubienica Paulina Papierska nie była zadowolona... Chyba nie zna języka :-) Ciekawe kto odpanie?

Gość Top Model 2010
No ciekawe, która opadnie w środę :-)

Gość terytery
ale siare robia z tych 'modelek' na cala polske

Gość terytery
rozebrali je do naga, przebrali za facetow.. ja mi prawde mowiac wspolczuje

Gość Top Model 2010
Współczuję tej Magdzie, że chcą jej za skórę zaleźć, bo doszła sobie ot tak z boku do programu :-) Smolińska jest pewna siebie i taka zaczyna się robić Papierska. Mi się wydaje, że w następnym programie odpadnie Marta striptizerka.

Gość golciaa
jak w następnym przecież wczoraj odpadła :) ja nie znoszę najbardziej Emilki. już nie dość że życze jej by odpadła to jeszcze by życie jej się rozesrało bo jest taką antypatyczną wstrętną babą. Marta z kolei sympatyczna ale tak sie na modelke nadaje :o to samo tA Weronika!! no jezu jak ona wygląda ? juz Pamela i Zuza wyglądały lepiej. Ta ruda co wróciła za to jest piękna! takich powinno byc więcej. ale jury ma chyba jęczmien na wzroku... takie paszczury zostały a wywalili naprawdę piekne dziewczyny

Gość a w sesji z
kameleonem to nie było jej cycków przed calą polska może? czy cos przegapiłas? co nie zmienia faktu ze ja lubie i uwazam ze jest ladna a na tym zdjeciu wcale nie wyszla zle :O a ta piszczała co jedno zdjecie miala dobre w sejsi nago to jest na sile trzymana. a juz nie wspomne że sesje nago marta miala loepsza i zdjecie lepsze w tej sesji a w innych lepsze od piszczały. ja jej nie trawie, poza tym jest tęp-a że szok arjutoking ebałt faszyn?

Gość a w sesji z
a w ogole co do cholery z beata? dlaczego jej nie było? może pojechała spotkac sie z nikol>?

mi nie chodzi o to tylko ktos pisal ze miala problem sie rozebrac a w klubie problemu nie ma, tyle ze w klubie nie rozbiera sie do naga i nie gapi sie na nia cala polska, a w tym programie wlasnie musiala sie rozebrac do naga i cala polska jej cycki widziala

Gość Papierska mnie wkurza
Smolinska rak samo, Emilki nie znosze... Weronika tez dziwna jakas... ta Magda sliczna jest :)

Gość Top Model 2010
O co chodzi z Beatą? Gdzie jej nie było? Przecież była na sesji z biżuterią! Dobre było to z angielskim, ogólnie wszystkie dziewczyny się dogadały tylko Paulina nie.... Też bym chciała tak płynnie mówić po angielsku!!!

Gość Top Model 2010
Paulina Papierska jest najlepsza! Po wczorajszym odcinku dochodzę do wniosku, że Smolińska to cwaniara, pewna siebie i dogryza innym, jak Magdzie kiedy przyszła albo wczoraj przy stole Emilce, straciła u mnie punkty! Beata też, lubi się kłócić z Anią :-) Teraz naprawdę widzę, że program wykorzystuje dziewczyny, jak nie do rozbieranej sesji to teraz każą im wylewać swoje najgorsze przeżycia publicznie, beznadzieja. A w nastepnej sesji będą zdjęcia erotyczne z mężczyznami. Głupota!

Gość juk o grgorogaliku
no nareszcie emilka odpadła , chociaz ta Weronika...jezu chryste!! jaką ona ma gębę!!!!!!!!!!!!!maszkara... mały haczykowaty mnosek , cienkie male wargi, twarz jak ze wsi...

Gość shiga
Krupa jest sliczna, a wszyscy, ktorzy sie smieja z jej akcentu, niech pochwala sie swoim ang.

Gość dobrze ze ta madrala Emilia
odpadla nastepna beata albo Weronika mam nadzieje, Beata to maszkaron na maxa, a Weronika sie tez nie nadaje

Gość w finale to widzowie
bedą głosować kto wygra program top model!przeczytajcie dokładnie ich stronę internetową-tam jak byk jest napisane!

Gość mnie ta kaska wkur...
zjebana jest , a do tego ma jakas dluuuga ta twarz i ten nos taki blee, okropna jest i zeby tak odpadla nastepym razem