Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Top Model 2010

Program TOP MODEL - kto ogląda?

Polecane posty

Gość rewerwre
weronika miala ta nagrode, ze sie z dziadkiem i babcia spotkala, a babcia przeglada jej zdjecia i mowi ja cie pamietam jak jeszcze bylas w pieluchach, normalnie jaka siara

Gość rewerwre
ale smolinska jest falszywa, potrafi nawet lzy udawac, ja nie umiem

Gość a papierska jak beczała
że wszystko porzuciła dla chlopaka i co zerobiła zle że jązostawił ...na maksa pustak z niej

Gość mnie ta kaska wkur...
jakie te oczy wogole beznadziejne robi :O jak ufo wyglada :D okropna jest

Gość cały dzień bity
która to jest ta co grała angeline jolie wczoraj i ta co mieszka z babcią?

Gość ta co Angeline grala to Ania
Piszczalka, a ta od babci to Weronika Lewicka

Gość cały dzień bity
czemu nazywaz ją piszczałka. tak ma na nazwisko?

Gość nie obrazaj starych lisow
Tak, ona sie nazywa Anna Piszczalka. Ciekawe kto dzisiaj odpadnie. Widzialam po zapowiedziach, ze beda sie dzis calowac i obsciskiwac z facetami... tez pomysly

Gość Top Model 2010
Następna odpadnie Weronika i Beata :-)

Gość nie obrazaj starych lisow
noo mam nadzieje, ze te dwie i jeszcze Kaska do kompletu by sie przydala

jak dla mnie to niech odpadnie ta sierota z ze wsi co ma złamane serce bo ją chłopak zostawił jak miała 17 lat :O:O:O moim zdaniem duże szanse wygrania ma Ola

Gość niezle sie akcja rozkreca
Beata, Kaska, Weronika i Paulina do domu :P:P:P:P

Gość sdfdfkgderyujgvdf
jak mnie denerwuje ta płaczka Paulina Papierska-ona chyba przez litość jury tylko przechodzi

Gość tez mi sie tak wydaje bo ta
dziewucha jest okropna

Gość pila1293
Powinna wygrać i wygra Paulina Papierska albo Kasia Smolińska = )

Gość moim moim zdaniem
paulina papierska jest bardzo ładna i ma wyglad modelki , dobrze wychodzi na zdjęciach , ale nie zna angielskiego , zadania jej nie wychodzą , szybko sie poddaje , nie umie odnalezc sie w róznych sytuacjach i brak jej pewnosci siebie - dlatego nie wiem czy powinna wygrac , ale fakt jest bardzo ładna i bardzo ładnie wychodzi na zdjęciach Moim zdaniem Ola ma wielki potencjał Swietnie wychodzi na zdjęciach i ma to coś co powinna miec modelka , to widac na zdjęciach Ania tez nie zle wychodzi na zdjęciach Co do Kasia cięzko mi się okreslić , ma power i pewne doswiadczenie , pnie się do góry i realizuje plany , ma lepsze i gorsze zdjęcia , jest nawet dobra , osobiscie srednio mi się podoba , ale brakuje jej tego czegos co ma Ola !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość moim moim zdaniem
serio ??? papierska w finale ??? Przeciez ona tylko ładnie wygląda

Gość Top Model 2010
Dobrze, że Beata odpadła, nie budziła mojej sympatii. Weronika może i jest fajna ale jest za gruba!!! Na modelkę! Ja widzę w finale Paulinę i Kasię. Choć Kasia to taka cwaniara przebiegła i uważa się za nie wiadomo kogo ale w ostatnim odcinku dodałam jej plu za to, że dobrze daje sobie radę w życiu, nie boi się odezwać po angielsku, ma gadane i widać, że jest odważna a to ważne w świecie mody! Paulina jest nadal dla mnie najładniejsza ale jest bardzo nieśmiała, nie wiem jak sobie poradzi....

Gość a mniw kurza ta
ja licze ze te Kaske wywala, ona by sprzedala wszystko aby wygrac, po trupach do celu. taka jej "dewiza" ;/ troche pokory wobec zycia dziewczyno!

W sumie tylko ta cała Ola nie jest płytką pizdką. Do tego śliczna etc, etc. Papierska w ogóle nie powinna dostać sie do tej trzydziestki...ona ni chu chu po angielsku, który jak slusznie zauważyla Anja Rubik jest podstawą. Wygra taka wieśniara, pojedzie do NYC i co będzie? Na migi będzie rozmawiała ze sławami mody i fotografii? :D żenułka fest :D A najgorsze w niej jest to, że żebra o zostanie w programie bo bidna, bo ze wsi, bo chłopak ją zostawił (17 lat i wielkie płacze, błehehehe). Najgorsze jest robienie z siebie takiej sieroty, która MUSI mieć szansy nieskończone bo ojoj, zalamie sie. I ten tekst...bo ja jestem szara mysza z małej mejscowosci, mama sprzedaje bilety na kolei ołołoł. Na jej fb wcale taka zachukana nie ejst, wręcz jakaś opierzona kokoszka która wszystkim pokaze bo była w Tap Madl, jdednym z najbardziej sztucznych show w TiVo. Tak, ja tez ogladam Tap Madl. :(

Gość troche pomoge jury
powinna wygrac kasia smolinska..obejrzałam 3-4 odcinki, ten dzidziejszy równiez. Ona stara sie. Nie robi z siebie ofiary. Naprawde widac, ze jej zalezy i widac to po pracy, która wykonuje. Jest dobra we wszystkim co jej każą. Kreatywna - a to duzo znaczy. jej sie to nalezy. No i jest fotogeniczna, pozuje. Tam ma troche zła wymowe- zauwazyłam jak deklamowała reklame z szamponem. ale wysławia się piekniej niz sepleniąca anja rubik.

Gość troche pomoge jury
paulina? co ona gra..kazali jej? Gra biedną cnotke itp. Jury jest ostre ja też. Kasia jest sobą. A najbardziej podoba mi się jej kreatywnosc. naturalnosc. Modelka ma pozowac, a nie ciągle płakac- brac na litosc. To ma byc osoba, która ładnie pozuje, ale i poradzi sobie w branzy. Ma pomysły. Kasia smolinska ma. W reklamie tez sobie radzi, nie tylko na fotkach. To dobrze wrózy Paulina jest ładna ale jak ją umalują. Niech popracuje nad charakterem. Takie łzy swiadczą o niestabilnosci emocjonalnej..chyba jako modelka szybko skonczyłaby w narkotykach...I w wielu kwestiach nie jest profesjonalna. stawiam na kasie. paulina nr 2. Daleko za kasią smolinska

Gość troche pomoge jury
modelka ma byc pewna siebie- tego co robi. pewna, że poza która pokazuje jest dobra. I Kasia jest taka. Jest pewna tego co robi. A nie: moze tak moze siak..i płacz..w usa to by pauline od razu zwolnili z pracy. Kasia nawet na wybiegu moze chodzic. Widziałam jakie brzydkie modelki blondynki jako first face maja tak sławne naziwska ze za głowe sie łapałam. Palina jako fotomodelka. Nie top model. Top model to nie tylko twarz, buzia w makijażu. To cała osoba. I praca - jak się do niej przykłada, ile trudu wkłada. Kasia jest the best.

Gość troche pomoge jury
wklejcie fote Oli bo niebardzo kojarze.. Kasi twarz jest do zapamietania.

Gość zobacz sobie na stronie
TM :o jak wyglada Ola :o

Gość Paulina najladniejsza
:)