Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość artur31lat

Zachowanie mojej dziewczyny , czy jest normalne?

Polecane posty

Gość artur31lat

Moja dziewczyna nie chce kompletnie slyszec o zadnych zareczynach, slubie, dzieciach. Chce zyc na kocia lape. Jeszcze dwa lata temu bardzo chetnie o tym mowila ale po smierci mamy zalamala sie, leczyla sie rok czasu , w miare doszla do siebie ale mowi mi ze nie wyobraza sobie tak waznych decyzji bez mamy , porodu, slubu ,zareczyn bez jej obecnosci. Obydwoje mamy 31 lat. Czy moge sadzic ze wymaga jeszcze pomoicy psychologa?

Gość Ta... Ehe ehe
Ile jesteście razem jeszcze zapytam?

Gość prezenterka beznadziejna
musisz dać jej większe poczucie bezpieczeństwa, wejść w rolę matki i tatusia trochę :)

Gość musisz zrobić ......
Musisz zapłodnić, aby była matką swojego dziecka, to jej się odmieni i zapomni, o tych wpajanych zasadach mamusi, które mają wpływ psychologiczny.

Gość mam tu dwa czarne nicki
ona nie chce sie z toba wiazac, dlaczego? bo pewnie juz jej nie po drodze z toba

Pokaż jej, że jesteś w stanie się w pełni nią zaopiekować i nie zostawisz jej. Powtarzaj to co jakiś czas, bo raz nie wystarczy. Myślę, że poza śmiercią mamy (samą w sobie), przeraził ją również fakt, że nie ma już jakby dla niej drugiego koła ratunkowego. Wiadomo jak to jest, gdy córka ma dobre relacje z mamą- w razie kłopotów z mężem idzie do niej. W razie rozwodu- no też często wraca się do domu rodzinnego... To są czarne scenariusze, ale kobitki zawsze lubią sobie wszystko wyobrazić, czy potrzebnie, czy też nie...